Puiuti de Sept-Oct 2011 (21)
Raspunsuri - Pagina 15
seidana spune:
Elly norocoas-o.. 2.5 kg.. sa porti incantata lucrusoarele noi...
Maria ... Luca e si bebe meu...
15+ .. DD ajuta-ne sa avem
sanatos !
elly_b spune:
si vroiam sa intreb fetele care tot racesc in perioada asta .... hellena si restul pe care le-am tot citit racite, voi nu luati vit C 1g/zi?!?
intareste sistemul imunitar si surplusul se elimina.
eu si in fii-mea pompez vit C in perioadele astea si mie mi-a si dat dr sa iau.
in plus de luni am inceput sa iau si elevitul. am zis eu ca nu dar prea m-au batut toti la cap 
eu pana acum am facut 2 controale cu eco transvaginala la fiecare (adica si discutie si control pe masa si eco). si de fiecare data mi-a zis si de col. nu ma intrebati date, nu am obiceiul sa retin chestii de genul asta dar a zis ca e OK.
mami de
Annelies (30.06.2005) si
11+
elly_b spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui seidana Elly norocoas-o.. 2.5 kg.. sa porti incantata lucrusoarele noi... Maria ... Luca e si bebe meu... ![]() 15+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos ! |
stai ca eu n-am zis niciodata de la cat am plecat 
si diferenta e de 4 sapt intre noi. mai vb atunci sa comparam

mami de
Annelies (30.06.2005) si
11+
May3 spune:
Racheel, merci 
eu am slabit 3 kg.
dar cred ca e normal ca manan putin si vars jumate...
deci, mai are cineva intepaturi in vagin?
ca am intrebat si nu zise nimeni nimic.
sunt singura? 
nu stiu de ce se face asa tam tam pe H&M in Ro.
si la adulti si la copii.
am vazut si la magazin am bagat la un mom dat niste gecute H&M s-au vandut intr-o zi
mie nu mi se par cine stie ce hainele de la ei...
11+
http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii
camady spune:
Elly sa nu razi de mine dar in provincie..........C&A e un magazin special ptr viitoare mamici? Eu sunt disperata ca nu dau peste astfel de magazine si ca sa merg intr-un magazin obisnuit sa caut hainute mai largi ma apuca nervii, oboseala, n-am aer. Eu vreau un magazin special, intru aleg si plec.
15+si mami de Razvan 7 anisori
NataliaS spune:
Hello!
In primul rand noutati : acum m-am intors de la triplu test, care sper sa fie ok, am rezultatele pe la ora 13.
Nu mai sunt ou kinder - vom avea FETITA!!! Deci voi fi imparateasa, iar imparatul avea 3 fete...
care de care mai...frumoasa (ca deh puiul ciorii-i papagal
)
De pus am pus si eu 1 kg, dar acum am haine de graviduta care imi sunt comode si ma simt bine in ele, asa ca 1-10 kg in plus...ce-s alea? scapam de ele imediat dupa nastere!
ZUBI - pentru concediul de risc trebuie sa ai:
- o scrisoare medicala de la medicul ginecolog pentru medicina muncii, in care sa fie descrise riscurile sarcinii prezente.
- fisa de evaluarea riscurilor primita de la medicina muncii - completata de angajator
-adeverinta de salariat
Cu astea mergi la medicul de medicina muncii care iti face un referat pe care trebuie sa-l duci la medicul de familie impreuna cu o copie a scrisorii medicale de la ginecolog.
Medicul de familie iti da concediu medical cu codul de risc maternal pana la 120 zile, in general se da pentru 90 zile.
BAFTA!!!
Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si
16 sapt +
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
bujo spune:
Am facut spume la gura cand am citit de Zubi. Eu ti-am zis ca nu rezolvi nimic cu bunul simt. Eu nu sunt convinsa ca s-a rezolvat problema, as sta cu ochii in 4. Crek nici nu mai stateam cu ea de vb, ii ziceam ca oricum sunt in drum spre ITM. Cred ca ai plecat deja, dar eu nu m-as fi dus singura sa vb cu ea. In ziua de azi cine face un copil e hulit ca ultimul infractor, off ce m-am enervat.
bujo mami de Filip si
15+ cu 
NataliaS spune:
May - mie-mi plac la maxim hainele de la H&M - sunt singurele care imi vin perfect! La ei stiu sigur ca 36 sau 38 imi vine turnat, ceea ce nu mi se intampla la alt brand...si sunt ok calitativ dpmdv...
Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si
16 sapt +
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
seidana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elly_b si vroiam sa intreb fetele care tot racesc in perioada asta .... hellena si restul pe care le-am tot citit racite, voi nu luati vit C 1g/zi?!? intareste sistemul imunitar si surplusul se elimina. eu si in fii-mea pompez vit C in perioadele astea si mie mi-a si dat dr sa iau. in plus de luni am inceput sa iau si elevitul. am zis eu ca nu dar prea m-au batut toti la cap ![]() eu pana acum am facut 2 controale cu eco transvaginala la fiecare (adica si discutie si control pe masa si eco). si de fiecare data mi-a zis si de col. nu ma intrebati date, nu am obiceiul sa retin chestii de genul asta dar a zis ca e OK. mami de Annelies (30.06.2005) si 11+ |
Mie mi-a zis dr sa nu iau vitamina C din pastile...
Elevit/ Centrum/Mamavit.. adik vitamine inca nu vreau sa iau.. proportii iau si fara vitamine
15+ .. DD ajuta-ne sa avem
sanatos !
inezluiza spune:
Neatza Ziua buna ca e aproape 12 ![]()
fetelor ce bine imi pare cand va citesc si vad ca va merge din ce in ce mai bine sper celor care au inca greturi sa le treaca in curand 
May si eu am intepaturi in uter crdeam ca am scapat de ele au fost mai accentuate la inceput sau linistit vreo luna si vad ca sau intetit iar plus am si dureri de intindere de ligamente (uterului) desi e prima sarcina cred ca le deosebesc destul de bine
am si eu o intrebare omega 3 nu ia nimeni ? eu ii musai
(obligatoriu) sa iau aici
dar vad ca voi nu scrieti nimic despre omega aaa si eu am iesit din blugi demult nu mai port decat fustite elastice si rochite cu colanti desi aici e inca zapada ![]()
o zi stralucitoare va doresc 
Inez Luiza
15 +