Aspirante optimiste (653)FELICITARI bella,ioana!!!
Raspunsuri - Pagina 20
lorena_86 spune:
katy, febra am avut doar atunci cand mi-am pus sosete cu otet...atat si nu cred ca era mare.....38, ceva ...
si atunci era in z 14 dar cred ca am ovulat prin z 12-13....cred....
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
bellasamoyed spune:
Fetelor o sa m#259; certati da am fost la eco si da ATI avut dreptate nu sa vazut nimic:(
Am mai facut o Beta sper sa m#259; ajute bunul dumnezeu si sa fie val dubla. Ecografista mi-a zis ca endometrul e ingosat, semn de sarcina si ca am colul inchis, sI cam atāt sa v#259;zut, acum nu mai am rabdare pana iese Beta. Da ATI avut dreptate am o stare acum de cacat:(
Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt
+5
lorena_86 spune:
bella, nu te certam
stai linistita
noi doar te-am sfatuit
tu stii mai bine cum vrei sa procedezi
eu una te inteleg cat esti de nerabdatoare....stai linistita si eu am fost la fel

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
Mihaelafalt spune:
Eu acum am venit din oras cu un test de sarcina si cum am ajuns acasa l-am facut dar nu a vrut sa imi arate decat o liniuta.Sunt in ziua 31 de ce nu iese testul?Am secretie parca mai abundenta acum decat la ovulatie , dar ce sa zic ca l-a ovulatie nu am avut mucus, chiar nu stiu ce sa mai cred, sanii au inceput sa ma doara un pic de ieri si cam atat.Mai astept daca pana luni nu se pozitiveaza testul meu si nu vin rusii dar nici sa nu vina 9 luni de acum inainte ma duc sa fac beta.

Daca si la beta nu imi iese
atunci intru cu totul in butoi.
Mihaelafalt spune:
Elena la multi ani sotului tau stiam ca mai este ziua cuiva pe 13 dar nu stiam exact cine e.Sper ca nu te superi daca e cu intarziere.

si

Katy82 spune:
Miha era bine daca l-ai fi facut dimineata, poate ai ovulat mai tarziu, deci nu-ti pierde nadejdea.
Ne dorim mult un
. Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!
lorena_86 spune:
nu ma mai stresez miha, deloc
chiar sunt exagerat de linistita acum
ce-o fi o fi
viata m-a invatat asa....am trecut prin multe si sunt mult mai tare acum....dar si cand pic...pic rau
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
nouasnrs spune:
F bine Bella macar asa te linistesti e foarte important
O sa fie bine
Feteleeee vreau si eu pe prima pagina ce va trebuie ?![]()