Aspirante optimiste (653)FELICITARI bella,ioana!!!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Cred ca amandoua suntem stresate daca sa facem teste, beta.Suntem in aceeasi oala, sper sa nu cad in butoi daca nu e nimic si luna aceasta dupa ce ca am fost la Sovata, am luat si naturiste acum ar fi nasol sa nu fiu insarcinata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nouasnrs spune:

Cred ca da. Nu dispera eu traiesc cu convingerea ca ce e al nostru e pus deoparte. Si Dumnezeu are grija de toate. Ti-e cand trebuia sa-ti vina?

Mergi la inceput

Ultima menstra a fost pe 15 februarie, acum nu stiu cand trebuia daca veneau uratii la 30 de zile astazi dar eu nu ii astept inca 9 luni de acum incolo.Eu vreau sa astept un

Mergi la inceput

Stiu si eu la fel. Trebuie sa ai incredere si rabdare.

Mergi la inceput

Noua ma duc si eu la culcare ca imi merge netul rau si ma enervez mai mult cand vad ca trebuie sa astept.Noapte buna si sper ca ziua de maine sa vina cu mai multe vesti bune si pentru noi si pentru toate celelalte fete care isi doresc un .
Pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaBu spune:

Buna seara fetelor.. cine o mai fi la ora asta.
Eu am fost la baie acum 20 de min si dupa ce am facut pisu si m-am sters era o secretie ca mucii cand esti racita, scuze de detalii, cam de 2 cm si lipicioasa. De frica am bagat degetul un pic in vagin si am observat ca am colul ffff jos si deschis , la ora asta unde dumnezeu sa o sun pe doctora ce sa fac ??
Am uitat sa spun ca nu sangerez

DD a facut o minune! Sunt o fost aspiranta optimista si -duta fericita! 9+

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Cum sa nu o suni. Sun-o pe mobil nu mai sta.

Mergi la inceput

e ora 11, ieri a fost de garda, poate doarme.. si ma gandesc ca nu ar fi nimic grav atata timp cat nu curge pic de sange

Mergi la inceput

Te rog sa o suni, neaparat. Eu am cautat pe net dar n-am gasit nimic. Imi pare rau dar nu prea stiu cum sa te ajut, eu tot insist sa o suni cu scuzele de rigoare asta e...

Mergi la inceput

Astept pana maine de dimineata ca oricum ma trezesc sa ma duc la medicul de familie si o sun dupa ce plec de la el adica pe la 9. Nu mie rau nu mie nimic, doar ca am o durere surda in vagin. O sa iau ultrogestanul azi si un no-spa. sper sa nu fie nimic grav

Mergi la inceput