Strumfi si prichindei de iul-aug 2011(29)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinuff
putem consuma ficat de orice fel acu in perioada asta??stiam ca e voie si in acelasi timp nu..poate ma lamureste cineva

Alina, iti raspund eu cu ficatul, dat fiind ca e in domeniul meu: recomandarile privind evitarea consumului de ficat in timpul sarcinii se datoreaza continutului sau ridicat de retinol (vit.A), care in cantitati excesive poate produce malformatii fetale. Excesiv inseamna peste 10.000 IU(~3000 micrograme)/zi, pe o durata indelungata. Ca sa ai o idee generala, o dieta echilibrata/normala asigura cam 1.400 IU vit A/zi. Ca sa ma intorc la ficat, se poate consuma linistit (cu precautia de a fi gatit "safe"), atata timp cat nu se depaseste 50-100g/saptamana, ceea ce este mai mult decat OK.

Sper ca ajuta informatia.

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 17+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuff spune:

[:))]ce tare esti anaemi..prima la ceva..e o burtica superba..si cum ai spus e al 3 pui deci e ceva..dar cine e asa mandra ca tine..rar care se mai poate mandrii in vremurile noastre cu 3 copilasi si un bebe..acu abia daca mai fac cate unu..sincer sa spun..si eu nici nu ma gandeam ca o sa am bebe asa de repede..el era programat undeva ff departe in viitor..insa cum spun mai toate mamicile..bebe vine cand vrea el nu cand il vreau eu..

apropo de mancare..de dim la 6 m-am trezit si ammancat un bol de cereale cu lapte..apoi somn pana la 11 trezirea iar ceai cu biscuiti unt gemuri etc.. pai cum sa nu imi acumulez eu 10 kg asa repede si sa fiu si eu prima in top la kg luate..:D

23+ cu Antonia

DPN 6 iulie 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuff spune:

ok krissy multumesc mult de raspuns..deci am unda verde la ficat saptamana asta..

23+ cu Antonia

DPN 6 iulie 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxidoni spune:

Multumesc mihaaa, mariaruxi, roberta84, mariabell, anaemi, ireth, si tuturor fetelor de felicitari

Da, se pare ca mai recupereaza si fetitele putin teren. Am sa incerc sa modific si pe prima pagina la mine, sa pun caruciorul roz.

Pana una alta, niciuna dintre voi n-are probleme cu colul, nu? Imi poate spune cineva cam cat de lung e la voi?

Va pup si zi insorita sa aveti!

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Buna fetelor!
Vroiam sa incarc niste fotografii calde, de azi, in albumul comun, dar m-a oprit un "prieten" al albumului, il vedeti in partea dreapta la categoria "persoanele interesate de fotografiile dumneavoastra". Numele este prakash achuthana, pare a fi indian, atentie mare la aceste persoane interesate, daca nu-l cunoasteti niciuna dati-i remove, a fost mai demult un subiect la discutii generale cu o retea de "iubitori de copii" legati la albumele fetelor de pe DC.
Ei pot vedea aceste albume chiar daca sunt parolate, in cazul in care se trec ca prieteni

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Citat:
citat din mesajul lui oxidoni
[Pana una alta, niciuna dintre voi n-are probleme cu colul, nu? Imi poate spune cineva cam cat de lung e la voi?

22+

Oxidoni, nu te nelinistii in legatura cu colul si al meu era de 29 mm la eco pe burtica si cand mi-a facut intravaginala avea de fapt 38 mm

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 24+
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle_12 spune:

Alinuff, si eu stiu la fel ca si Krissy, si anume ca poti manca ficat bine preparat si in cantitati masurate. Apropo de kg ...eu m-am ingrasat 3 kg pana acum, manancand cam la fel ca inainte, poate un pic mai putin, fiindca mi-e stomacul tot mai ingesuit si daca il umplu il simt ca imi ajunge in piept . Asa ca impart mesele in 3 principale dar mai micute, si gustari de fructe, sau feliute de branza, sau nuci/alune intre. Incerc sa beau cantitati mai mari de apa. Am citit pe undeva ca de multe ori simti nevoia sa mananci pentru ca nu esti suficient hidratata, acum nu stiu cat este de adevarat dar la mine functioneaza. Imi pacalesc senzatia de foame cu cateva alune sau branzica dupa care simt nevoia sa beau apa, si uite cum se umple stomacul.
Am vazut pozele tale, sunt tare frumoase si aproape te invidiez pentru clima calda in care traiesti .
Cu bebe am rabdare pana o sa-l simt. De pe la 13 saptamni, imi tot face burta valuri si eu visam ca sunt miscarile lui bebe, dar m-a adus dr. cu picioarele pe pamant cand mi-a zis ca sunt organele mele interne care isi fac loc in spatiul tot mai mic .

Pentru fetele care au pofte de dulciuri si nu vor kg multe in plus, fructele uscate sunt un bun inlocuitor.

Si acum gata cu pauza, ma introc la scris rapoarte .

Pupam

18+ & din burtica ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Oxidoni felicitari pentru fetita .

Rammy sa stii ca si eu iau Magne B6, mi l-a recomandat doctorita, dar habar nu aveam ca e pt constipatie...ce mi-as fi dorit sa fi scapat si eu de constipatie, dar se pare ca nu am avut norok ...la fel ca si mine e si Razvi, sper ca macar bebe 2 sa nu fie asa.

Fecian bafta la echo .

Alinuff si mie mi-a zis la fel medicul...sa ma feresc de mancare insuficient de preparata termic, in rest din toate cu masura.

Crisspy, fericita de Razvi si 16 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Citat:

Multumesc mihaaa, mariaruxi, roberta84, mariabell, anaemi, ireth, si tuturor fetelor de felicitari

Da, se pare ca mai recupereaza si fetitele putin teren. Am sa incerc sa modific si pe prima pagina la mine, sa pun caruciorul roz.

Pana una alta, niciuna dintre voi n-are probleme cu colul, nu? Imi poate spune cineva cam cat de lung e la voi?

22+

Eu sunt consemnata la pat, tocmai ca sa nu am probleme cu colul, din cauza contractiilor, mi se tot intareste burtica. Sunt pe tratament cu gynipral, nospa, papaverina, scobutil. Colul meu are 3,9 acum (de la 4.1), inchis si tare, dar ca sa nu se scurteze prea devreme stau la pat. Bebe s+a asezat foarte jos si apasa pe col, bine ca apasa cu corpul si nu cu capul. Mai stau cu picioarele pe perete cand si cand sau ridicate pe o perna, ca bebe sa se duca mai sus. Si sper sa isi modifice pozitia sa scap si eu de contractiile astea.
De durerea inghinala cica nu scap pana la nastere.
Aseara am fost la control, bebe activ, 560 de grame, tot cu o saptamana mai mare, asa a fost mereu.

Concluzia este ca la un col de 24mm e cazul sa fii f precauta, dar evident numai medicul tau poate sa iti dea indicatii.

Felicitari pentru fetite si baieti, ecografii bune etc. Kg in plus sunt pt o cauza nobila.

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxidoni spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxybarbu

Citat:
[Pana una alta, niciuna dintre voi n-are probleme cu colul, nu? Imi poate spune cineva cam cat de lung e la voi?

22+

Oxidoni, nu te nelinistii in legatura cu colul si al meu era de 29 mm la eco pe burtica si cand mi-a facut intravaginala avea de fapt 38 mm

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 24+
DPN 04.07.2011

La asta sper si eu, ca maine la intravaginala sa-l gaseasca de fapt mai lung.
Faza e ca o si simt pe bb destul de jos uneori. Ieri la eco pe acolo era cu piciorusele.
Oricum, sper sa fie totul bine. Trebuie! :)
Multumesc de incurajari.

22+ cu

Mergi la inceput