Strumfi si prichindei de iul-aug 2011(29)
Raspunsuri - Pagina 3
mihaaa spune:
Oxidoni multa bafta sa fie bebe bine si sa afli ce culoare are caruciorul.
Sa intri sa ne spui ce ai facut.pup
23+
oxidoni spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaaa Buna fetele! F frumoase hainutzele alexia. Am pus si eu poze cu burtik mea de sambata. pupiciiii 23+ |
Am vazut pozele.
Arati f f bine. Si burtica e frumoasa, si nu f mare.
22+
oxidoni spune:
citat din mesajul lui Ireth Oxidoni, iti tin pumnii! multa bafta! si eu vreau sa aflu ce e, nu mai am rabdare 18+ |
Multumesc mult.
Tu tot azi mergi la eco, nu? Scuza-ma daca am incurcat lucrurile, dar, daca mergeti si voi azi, bafta multa si voua :)
22+
Ireth spune:
tot azi, tot azi nu mai am rabdareeeee... la 3 trebuie sa fiu acolo.
uffff!
merci de urari
18+
adra_bell spune:
citat din mesajul lui Ireth Am citit la inceput de lista aia cu cele necesare pentru bebe, in maternitate, acasa, etc. Intrebari, pentru cine e mai avizat ca mine: - ce sunt scutecele de finet? - de ce NU la urmatoarele: - Pompa san (nu pompa manuala Chicco, DA, Stony Angel cu sticluta atasata, Avent) - NU tetine Chicco - Biberoane anticolici + tetine: cele din silicon sunt mai rezistente si nu provoaca alergii (nu cele din cauciuc natural, nu cele cu forma ortodontica) care sunt biberoanele cu forma ortodontica? - ce rost are sa iei la tine in maternitate ceai de colici? - la fel pentru sampon/gel dus bebe. Li se face baie acolo? si daca vine fiecare cu samponul/gelul de dus, nu o iau asistentele razna? - alocatia de stat pt bebe e separata de indemnizatia de crestere copil? si cand ar trebui depuse actele pt alocatie, in aceeasi perioada ca pentru indemnizatie? - apa pentru bebelusi e diferita de apa pentru adulti? nu ma refer la apa de la robinet, evident, ci la apa plata, fie din sticla, fie filtrata - daca e vara, eu am auzit undeva ca nu se recomanda sa stea copilul cu capul acoperit IN casa. E valabil poate pentru primele zile, o saptamana, doua, dar dupa eu zic - inteleg - ca se renunta la caciulita, ca totusi, e VARA. - are rost sa iei la inceput bavetica? - la targ am vazut set de 3-4 chiloti de unica folosita, special pentru maternintate. Or fi buni? Roxybarbu, ce burtica frumoasa 18+ |
Scutecele de finet sunt niste patrate de...finet, eu am cumparat metraj si mi le-a tras cineva la masina.
Biberoane, pompa de san eu n-am cumparat deloc, am fost foarte hotarata sa alaptez. Daca totusi ai nevoie ti le poate cumpara cineva si aduce la maternitate
N-am luat ceai de colici in maternitate, nu i-am dat ceai de colici nici acasa. Am incercat cu Bonnisan picaturi, un vag efect, pana n-a invatat sa elimine aerul nimic nu a functionat
Da, li se face baie acolo, eu am nascut la Giulesti, langa fiecare patut era atarnata o sacosa cu scutece, ulei, sampon, sapun, creme
alocatia pentru copii e 200 de lei, indemnizatia variaza in functie de venitul mamei
apa plata potrivita pentru bebelusi e Dorna, cu continut scazut de saruri. Mai sunt si altele, Humana, etc, nu stiu, n-am luat niciodata.
Eu am nascut in prag de iarna, copilul n-a avut caciulita in casa niciodata
nu, n-are rost sa iei bavetica
nu stiu daca sunt buni chilotii de unica folosinta, sunt sigura ca sunt scumpi. Eu mi-am luat chiloti de bumbac si i-am aruncat (i-am facut de unica folosinta)
blog
The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world
adra_bell spune:
citat din mesajul lui ami_84 Din lipsa de timp, nu prea am urmarit acest subiect. Asa ca imi cer scuze ca mai dau asa buzna cate odata. Fetita mea a implinit un anisor si exerseaza de zor mersul. Asa ca tb sa stau toata ziua aplecata dupa ea, sa nu se loveasca... Toata ziua ne jucam, vorbim, cantam, chestii care le veti face si voi in curand cu bebelusii vostri. Cu burtica din pacate nu e totul ok pentru moment. Miercuri va trebui sa fac amniocenteza si am mai emotii privind rezultatul. Asta este. Ne rugam la Dumnezeu sa fie bine pana la capat! O zi buna va doresc dragi burtici si mamici! Andreea, mami de Irina (8 martie 2010) si din nou 18+ |
La multi ani micutei Irina!
Tinem pumnii pentru amnio!
blog
crisspy spune:
'Neata,
Ati avut logoree in week-end, nu gluma...mi-a luat cateva ore sa va citesc, dar cum sunt la munca, mi-a intrat pe o ureche si mi-a iesit pe cealalta .
Rammy cum te mai simti acum?
Cristi tu ai ajuns la dr?
Eu ma tot gandesc la amniocenteza mea de vineri si mi se face din ce in ce mai frica...ba, acum au inceput si ai mei, mama si sotul, sa incerce sa ma convinga sa renunt...si uite asa visez numai prostii .
O zi usoara tuturor
Crisspy, fericita de Razvi si 15 sapt
Ireth spune:
Ami_84, bafta la amnio!
Crisspy, nu renunta. Daca renunti, peste un pic de timp o sa te gandesti ca macar acum eram linistita, stiam daca e da sau ba. Deci mai bine iti scoti asta din sistem pana nu e prea tarziu.... parerea mea!
Multa bafta la amnio si tie!
Andra, merci mult de sfaturi cu cat mai multe, cu atat mai bine... poate ma destept si eu.
Dar stii, taica-miu are o vorba, care se aplica si in cazul de fata (la cele la primul copil) : vorbesti de copii ca o virgina despre sex: cu mare, mare speranta, parand ca le stii pe toate
18+
adra_bell spune:
Ireth, nu e vorba sa te destepti, depinde mult si de spitalul la care nasti, ce iti cer ei acolo.
Apoi am inteles ca pompele de san astea simple nu-s bune deloc, eu n-am cumparat ca sa n-arunc banii aiurea pe una scumpa, dar i-am aratat sotului in magazin pe care o vreau.
Ceai de colici am baut eu, unul de la Fares si mai era unul scria pe el "pentru mamici care alapteaza". Pentru colici au aparut acum alte picaturi, infacol care e un bonnisan mai concentrat si inca unul cu lactaza al carui nume comercial imi scapa. N-are sens sa umpli burtica copilului cu ceai, ei au o burtica tare micuta si te trezesti ca nu mai suge
blog
crisspy spune:
Ireth nu renunt, ar fi culmea sa renunt cu cateva zile inainte. No way, atat numai ca ma enerveaza astia, in loc sa ma incurajeze se vaita ei si tot eu trebuie sa le ridic moralul si sa ii asigur ca nu pateste nimeni nimic.
Crisspy, fericita de Razvi si 15 sapt