19 martie, risc de cutremure

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaP spune:

Marmureanu isi face treaba bine, el linisteste. Asta e scopul lui, dar daca voi va culcati pe o ureche numai pentru ca Marmureanu spune sa stam linistiti, e o mare greseala. Una e sa stai linistit si sa nu te panichezi aiurea, alta e o grija sau o alerta constructiva care ar trebui sa vina din partea medicilor si a inspectoratului de stat pentru urgente. Iar acest ultim lucru NU ESTE VIZIBIL DE LOC.

Educatia lipseste cu desavarsire si ar trebui sa fie facuta nu numai de ministerul educatiei. Cati dintre voi la birou iau lucrurile astea in serios! Ati putea cere firmei unde lucrati sa faca instructajul in caz de cutremur, la modul real, pentru ca oricum este obligatoiu prin lege, numai ca aceia care furnizeaza astfel de servicii sunt comozi si alearga dupa EASY MONEY!

AVETI PUTERE, PUTETI SA FACETI CEVA! Macar sa va informati si sa ii provocati. Eu una l-am provocat pe providerul de servicii i stiam mai multe despre riscuri(incendii, cutremur) de cat el. Feedbacul dat catre HR a fost sa renuntam la el pentru ca nu e bun. Nu s-a intamplat nimic pentru ca se bazeaza ca sunt eu mai in tema, dar la voi cine e in tema?

Mergi la inceput