Aspirante optimiste (653)FELICITARI bella,ioana!!!
Raspunsuri - Pagina 12
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lucianamoga Neata si de la mine! Multumesc de cafea Ce fac fetele?Cam greu tin pasul cu voi Moni cm trebuie sa vina pe 19 , la 24 de zile Lexie bine ai venit si sedere scurta Mihaela sa fie bebe Alina te asteptam cu noutati Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011! |
aaa asa da
ziceai ieri ca tre sa vina urtzii si ma gandeam ca tre' sa apara ieri sau azi si nu intelegeam cum
In curand burtica
Monique77 spune:
citat din mesajul lui Monique77 "neata ce fac fetele? eu n-am chef de nimic, am o stare proasta... sanii mi s-au mai desumflat...ceea ce ma face sa cred ca iar astept degeaba luna asta.... disearama duc la colposcopie si am emotii... pfff n-am chef de nimic beau o cafea acum, daca va tenteaza va astept In curand burtica |
si mi-am luat si eu temperatura dimineata... 36.9 apoi imediat dupa 36.8.......
am zis ca poate zice ceva,
speram sa fie mai ridicata, sa fie bebe ceva, sa am un 'hint'
dar pe naiba....Tb mea e cum e mereu....in zona aia..de 36.8; 36.9 sau 37.0.....
deci NO bebe.....
offffffff
In curand burtica
ancadragoman spune:
nici dupa ovulatie nu creste?
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!
lucianamoga spune:
Hai mai Moni capul sus
Sti vorba noastra a aspirantelor:Pana nu vezi rosu speri.Au fost atatea situatii in care nici un semn nu coincidea cu gravideala si totusi era bebe.
Cred ca ai emotii pentru astazi , si ma gandesc ca din cauza asta ai si o stare mai proasta dar asta nu inseamna ca trebuie sa treci si pe la butoi
Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!
Monique77 spune:
citat din mesajul lui ancadragoman nici dupa ovulatie nu creste? anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!! |
aaaaanu
Tb asta e dupa ovulatie
inainte de ovulatie e in jur de 36.3-36.4
e ok,am ovulatie, insa daca era bebe nu trebuia sa creasca mai mult decat e in mod normal in fiecare luna dupa ovulatie?
In curand burtica
Lia73 spune:
neata fetele
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
bebelinul meu scump
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+5
Monique77 spune:
citat din mesajul lui lucianamoga Hai mai Moni capul sus Sti vorba noastra a aspirantelor:Pana nu vezi rosu speri.Au fost atatea situatii in care nici un semn nu coincidea cu gravideala si totusi era bebe. Cred ca ai emotii pentru astazi , si ma gandesc ca din cauza asta ai si o stare mai proasta dar asta nu inseamna ca trebuie sa treci si pe la butoi Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011! |
da, si din cauza asta am starea proasta...
si ma gandesc ca daca nu e bebe nici acum poate am ceva cu trompele...si uite asa...nu se mai termina
hai ca nu vreau sa va induc starea mea de KK
In curand burtica
ancadragoman spune:
nu trebuie sa fie mai mare decat intr-o luna normala numai ca trebuie sa se mentina constanta multa vreme si sa nu scada brusc asa cum scade cand iti vine CM.
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!
Mihaelafalt spune:
Moni nu iti pierde speranta lasa ca o fi bine.Daca nu ai grija ca butoiul de aseara e al meu asa ca tu nu mai ai loc.Te
Monique77 spune:
citat din mesajul lui Mihaelafalt Moni nu iti pierde speranta lasa ca o fi bine.Daca nu ai grija ca butoiul de aseara e al meu asa ca tu nu mai ai loc.Te |
pai Miha, fa-mi si mie putin loc daca e...
iti ramane si tie mai putin ca sa nu fii suparata cat un butoi ci cat jumatate
In curand burtica