**Buburuze de 2009 (10)** HAI PICKY!**

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Neata,
Am venit la !Nu stau ca am o groaza de treaba!
Va pup!
Revin mai tarziu!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Buna dimineata fetele, am venit si eu la cafea! Azi dupa ce trezesc piciu si mancam mi-am propus sa mergem la buni, e acolo si mami si amandoua nu l-au vazut de o saptamana asa ca mergem pana acolo. Ieri a trecut asa rapid, ne-am trezit am iesit in parc ne-am intalnit cu Ioana si cu Stefi s-a dat Rares pe topogan cred ca o ora non stop, pana a obosit si a inceput sa linga bara aia jegoasa de la topo, i-am zis ca nu e voie el din contra a facut asa ca am plecat acasa cu crize din parc..apoi am venit acasa cat a dormit piciu am facut mancare, apoi a venit cuscra cu Stefi si uite a trecut ziua.
Mady ma bucur ca ti-au placut cucherii, ii vin body-urile si tricoul? Sa le folositi sanatosi
Cris multam de cafeluta
Ema ce si faci asa-s eu mai sensi din pacate, par eu tare dar nu-s
Picky deci o sa castig pariul da?...pe finuta mea a chemat-o maine nemancata la maternitate,hmmmm...ii e frica sa nu-i faca cezariana ca luni la eco i-a zis ca are pacenta imbatranita si sa vina pe joi. Tot luni dr ei era de garda si i-a facut control pe masa de a zis finuta mea ca era sa se urce pe pereti, a vrut sa-i provoace nasterea cred dar n-a avut cu cine nu s-a declansat. Acuma maine e si ziua finutei mele ar fi fain sa se nasca maine si finutul dar natural vrea ea si fara sa-i provoace. Mi-a zis sa vin asta seara la ea cu Rares si sa i-l dau in spate sa urce scarile si sa le coboare pana i se rupe apa nu-i normala...o sa-i zic sa faca si baie calda ce-i sigur e sigur...ati terminat cu renovatul?
Simina offe auditul pe capul vostru, nasol...bafta...eu am noroc ca la noi au fost deja toate controalele asa ca ma intorc linistita anul asta...nici eu n-am facut ROR-ul, tot pe schema gratuita am mers si eu, dar din ele multa am cumparat ...Rareselul face prostii si se crizeaza non-stop
Cris tin pumnii sa primesti un raspuns afirmativ legat de job si sa gasesti si o gradi buna pt Miru...si eu as avea emotii pt un interviunici eu n-am mai fost de vre-o 6 ani cred la un interviu
Serialbastre multumesc...sa stii ca blogul tau l-am dat si surorii mele care este in Brazilia si e foarte incantata de el, asa ca nu te lasa fa cat mai multe
Mady s-a mai linistit Mihaita? Rares asa face cand ii iese vre-un dinte, urla in somn..
Cris cine vrea pauza? viitorul sot? offf sarataca de ea cred ca e terminata, sper sa-i vina mintea la cap baiatului si sa nu o tina asa...iar Miruniciu sper sa nu aiba nimic
Va si eu, merg sa-i dau sa pape la pici si sa plecam la bunica! o zi frumoasa va doresc!

Baietelul meu scump 23.mai.2009

Am produse de vanzare, va astept cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Neata

La cafea cu fiica mea in brate..nu se mai desparte o clipa de mine, plange cnad plec putin de langa ea..parca simte ca nu o sa o mai vada pe mami cateva zile..
De recuperat nu am recuperat mai nimic, decat v-a citit pe diagonala..asa ca stiu in mare ce ati scris dar nu sunt in stare sa mai recuperez..sper ca ma iertati si nu va suparati pe mine..

Eu vreau sa le am pe toate puse la punct daca o sa lipsesc 5 zile(ca cica atat o sa ma tina..dupa spusele doctorului) dar nu cred ca voi reusi sa ajung sa le fac pe toate..macar in mare..sper..
Imi statea pe creier incaltarile ptr Stefi ca nu avea nimic ptr primavara, doar gizmulitele, ca restul incaltarilor i-au ramas mici..asa ca aseara cum a venit al meu cum am dat o fuga la magazin si i-am luat incaltari...unii ptr tavaleala, ptr parc, iar alti mai frumosi ptr ocazii..pantofiori, sandale o sa-i iau in timp dar acum prioritatea era ceva mai subtire si usori, ca in cizmele imblanite deja se incingea mititica ...ca deh cu renovatul asta am neglijat multe lucruri importante..chiar vb si uc al meu..ne-am neglijat si noi, suntem ca niste roboti, am uitat sa mai traim si sa ne mai bucuram de noi, de familie.. sper sa se termine odata toata "mizeria" asta si sa facem ceva ptr noi, ptr copii...

Cris bafta la interviu si la inscriere la gradi
Getik acum ca i-a spart gingia sper ca nu mai are asa mari dureri
Simina spor la treburi
Sorina pai daca problema e la vaccin..si nu au fost bune? ca acum placa cu imunitatea scazuta si nu se prinde e putin trasa de par..eu asa cred..in momentul in care copilul are imunitatea scazuta eus stiu ca in momentul in care i se face un vaccin , organismul lucraza sa faca anticorpi, de aceea pot aparea stari febrile, sau anumite erupti pe corp...cat despre faptul ca bea lapte din ora in ora citisem pe un site ca cica copilul care bea ff mult lapte simte nevoia de ca, iar din lapte cal nu se asimileaza decat ff greu, iar din laptele praf deloc..si trebuia sa-i dai ca homeopat..chiar descria acolo si ce fel de ca si ce cantitate ..ca si eu incepusem sa-mi pun intrebari ca stefi bea ff mult laptic ...cat despre plimbatul cu pijamaua ta cred ca-i tare scump si stiu ca te face sa te simti si mai vinovata ca trebuie sa incepi jobul..dar vor intelege si vor stii ca mami pleaca dimineata si vine seara acasa
Ema deci azi iar esti bagata intre bagaje ..da-mi idee de o papica sa le fac maine
Mady cred ca nu voi mai avea deloc timp ptr mine..dar asta e..si buucria e mare, nu?!
Laly tu un ai aparut prin zona?! hai ca treci la post ptr capitol imediat
Lavi cum te mai simti? inca o data condoleante
Anna sa inteleg ca ai mult de munca de nu ai mai intrat ..spor la treaba
Andreea v-am admirat inca o data camera Cezarei, imi place mult as fi vrut si eu ceva in genul asta dar spatiul nu prea tine cu noi..asa ca am cautat sa luam ceva care va fi de folos in viitor
Alynta voi ce mai faceti?
Ana cum te mai simti cu sarcina? Ce face Darius?
Dana ce mai faceti? cum mai e mezinul? ce face Bia?
Alic ce face Nati? Tu ti-ai gasit vreun job?
Ssabrya hai ca mai ai si tu putin si gata
Nicuratze nu ai mai intrat de multisor...ce mai faceti?
Yioanna tu ai promis ca intri...te-ai intors de la mama ta? Hai asteptam ceva vesti de la voi

Sper ca nu am uitat pe nimeni, daca da ..iertare dar nu a fost cu intentie ..

Deja ma doare mana de cand sta fiica mea aplecata peste ea, ca-i la mine in brate de cand m-am pus la pc...stiti ce-i mai nasol? sa fi cu burta mare si sa alergi dupa copil in parc..... ma intreaba unele mamici in parc pe cand vine bb2 si cand aud de vineri se crucesc.. cand vad ce activa sunt cu Stefi, ca o urc pe topogan(cu toate ca-mi e ff greu dar nimeni nu stie)...unele chiar imi zic ca burtica e mica ptr 9 luni..eu o vad totusi mare .. in fine....mai e putin...

V-am pe toate si o sa va tina Ema la curent cu venirea micutei.
Maine nu stiu ce sanse sunt sa ma ating de pc ca am multa, multa treaba...asa ingras porcul la sfarsit

Hai va urez zi buna

Mami de mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 39+ o mai mica

AMR: vineri 25 martie

Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Lavi bafta finutei tale si nastere usoara.. Asta cu ruptul apei e cu dus si intors..ca am citit ca doar la 15% din femeile gravide li se rup membranele singure..la restul li se rup artificial..deci nu stiu ce sanse are. Placenta la mine a zis doctorul ca arata ff bine, e inca tanara si frumoasa ..cred ca i se trage si de la magneziu luat ptr intarirea placentei si ptr ocntractii.Oricum nastere usoara de pe acum si la multi ani finutei tale

Mami de mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 39+ o mai mica

AMR: vineri 25 martie

Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Neata!
Am venit la cafea, desi am baut deja. Dar fiica mea cea draga e din ce in ce mai matinala ....

Asa ca bucataresc, bloguiesc, am fost deja o tura la plimbare dar putin ca bate vantul cam tare.

In rest, pupici de la Suceava si o zi frumoasa!

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

In bucataria mea

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

ci faciti mandrelorrrrrr???????
eu pe aci, ma invart, sper sa nu ametesc....cred ca am cam adus la final tati, mai am unele chestii dar le las pe maine sau pe mai tarziu
picky fetita, fa ce crezi tu, pt Stefi sa aiba
lavisensibiloaso
pup si cuscrela si pe celelalte fete....fug la manz ca are glume in program....vrea sa se urce pe bicicleta noastra si nu poate si miorlaie

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

E o vreme de tot kk burnita si bate vantul..fi-mea doarme,eu am sarmalele pe foc si doar ce am terminat de mesterit un tort ca sa ne mai indulcim si noi in cursul zilei,sora-mea nu a venit inca si cred ca-i umflu ochii,deci am o zi belea ..

lavi dar voi aveti activitate nu gluma.. si fina sa nu se prosteasca,cand e timpul sa vina bebelashul pai sa vina,fara interventii daca nu e cazul.Nuuuuuuuuu,ea vrea o pauza,si nu stiu exact de ce..bine,banuiesc eu ca e vorba de faptul ca stau toti sub acelasi acoperis de ani de zile si poate vrea sa stea numai ea cu el sa se mute singuri..dar...o stresez azi ca sa vina la mine si sa vad de fapt care e treaba.Bine ca nici cu el nu mi-e rusine ca si el e cam delasator si nu viseaza decat calculator si iar calculator si puii mei... .Miruniciul are o nara infundata din care se mai scurg agale cate un muc doi,asa cat sa ne enerveze ca nu pot sa o duic in vizita la gradinita si ddin prima sa facem impresie proasta ca suntem mucioase,cand de fapt la noi asa ceva e o exceptie..numai ca stii si tu ca socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ..
picky fata,pachetele de 2 in 1 fac exceptie de la regula
andreea fata,pune mana si scoate briosele alea de pe prima pagina ca am inindat tastatura si mor de pofta si nici forma nu am

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

treceti pe prima pagina,ca nu cumva sa v-o luati

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Cris, poti sa faci briose si fara forma, numai cu hartiute din alea speciale. Si cred ca merge si un chec, numai ca creste timpul de coacere.

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

In bucataria mea

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare! Iar am luat "absent" cateva zile. David are viroza:muci, tuse si nu a mers sapt asta la gradi. Asa ca am stat cu toti. Incet incet m-am acomodat cu statul cu ei 3! Am noroc ca ma ajuta vecina: o mai ia pe Maria, m-a ajutat intr-o zi sa-i scot afara.
Picky foarte putin mai este!
Mai citesc sa vad ce ziceti!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput