Aspirante optimiste (653)FELICITARI bella,ioana!!!
Raspunsuri - Pagina 8
kitty-27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mihaelafalt Kiti vezi ca am scris inaintea ta cum se procedeaza la candida. |
am vazut mihaela...multumim.sper doar sa gasesc si la mine la plafar..
ASPIRANTA LA BEBE
draguta spune:
ce fac fetele frumoase?
Kitty deci mai ai putin si vine maxim 4 luni
Mihaela ai facut test, cum a iesit?
fetele cum se manifesta candida? se poate ramane gravi cu ea sau nu?
Mihaelafalt spune:
Fetele sa fac beta sau nu? Voi ce ziceti sunt in ziua 30 oare iese daca sunt insarcinata?
Testul de azi a iesit negativ, luna trecuta ni-a venit la 27 de zile dar inainte am avut dereglari si imi venea chiar si la 30 si ceva de zile.
draguta spune:
Mihaela daca ai ceva simptome eu zic sa faci beta, daca nu mai asteapta cateva zile si faci test sau iti iei temp. dimineata si daca e 37 e sigur bebe
Mihaelafalt spune:
Ca si simptome am somn de nu mai pot, greata care o am in fiecare luna dupa ovulatie si de la amiaza au inceput sa ma doara sanii, dar nu asa de tare cum ma dureau atunci cand imi veneau uratii.
lorena_86 spune:
fetelor, am fost putin la plimbarica....dar asa ma durut spatele....
fetelor.....ATENTIE MARE!!! daca luati tratament pt candida trebuie sa faceti pauza luna respectiva de bebe....antifungicidele fac probleme mari...in perioada conceptiei....asa ca atentie
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen
lorena_86 spune:
mihaela foarte bine
nu ma mai doare deloc in gat, nu mai sunt iritata doar mai am vocea schimbata....tipica de raceala
azi am renuntat si la antibiotice.....si imi e cam frica sa nu recidiveze dar trec zilele de la ovulatie si daca e ceva nu vreau sa fac rau
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
lorena_86 spune:
anca, ce draguta esti dar sunt z 16 ... cum sa fac un test
simptomele aste sunt de la antibiotice si febra pe care am avut-o