Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(47)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

buna fetele
nici Pit nu se intoarce mereu, vrea in fundulet insa se da in fata dupa ceva timp si acolo ramane, vrea in brate sa stea in sus si eu ori tati sa stam in picioare ca daca stam pe scaun plange
afara ii place insa se stramba la soare... o sa-i cumpar okelari, pe cap sepcuta, body fara maneci, camasuta si pulover subtirel, dres si bligi subtiri, Pit nu sta cu caciula in casa nici dupa baie, nu a purtat 2 caciuli niciodata si pe frig una usoara
o zi buna, a adormit la san...ma duc sa-l pun in patut
azi e urat, sta sa ploua...stam in casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Multumesc pentru raspunsurile ref. la cereale

EVELINE... multa sanatate pentru toti! Doamne, am crezut ca nu mai scap, si eu am fost la fel de rau, nici acum, dupa mai mult de o saptamana nu mi-e prea bine.
Sper ca Darian sa scape de viroza asta nenorocita! Vad ca baietii nostri seamana in continuare... Ce ne facem cu intorsul? eu incerc sa nu ma agit acum, fiecare achizitie la vremea ei si la noi e limpede ca boala l-a dat inapoi putin. Dar... totusi! Abia acum a inceput sa manifeste interes pentru propriile picioare, i le-a dat tati si le-a tinut cu mainile putin. Cred ca imi seamana... eu am stat in fund pe la 7-8 luni, am mers la un an si doua luni abia... si iaca, ce onorabil imi mentin acum pozitia bipeda... n-o fi chiar asa grav, nu?

..............................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

Sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/
Puteti ajuta donand sau cumparand de la Bazarul umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Am aruncat un ochi in album, cred ca fetele de FB au citit si aici ca au disparut mai multe albume, nu stiu exact care,, dar cert este ca acum avem muuult spatiu.
HAdriane, fa-ti un nou album, ca mie mi-e drag sa ma uit la toti bebelusii nostri.

Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

Mergi la inceput

Tot eu... ca am memorie scurta:

ORAMONA, pupam Elisa curajoasa!

CAMI, mortala pozitia de somn, face baiatul economie de spatiu ca sa incapa mai multe jucarii cred! L-am admirat pe Tudor, a crescut mult si arata ca un baietel mai mare, nu mai are aspectul de bb. Si are niste ochi

Eu citesc acum despre diversificare si clar mi-am prins urechile! Parca ar fi un tratat de neurochirurgie!

M-am razgandit, nu cred ca am memorie scurta dar de cand am nasul infundat cred ca nu mi se mai oxigeneaza bine creierul ... totul mi se pare mai complicat in ultima vreme.

..............................................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hadrianae spune:

Oramona, scaunelul nu l-am luat din Romania, dar am vazut ca se poate comanda de pe Amazon. Noi suntem foarte incantati de el.

Eveline, sanatate intregii familii si sa nu se prinda raceala de Darian.

Adriana, mama lui Alexandru (17.09.2010)

POZE

Mergi la inceput

Gata, mi-am sters si eu albumul din contul comun si am admirat pozele noi, superbi copii!
Fetele, nu ma injurati, dar sunt curioasa cum au ajuns iar n persoane conectate la albumul care trebuia sa fie secret?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Intrebare: cand faceti supica cu carne de pui: puneti doar carne proaspata sau poate sa fie si congelata? Ca la nu tine pieptul de pui proaspat mai mult de 2 zile in frigider ca prinde un miros specific. si sa cumpar la fiecare 2 zile cate o caserola de pui , sau sunt eu un parinte ciudat?

Poze Raisa
www.facebook.com/album.php?id=1530496981&aid=2075301 #" target="_blank">Poze Raisa - facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

donna79 sanatate multa, eu am baut 3 zile ceai cu lamaie mi s-a acrit...insa sunt ok acum si Pit nu a luat de la mine
fetele, voi ati inceput diversificarea cu cdreale ori cu pireu de legume...la Ema am inceput mai devreme diversificarea, asa a decis dr...inca de la 2 luni ma punea sa-i dau supa strecurata insa nu ii placeaaaa...si nici acum nu-i place supa, insa ciorba e la mare pret la noi in casa
saptamana viitoare facem si noi vaccinul de 6 luni si apoi pauza pana la 1 an..am oroare de vaccinuri, si aste[pt schema de diversificare de la dr, ce emotie ma incearca o sa inceapa sa pape, o sa pun poze cu Pit la masuta - cum ne familiarizam si cum suge la un morcov, poze de acum 2 zile
https://picasaweb.google.com/105809499420747550332/PitMartie2011#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Buna ziua si de la noi!

La multi ani bebelusilor de astazi.
Ce urat e afaraa, sa speram ca vine de tot primavara cat mai repede.

Adelina, la noi a tinut cam o saptamana agitatia, pana a spart gingia. sa iasa pai repede dintisorul la iepuras

Cristina, mami de bebita David
https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/Bebecris26?locked=true#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Stati aici pana fac alt capitol!

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

Poze Vlad

Mergi la inceput