Pufi de ian-feb 2010 (4)
Raspunsuri - Pagina 16
miremia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui blue_flower Miremia, intra te rog si modifica ce consideri tu de cuviinta. Eu acum sunt pe forum, dar nu am timp de obicei si nu vreau sa imi bag nasul unde nu trebuie. Poti sterge adresa de email adaugata. Poti reseta intrebarile secrete. se pot face multe. have fun. de Daniel, n.01.02.2010Mama fericita |
Am modificat deja, inainte sa dau PM.flo]
_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
mamidepuiuti spune:
no,spanac...nu pot sa ma loghez pe picassa...zice ca nu-i buna parola

acum io cum mai vad poze?

lalitica2000 spune:
![]()
![]()
ffff urat ceea ce s-a intamplat. sper totusi ca o fi o greseala desi dupa ce scrieti voi acolo, numai greseala nu e. Tare urat din partea persoanei care a facut acest lucru indiferent de cate suparari si frustrari a adunat pentru anumite persoane de pe forum. Acolo totusi sunt stocate mai mult informatii despre copii, informatii care sa ne ajute mai bine in cresterea copiilor.
simplicity spune:

Am avut o saptamana groaznica,cu mers la urgente cu prietena noastra,sotul mi-a fost foarte bolnav(i-am dat mancare cu lingurita si l-am ajutat sa mearga la baie),acum isi revine.Ariana e mai bine,se agata de mine ca o maimutica.
Ma simt epuizata,am citit putin,parca nu am forta nici sa raspund,dar sper sa imi revin intr-o zi,mi-e dor sa vb cu voi.Aveti grija de voi dragi mamici si de copiii scumpi.
Va pup
Mami de
Ariana(albinuta mea)Motto-ul de azi:
"Prietenul nu iubeste prietenul ci obiectul prieteniei . "
sorina_bz spune:
Mire.....multumesc mult pentru PM.
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
tomaca spune:
citat din mesajul lui simplicity![]() Am avut o saptamana groaznica,cu mers la urgente cu prietena noastra,sotul mi-a fost foarte bolnav(i-am dat mancare cu lingurita si l-am ajutat sa mearga la baie),acum isi revine.Ariana e mai bine,se agata de mine ca o maimutica.Ma simt epuizata,am citit putin,parca nu am forta nici sa raspund,dar sper sa imi revin intr-o zi,mi-e dor sa vb cu voi.Aveti grija de voi dragi mamici si de copiii scumpi. Va pup ![]() Mami de Ariana(albinuta mea)Motto-ul de azi: "Prietenul nu iubeste prietenul ci obiectul prieteniei . " |
Sanatate sa aveti
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Povestea Trandafirasului Raisa
bubu_bu spune:
citat din mesajul lui simplicity![]() Am avut o saptamana groaznica,cu mers la urgente cu prietena noastra,sotul mi-a fost foarte bolnav(i-am dat mancare cu lingurita si l-am ajutat sa mearga la baie),acum isi revine.Ariana e mai bine,se agata de mine ca o maimutica.Ma simt epuizata,am citit putin,parca nu am forta nici sa raspund,dar sper sa imi revin intr-o zi,mi-e dor sa vb cu voi.Aveti grija de voi dragi mamici si de copiii scumpi. Va pup ![]() Mami de Ariana(albinuta mea)Motto-ul de azi: "Prietenul nu iubeste prietenul ci obiectul prieteniei . " |
sanatate sotului si prietenei
si tie putere sa rezisti perioadei grele
Ruxita spune:
Azi am fost la o gradi mai rasarita sa ma interesez de inscrieri... incuiata cu regim de puscarie, nimeni nu intra, nimeni nu iese, am sunat la o sonerie si mi s-a spus ca citesc la avizier care e treaba cu inscrierile... sun inca o data si le zic ca vreau sa vad gradinita, sa aflu mai multe despre program, conditii... nu se viziteaza gradinita! si d-na director e intr-o sedinta...
apropo de inscrieri... se fac in perioada 2 mai - 31 mai... decizia se ia de catre un consiliu director... in iulie se afiseaza rezultatele cu admisi si respinsi (!)... pe tot Bucurestiul in total vreo 3800 locuri (!)... sa punem bani de-o parte pentru spagi??? sau sa ne luam gandul de la gradinita de stat?
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
Ruxita spune:
Multa sanatate sotului tau! Ai fost tu barbata casei... mai trebuie sa fim si barbate uneori... e bine ca si-a revenit!
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

de Daniel, n.01.02.2010