Stelute de ianuarie februarie 2007 (3)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liuda1 spune:

haha hele - am glumit maica, macar te-am facut sa zambesti
ca si eu am suferit de greatza si stiu ce boala rea este!!! Io am tolerantza la greatza zero barat!
Cand imi era greatza, faoleu ce ganduri urate aveam... nu imi mai doream copchii, urmasi, fete baietzi, ma injuram tot io ca cica "cu mana ta ti-ai facut-o" te pup, sper sa te faci om cat mai curant!!!! si acum imi amintesc ca plecasem la Bucuresti... (io primele 13 saptamani n-am plecat de acasa de greatza ce imi era, doar la birou si atunci, 15 min la birou, 20 min pe canapea (cu fatza in jos, obligatoriu)
Si plecasem la Bucuresti, pe drum mi-am inghetzat barbatu, ca eu lesinam de calduri (si el e din ala de sta la frig, apoi eu l-am inghetzat de tot) l-am stresat de un milion de ori, sa nu franeze (ca eu boram la frana) si apoi unde ne duceam io cautam WC , intram in orice local si direct asta intrebam "tualeta?" asta ca sa stiu unde fug in caz ca... caci eram mereu cu "cazul" in gat... Dimineatza, am coborat vanata la mic dejun, si cand am comandat mancarea am ridicat ochii la chelner cu "URGEEENT, te rog...." printre dintzi, ca buldogul... caci senzatia de rau pe stomacul gol era cumplita (cand mai mancam ma faceam om vreo 20 de min, dupa care... iar...)

nu sti m-as sacrifica nici pentru zlabit la asa un chin...
Pup hele si bebelu' chinuit!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore1980 spune:

Buna!
Acum am reusit un mic moment de respiro… mananc si scriu, ca altfel a fost balamuc!
Lore, multa sanatate piticilor tai! Sper sa treceti cu bine peste acest episode. Incearca s-o suni pe Livia, e in tara acum, asa ar trebui! Daca e ceva, imi spui!
Aelita, vroiam sa-ti spun ca eu nu stiu din ce si cum ai invatat tu cate ceva, dar te admir norm pentru omul care ai devenit! Esti un om echilibrat, calm, rabdator si cel mai important, esti un parinte exemplar! Copii tai chiar au parte de o familie echilibrata! Ma uitam si eu in stanga si in dreapta si ma gandeam ca ar fi mare lucru daca ar fi toti oamenii capabili sa invete din greselile lor, ale celor din jur si daca ar incerca sa schimbe ceva! Dar ar fi totul prea frumos, nu?
Eu am avut parte de o copilarie fericita, minunata, fara certuri in familie. Mama era un pic mai severa, tata mai putin. Dar si atunci, si acum, cu mama vorbesc despre orice, ma sprijina in alegerile mele, imi da un sfat atunci cand il cer. N-a incercat niciodata sa-mi impuna un anumit lucru, doar mi-a spus ca exista si alternative. Si e mare lucru, pentru ca si asa in viata asta faci de multe ori ceea ce trebuie fara sa-ti placa sau sa vrei. Asta incerc sa fac si cu Radu, sper sa si reusesc.
Ma uitam la el ca are destul de multe temeri si incerc sa-l fac sa treaca peste ele, sa gandeasca pozitiv, sa zambeasca, sa infrunte problemele. Chiar zilele trecute i-am tot explicat ca nu putem fugi de ce ni se pare greu, trebuie sa infruntam asta si daca resusim sa trecem peste, devenim mai puternici. Ma rog… cred ca intelege ce vreau sa zic.
Dana, bravo pentru Lucas. E precoce, auzi, fura inimile fetelor de pe acum! Se antreneaza bine! bravo!
Si Radu are pe la gradi 2 admiratoare si tot imi zice ca-l pupacesc toata ziua! La un moment dat una dintre ele, Alexia, i-a scris un biletel! Nu stiu de ce era el tare suparat si Alexia i-a scris ca-i pare rau pentru ce i se intampla si i-a desenat si o floricica, il avem acasa intr-o cutie cu lucruri speciale de-ale lui. Si i-a mai facut un desen odata in care i-a scris ca este un prieten special, cel mai bun. Mi se par asa simpatici, ca ei mai vorbesc pe la gradi de fete, unii se lauda ca au prietene mai mari decat ei.
Lala, Liuda, eu sunt mic copil pe langa voi. Moama, 3 luni, o iei razna! Bine oricum ma enerveaza ca astia stau pana ii uita Dumnezeu, aseara am plecat la 7 jumate de la lucru si era prima zi. Ne cer cate-n luna si-n stele si multe trebuie sa le dai mura-n gura si etc. Ideea e ca ma enerveaza pentru ca 3 saptamani stau aici, si inca 3-4 te freaca pe mail.
Lala, bravo pentru ca ti-ai revenit! Eu te inteleg foarte bine, si parca ma simt si mai motivate. Sincer nu am asteptam sa mai plece kg la fel ca la 25 de ani. Dar e de bine! Faptul ca nu-mi mai trebuie sa mananc atat de mult e super pt mine! Imi pare rau pentru “recidiva” Annei. Cine stie ce de-clickuri se produc in mintea lor! Dar se da ea pe brazda! Ce tare cu somnul lui Alice, iti doreai sa doarma mai mult, iar acum nu se mai trezeste la timp!
Alinuk, daca ai sti cum astept caldura si mai ales vacanta! Bravo pentru nasit, super si locatia! Faceti economii in buget si mergeti inainte, e tare frumos sa poti nasi! Avem si noi niste fini, un baietel al unor prieteni si am cununat-o pe prietena mea din facultate! Daca mi-ar fi zis cineva atunci ca-i voi devin nasa i-as fi ras in fata!
Liuda, cu unghiile ziceam ca parca n-as vrea sa acopar un rau, ma gandeam ca se poate face ceva sa revina la ce au fost si unghiutele mele, vreun tratament ceva. Cat despre demonstratii pe viu pentru copii, mi se pare total aiurea si idioata idea, dar daca stai sa te gandesti, e caracteristic pentru multi! Sadism, cruzime, ce sa mai vorbim… si copiii sunt tare sensibili la asemenea faze.
Hele, multa sanatate lui Horia sis a treaca repede! Iar despre tine ce sa zic, ma doare pe mine chinul tau! Cand citesc nu-mi vine a crede! si sa treaca mai repede raul asta de sarcina! Eu daca n-am avut nicio problema, m-am facut cat casa, vedeai intai burta si apoi la 5 minute apaream eu! Am luat 26 de kg in sarcina, din care 4,300 a avut Radu! Brrr, ca o vacuta eram… dar tanara si fericita!
Aelita, ce faceti? Copiii, tu?
Va pup si sanatate multa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Liuda, erai cam ca mine fata!!!Cumplit. Si eu sunt de acxord: mai bine grasa!!!

Hele, imi pare rau! Nu stiu ce sa-ti spun sa te ajute!!!!Sper sa te lase pana la urma!!!

Lori, urasc controalele!!!
Bafta cu regimul in continuare!!!
Super parinti ai avut!!! As vrea sa vorbeasca si fetele mele despre mine asa intr-o zi.
Si da, subscriu! Aelita chiar e mama caracatita!E monument de rabdare!Eu n-as putea! Sigur nu!

Anna azi n-a facut nimic la gradi, nici pe ea,nici in wc. Si cand m-am dus s-o iau, a vazut ca o intreb pe educatoare despre kk si a venit rastindu-se la mine "nu kk a mine, dushi a joaca, auzi!?"; i-am spus ca n-a facut deloc si ar putea face acolo pe jucarii si a raspuns "tu om seros? pomis dushi mine a joaca...gata, dushi! eu pomit nu fac kk a jucalii". Asa ca ne-am infiintat la locul de joaca.Si s-a tinut de cuvant. Mi-era teama sa nu se constipe ca eu cred ca s-a abtinut de sila sa nu-l vada; asa ca i-am pregatit o cina cu pere, prune uscate si iaurt.Si in final a facut in wc.Sunt f mandra de ea! I-am spus asta si iar s-a ratoit : "dushi a joaca, auzi?"
Alice scrie de sus in jos-ca tot ziceati de planete, haha.Si eu ma uitam ca proasta si ii spuneam ca a facut literele pe dos.Si ea zice "mai mami, tu nu te pricepi la nimic? e scris de sus in jos..."Scuzati!
Era putin nervoasa ca inainte desenase pe o tablita magnetica una dintre problemele ei si eu iar nu stiui s-o rezolv.Facuse 3 cercuri concentrice si cica sa scriu eu pe tabla cate "pamanturi" avem. Si eu, inculta, am scris 3. Raspuns gresit.Cica era de fapt doar unul-un cerc era subsolul, unul era solul si unul aerul.
Cand a vazut ca nici sa citesc nu stiu...

Acum am pus-o la culcare si i-am spus ca o mananc coapta daca nu adoarme. Si imi propune asa "hai sa facem un concurs de adormit; si poate am noroc si castigi tu si ma lasi in pace"
Ai dreptate, Lori ca inainte se sculau devreme si acum trag de ele.Nicicum nu-i bine.Necazul meu e ca de luni ne mutam la ferma inapoi si daca nu se scoala la 7, nu ajungem la gradi, ca avem nevoie de o ora sa mancam si sa ne imbracam si face si o ora pana in oras. Ca aici nu-i bai daca dorm pana la 8, ca la gradi putem merge pana la 9-9.30 si facem 10 min pana acolo.
Sa vedem maine cum o scot la capat ca trebuie sa le duc pana in ora 8.30 ca am starnit gradinita cu pneumococul meu si maine se face exudat la tot poporul. Om vedea...

Fug la culcare ca Alice e iar langa mine!Noapte buna!

Mergi la inceput

diana azi m-a anuntzat ca deja a fost prea multe zile la gradinitza... Haha adica doo!!!

Mananca cu conditzia sa-i creasca tzatzele!!! Vrea tzitze nene de pe acu'

se culca cu conditia sa se trezeasca de 12 ani, adica atunci i-am zis ca o sa-i creasca tzatzele!!!

In schimb m-a anuntzat ca atunci cand va fi mare si se va pupa cu baietzii (desi nu e incantata de asta) nu ma va parasi, nu se va muta la barbat! Il aduce la noi acasaaaaa!!! s-a dus si sperantza mea lucida de liniste la batranetze, pot sa nu mai sper, mi-a taiat macaroana!!!

Formeaza in telefonul ei (are unu' de-al meu vechi... Fara cartela, sa nu risc) niste cifre, un sir!!! Si imi intinde
-citeste!
Io citesc cifrele, la care ea
-nuuu, acolo e o scrisoareeee, nu cifre!
Zic pai citeste tu ca tu ai scris
-mamiiii, ai uitat ca nu stiu sa citesc!!!

Gata ma culc sa vaz ce defect la somn ma asteapta!!!

Mergi la inceput

Haha, astea-s toate osedate de tzatze.Acum cateva seri am cumparat un bloc de desen si avea pe coperta Alba ca Zapada, Cenusareasa si inca o tanti. Si il tinea fiica-mea in mana langa raft si ne intalnim cu un prieten al meu; care ii spune "nu vrei tu blocul asta de desen cu Hello Kitty pe coperta? Ca tie iti place mult asta?" si fiica-mea scoate din fundul intelectului ei "nu, le iau pe astea ca au sani".

Si mi-a spus intr-o zi ca eu nu-l iubesc pe tati. O intreb de ce crede asta si zice "pt ca nu va lingeti limba pe limba cand va pupati"

Si de cand m-am uitat la emisiunea aia despre Columbeni (o singura data acum vreo 2-3 sapt), e fascinata de povestea cu divortul. Si are tot felul de teorii despre asta.Cum ar fi:"tu cu tati nu o sa divortati niciodata pt ca atunci cand v-ati casatorit , v-ati rugat la DD sa va dea o piersicuta dulce ca mine si DD a spus ca va da chiar doua dar e interzis sa va despartiti"Sau:" daca tu stai in casa asta, eu merg intr-un apartament in oras, Anna merge la ferma si tati o sa stea in Anglia, se cheama ca am divortat; dar asta n-o sa se intample pt ca n-are rost sa platim de atatea ori gazul"
Nu-mi mai aduc aminte acum dar mai are niste motive pt care noi nu divortam.La inceput intreba asa intr-o doara si eu i-am dat niste raspunsuri cam in doi peri; dar ea le-a bagat la cap...Si acum nu pot sa i le mai scot...

Citat:
Zic pai citeste tu ca tu ai scris
-mamiiii, ai uitat ca nu stiu sa citesc!!!

Pai bine ca stie sa scrie.Ce tare e!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

liuda, lala

m-ati binedispus cu snoavele ploadelor

sunt geniale!

Lorei esti o fericita si ma bucur cand aud oameni vorbind frumos despre proprii parinti. Stradania ta cu privire la educatia lui Radu sigur va avea roade.

Aelita comonacilea, ce mai faceti?

invitatie la cafelutza

zi faina va doresc si fara greturi pt Hele

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)

www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">pur si simplu MAMA

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

primitzi cu uratu'????????????

Neatza mai spre seara...
bei, va anuntz ca traiesc,

daaa cu tzatzele e o mare poveste la noi!!!!
Deci daca ma prinnde cu tzatza goala, i se lumineaza fatzaaaaaa!!!!! si tzipaaaa "tzatzeee goaleee, tzatzeee goaleeee, ce dor imi era de voi" si vine si ma framanta, si isi baga capul printe ele, si le pupaaaaaaserios, uneori ma pune pe ganduri, o fi copchilu' pe invers de face in asa hal cand vede niste tzarzeeee!!!! daca ar putea ar sta numai cu mana in san la mineeeee!!!! S-apoi ma cearta sa scot sutienu, cand stal seaa la un film, desen lipite una de alta, ea se baga la tzatza si gaseste cusca si cearta nene, sa-l scot, ca o incurca!!!
Si mereu intreaba ea cand o sa aiba tzatze...

asa ca la noi treaba este slutaaaa!!!!

gata fatuci a expirat timpul... si am treaba multa!!!! va pup si mai trec!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Va invit la Capitol Nou!!

Mergi la inceput

Hahahaaaaa, ce tare!!!!!Tzate goale!!!Cum fata, asa face????

Mergi la inceput