La noi a fost azi sedinta si ne-au anuntat ca nu formeaza nicio grupa mica din cauza ca au deja mai multi copii decat trebuie. Nu e printre gradinitele pomenite de voi dar e in Drumul Taberei....
Si, intr-adevar, vor sa dea afara 25 dintre cei inscrisi...desi ma indoiesc sincer ca vor face asta...
Maxima la grupa este de 20 prescolari.
Da, e absurd ce se intampla si totusi se pare ca singura solutie ar fi marirea personalului sau a numarului de gradinite de stat, ceva impracticabil deocamdata.
Ce ce va intampla cu copiii ramasi pe dinafara?...Mi s-a raspuns...Gradinita particulara!
Iarasi inadmisibil, avand in vedere ca invatamantul prescolar e garantat de stat, nu-i asa? Si nu oricine isi permite asta...
Si totusi ce-i de facut? Este valabil si pentru cei cu copiii in grupele mai mari ce isi vor reinscrie copiii curand..
Pentru Kariris...da! Neee...cunoastem?
Nu e garantat de stat si nici nu e obligatoriu. Doar grupa mare pregatitoare e obligatorie.
Am urmarit tot ce ati scris in acest topic.Dar revin si eu cu o intrebare, si anume: care dintre cele ce cautau gadi au reusit sa inscrie copilul la gradinita 218? Vrem si noi acolo din toamna lui 2012 dar trebuie aranjat totul de acum pt ca se intra greu daca nu ai pe cineva.Am tot fost pe acolo dar nu am reusit sa fac mai nimic.Ma poate ajuta vreo mamica care are deja copilul acolo?