buna.sunt insarcinata in 19 sapt.acum 2 zile cand am fost la doc mi a zis k mi s a contractat uteru si nu e bn.pb este ca eu nu am simtit niki un fel de durere,doar un discomfort in partea stanga jos a abdomenului pe care o am de la inceputul sarcinii.intrebarea e ce simti cand ai o contractie si la ce fel de durere tre sa de urgenta la doc??va multumesc
Ce ai simtit tu este o contractie nedureroasa, normala pana la un punct. Ea se numeste Braxton Hicks Si teoretic apare in trimestrul 3, dar de multe ori si mai devreme.
Cand pe langa senzatia ca te strange burtica apare si durere ca la ciclu, sau de spate atunci sunt contractii dureroase care nu sunt bune pt ca scurteaza si deschid colul .
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
Cand implinisem 22 de saptamani, am avut si eu sontractii. Nu erau dureroase, pur si simplu simteam cum mi se contracta burta, se intarea pentru cateva secunde.Dr. m-a internat in spital pentru 3 zile timp in care mi-a facut si TNS si intr-adevar aveam mici contractii. De la 22 se saptamani pana am nascut am fost destul de des pe tratament,adio sex si efort mai putin.