De ce a ajuns subiectul meu la container?
Buna seara, tocmai am pus un mesaj despre o reclama care duce in eroare (folosind extract din floare de colt). La mai putin de 10 minute am descoperit ca mesajul meu a ajuns la container. Mi se pare un abuz fata margini. As vrea ca moderatorul care a facut asta sa imi explice DE CE a facut asta.
Mi se pare un ABUZ.
Raspunsuri
marius spune:
Eu am plasat acest topic la container pentru ca nu se incadreaza in specificul acestui site - nu are legatura cu interesul general al oricarui utilizator DC fie ca este in Romania si ca este in afara Romaniei si pentru ca acest forum nu este un teritoriu privat in care sa propunem actiuni necomerciale fata de alte produse indiferent de produsele respective. In speta nu dorim sa fim responsabili pentru actiuni nefondate care pot sa duca la prejudiciu comercial de imagine. Avem si noi o imagine construita in timp pe internet si tinem la acest aspect asa incat preferam sa ne manifestam cu respect in primul rand fata de altii. In cazul in care cineva doreste sa reclame un abuz sau stiu eu orice doreste ii sugeram sa practice metodele legale admise in aceasta directie.
Multumesc pentru intelegere.
www.romleas.ro/semnatura/rules.gif" border="0">
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
marius spune:
Bine sa o luam altfel.
Eu sunt proprietarul reclamei respective. Am investit foarte multi bani pentru crearea imaginii. In mod sigur sunt acoperit legal din toate punctele de vedere.
Acum descopar ca un canal media face afirmatii de genul
"silfida cantareata", "Mi se pare o porcarie imensa aceasta reclama"
si incheie cu un indemn neadmis comercial
"Banati aceasta crema si implicit pe cei care au gandit un asa nonsens."
Este (sau ar trebui) stiut faptul ca o astfel de afirmatie nu este admisa de legislatie iar DC in calitate de detinator de spatiu si implicit de proprietar de informatie stocata pe serverele lui este sau devine responsabil pentru gestionarea defectuoasa a acestui tip de informatie.
Daca doresti un exemplu asemanator intr-o oarecare masura este atunci cand faci o reclama la produsul tau si nu ai voie sa prezinti un produs similar ca fiind inferior si de aceea reclama sau afirmatia ta trebuie sa fie generica sa nu contina nici un element oricat de mic care ar putea sa identifice un produs (altul) decat al tau ca fiind inferior sau avand proprietati de un anumit tip sau orice alta afirmatie directa sau indirecta.
Iar sa stochezi informatii prin care sa promovezi banarea altor servicii sau produse comercializate poate ajunge urat de tot fara prea mare dificultate in justitie. Si din nefericire cel care permite publicarea (stocarea) mediatizarea devine responsabil.
ILoey spune:
Revin pentru ca sunt foarte dezamagita de reactia ta. La forumul general sunt multe mesaje despre anume servicii sau produse care sunt criticate si cred ca aici este si puterea acestui site, ca putem sa ne plangem despre anume produse, servicii sau reclame care ne inseala.
Chiar acum este un mesaj de nerecomandare Hollywood Agency. Acolo de ce s-a permis postarea?
Inca o data, astept o explicatie.
ILoey spune:
De ce nu ai editat partea cu banarea? De ce nu m-ai lasat sa imi expun parerea despre acest produs?
marius spune:
Poti sa iti expui opinia privata dar mesajul tau nu s-a incadrat absolut deloc in ceea ce este admis de lege. In consecinta a fost transmis la container.
Nu as dori sa tin teorii nesfarsite pe aceasta tema. Ai intrebat - am raspuns.
Iti doresc o seara placuta in continuare!
Sa nu uit:
Este o diferenta de esenta intre cineva care a utilizat un produs sau serviciu si recomanda sau nu recomanda in calitate de utilizator si cineva care nu a utilizat un produs si face afirmatia banati acest produs. Mai gandeste-te.
Androix spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marius Sa nu uit: Este o diferenta de esenta intre cineva care a utilizat un produs sau serviciu si recomanda sau nu recomanda in calitate de utilizator si cineva care nu a utilizat un produs si face afirmatia banati acest produs. Mai gandeste-te. www.romleas.ro/semnatura/rules.gif" border="0"> Eu pur si simplu / Pagina legislativa |
Pai asa zi!
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!