Bebe prea agitat!?

Bebe prea agitat!? | Autor: corinapoara

Link direct la acest mesaj

Buna tuturor (iara) revin cu o intrebare :D
Sun insarcinata in 26 de spatamani si vreau sa va spun ca am un bebe super agitat in burtica.Azi-noapte nu am dormit deloc....oricum ma asezam nu ii placea lui bebe si trebuia sa ma intorc.Atata e e hot...parca imi face numai in ciuda (oricum il iubesc:D) dar sunt un pic ingrijorata.
Este normal sa fie atat de agitat?Ma loveste scurt si puternic:) parca se fereste de ceva.Si la ecografie cand am fost mi-a spus medicul ca e agitat si atat.
Ati mai trecut prin asa ceva?Uneori cred ca exaxereaza si ma gandesc, ca nu oboseste?:D:D

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nilufera spune:

Eu am 34 de saptamani si al meu este f agitat, desi nu prea mai are loc; ma loveste cu capul in vezica si pe jos de nu mai pot dsa merg si am senzatie continua de pipi; toata arcina a fost f agitat, speram sa se mai potoleasca dar vad ca nu; si eu sunt putin ingrijorata, ma loveste chiar rau si aproape toata ziua, nu cred ca sunt contractii ce simt, mi-e si greu sa fac o diferentiere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinapoara spune:

Si pe mine ma loveste in vezica si tot asa am senzatia permanenta de pipi.Si tati radea aseara de el si ii zicea sa mai stea ca e prea devreme sa se nasca dar in zadar.E prapadit mititelu' dar ce sa ii fac?
Ma amuza de multe ori dar aseara eram un pic speriata pt ca a fost mai agitat ca niciodata.

Mergi la inceput