aerobic

aerobic | Autor: roxana_vicol

Link direct la acest mesaj

Am nascut de 2 luni o fetita, prin cezariana. Cand as putea sa merg la sala sa fac aerobic ca sa imi pot recapata forma fizica de dinaintea sarcinii? Am inteles de la diferite persoane ca trebuie asteptat de la 6 luni pana la un an pana sa poti merge la sala. Este adevarat?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luisa1983 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxana_vicol

Am nascut de 2 luni o fetita, prin cezariana. Cand as putea sa merg la sala sa fac aerobic ca sa imi pot recapata forma fizica de dinaintea sarcinii? Am inteles de la diferite persoane ca trebuie asteptat de la 6 luni pana la un an pana sa poti merge la sala. Este adevarat?

Nu crezi ca te cam grabesti?! Este totusi cezariana! Trebuie sa mai astepti!
Daca te-ai ingrasat in 9 luni de sarcina , poti incerca incet,incet,tot in 9 luni, sa dai jos kilogramele, printr-o alimentatie controlata ,in asa fel incat daca alaptezi, sa nu-ti afecteze lactatia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_alex spune:

Te grabesti rau de tot...Minim 4 luni trebuie sa stai linistita caci e posibil sa ai probleme apoi cu operatia, e suficient efortul depus cu bebele. Apoi incearca sa iti testezi rezistenta la efort sau eventual o vizita la doctor sa verifice cum e operatia si abia apoi te poti gandi la aerobic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana_vicol spune:

Multumesc pentru sfaturi. Nu vroiam sa merg la sala chiar asa de repede, doar ma informam si eu. E logic ca nu se poate imediat dupa operatie, dar speram si eu ca poate dupa 4-5 luni...

Mergi la inceput