Strumfi de iulie-august 2007 (212)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Xerxe la multi ani, sa fii sanatoasa, sarcina usoara in continuare si bebe sanatos!
Condoleante pentru soacra!

Noi avem scaune auto Inglesina si suntem foarte multumiti...doar ca nu prea le mai folosim decat cand iesim din Bucuresti la drumuri mai lungi. Inconstienti! Ia sa-i spun sa monteze scaunele in masina si sa le folosim la orice drum.

Eu am inceput recuperarea, fac procedurile de o saptamana si as mai fi avut inca o saptamana dar m-a lovit azi ciclul si ei nu fac cand esti cu menstra dupa tine. Nu stiu ce repercursiuni ar putea avea, dar tare nu le-as spune nimic ca sa-mi pot continua procedurile inca o saptamana, macar sa stiu ca am facut o tura completa!
Totul e bine, mai putin kinetoterapia. Cand ies din sala de gimnastica ma deplasez precum rama. Ma rrrup efectiv exercitiile. Fac exclusiv ce am urat eu toata viata: abdomene (semiabdomene) si semiflotari. Orice as fi facut, doar abdomene nu. Si partea minunata e ca aceste exercitii va trebui sa le fac zilnic for ever.

In rest bine, fetele relativ bine, adica dupa inca cateva zile la gradi iar stranuta, au muci si ochi sticlosi, chiar nu stiu cat o s-o tinem asa.
Regimul il tin mai departe dar de slabit nu am mai slabit deloc. Aualeeu ma mananca operatia de imi vine sa ma scarpin cu furculita!
Fug la somn, ca am o aboseala in mine de cand cu "recuperarea" asta de zici ca am intrat in program de "demolare".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Multumesc, fetelor.

Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07 si 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Timi, am gasit si eu cazare pe Coasta de Azur, dupa 2 luni de cautari intense ne-am hotarat la un apartament de 2 camere in Juan-Les-Pins , la 10m de plaja, orientat SV, deci o sa vedem apusul in mare .

Luna, pe unde esti? Din pacate nu mai putem ajunge la Londra anul acesta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Elena "La multi ani!"

La noi e o perioada mai gri. Sper sa treaca repede.
La birou mi-au blocat accesul pe DC (pot sa intru pe alte site-uri despre copii dar nu aici ). Probabil vor sa muncesc mai cu spor desi mi se atragea atentia ca predau prea repede poiectele .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

buna dimineata,

Elena, cu intarziere, LA MULTI ANI, sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos

va dau si o cafeluta , buna-buna

noi am avut un week-end de leneveala , a plouat aproape tot timpul, doar sambata au fost copiii putin afara, cu trotinetele, sotul la gradina cu lucrari de "interior"
ieri am fost la ziua finutului, a implinit 7 ani, de fapt programasem un gratar, in gradina, dar nu ne-a lasat vremea

de dimineata i-am dus la gradinita, Mara a ramas putin amarata, ca nu era de dimineata educatoarea ei preferata , o sa vina doar la amiaza

sa aveti o saptamana frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Neata fetele,

M-a trezit Andre de la 6,30 va dau o mare
Xerxe la multi ani cu intarziere sa fii sanatoasa, sa ai o nastere super rapida si bebe sanatos.

Noi am avut ieri in vizita o prietena de a Catarinei, cu amandou atipand, alergand Andre saracul se uita ca la extraterestri. Dupa ce a plecat vroiam doar sa dorm sa ma recuperez bine cel putin ca s-au distrat bine

Viata in patru :)
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/07 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Buna ziua..ca dimineata a trecut de mult !
Elena (xerxe) la multi ani, sa fi sanatoasa si se te bucurii de cele doua comori. Condoleante pentru pierderea soacrei.

Eu tocmai am aflat ca o sa fiu matusica ! Cumnata'mea e gravi cu bb1 sunt tare fericita e primul/a meu nepotel/ica.

Aici e super cald si frumos 16-20 de grade. Sambata am fost la carnaval cu "printesa" iar duminica am facut picnic ca soparlele la soare !

...Stiti cum ii spune fie'mea lui Spider Man? Piz..Man...da, da, exact cum va imaginati Sper sa se corecteze pana venim in vacanta in romania ca nu stiu cum scoatem camasa

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Mada, e super Emily!!! Cand veniti in vacanta? Sper sa ne nimerim in oras, ca a trecut mult timp de cand ne-am vazut.

Va ziceam ca vreau sa slabesc acum 2 luni... M-am chinuit cam o luna sa nu mananc dupa 6-7 seara, in rest, fara restrictii, adica am mancat de toate. Dupa o luna scazusem un kg, ceea ce era in grafic. Dupa aceea am zis sa continuu, dupa 6 saptamani deja eram la -2kg, apoi in urmatoarele 2 saptamani am mancat doar de 3 ori dupa ora 7 seara si s-au pus kilogramele la loc. Asa ca am lasat-o balta. Asa s-a incheiat glorios prima si ultima mea tentativa de cura de slabire.
Ma gandesc de o vreme sa fac abdomene iar, deocamdata ma oboseste pana si gandul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Carla venim intre 15-31 iulie. Si eu sper sa ne vedem mai ales ca o sa fim in formatie completa! Oricum mai vb pt ca mai e muuuuult pana la vacanta!

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Mada, m-a distrat Emily .

Carla, eu nu vad ce-ti veni sa tii cura de slabire. in orice caz, nu cred ca a fost cea mai nimerita. pauzele mari in a manca la mine n-au mers niciodata (adica 12-15 ore de pauza, de la 6-7 seara pana a doua zi dimineata). dimpotriva, organismul percepe asta ca o perioada de criza si cu prima ocazie incepe sa-si faca rezerve. cu alte cuvinte, atunci cand o sa mananci prima felie de paine, de ex.,o s-o pui bine mersi sub forma de rezerve pt perioade de-astea lungi de nemancare.

eu mananc ultima masa pe la 9-10 seara, stiu ca nu e nici asa prea bine, da' mi-e foame de crap de fapt mananc cam tot timpul cate ceva, din fericire nu mult si nu mereu foarte nesanatos .

mychy, mi-am luat alea, da' n-am cu ce sa compar ca sa zic ca-s mai bune sau mai rele ca altele. da' shea-ul ala e diabolic de bun, l-am dat pe damian prin zonele sensibile si s-a vindecat miraculos.

vreau sa vina odata vara!

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput