Puiuti de Sept-Oct 2011 (21)
Raspunsuri - Pagina 23
GORGY spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui racheel Gorgy poate esti la ovulatie ![]() Camady daca Jade nu este acasa nu incerci tu sa ne faci casuta noua? ![]() Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 15+ bebelinul meu Doamne, ajuta-ne in continuare! |
seidana spune:
m-as baga eu la capitol nou.. dar mi-i frica sa nu fac prostii
15+ .. DD ajuta-ne sa avem
sanatos !
racheel spune:
Hai Seidana 

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
15+
bebelinul meu
Doamne, ajuta-ne in continuare!
May3 spune:
georgi, deja vorbesti de filme de groaza ![]()
hai linisteste-te, n-are cum sa fie din bebe. jesus :)
ti se curata instalatia, sorry de cuvant, ca n-am gasit altul mai bun :)
11+
http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii
rocaille spune:
Citat:
citat din mesajul lui GORGY
Citat:
citat din mesajul lui GORGY
fetelor, sunt foarte speriata, am fost la baie acum, la pipi, si dupa pe harie am vazut ceva...ff gelatinos, alb galbui, destul de tare, ca un jeleu, si de marimea unei masline. nu stiu ce sa fac, nu avea miros nu niminc, nu stiu ce e asta, poate din cauza la bebe care l-am pierdut. ce ziceti, cine a mai pierdut un bebe a patit asa ceva, nu stiu nici cum sa descriu mai bine. ma scuzati dar nu stiu cum sa explic ceea ce am gasit acolo...
Georgi
FETELOR VA ROG, stie cineva ceva despre chiagul acesta, am incercat sa citesc dar nu am gasit nimic,poate fi ceva hormonal in urama pierderii? nu inteleg ce a fost, v-am zis ca un chiag,albicios,si se vedeau niste firicele prin el,dar nu se rupea,am incercat sa vad daca se rupe si nu patea nimic, ramanea la fel, ca si albeata aia de la oua.
Georgi
Am citit pe acest forum postari ale unor fete care au trecut prin aceeasi trauma si care au patit ca si tine. Probabil nu e nimic anormal, scurgerile pot avea multe motive, nu neaparat patologice. Daca nu te simti bine, tot un medic bun te poate ajuta mai mult.
seidana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui racheel Hai Seidana ![]() ![]() ![]() Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 15+ bebelinul meu Doamne, ajuta-ne in continuare! |
deci nu merge parola la user nu e tot aia cu cea de la picasa
Eu asa credeam...
sanatos !
seidana spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui seidana
deci nu merge parola la user nu e tot aia cu cea de la picasa Eu asa credeam... 15+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos ! |

sanatos !
racheel spune:
mai pai nu avem parola ![]()
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
15+
bebelinul meu
Doamne, ajuta-ne in continuare!