Strumfi de iulie-august 2007 (212)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatza......
o cafea?????????
luna, nu mai zici nimic. ultima oara te-am "vazut" pe FB, te plangeai de dureri de spate si de prestatia proasta a sotului in calitate de "nursa". cum esti???????

d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

cam liniste pe-aici.

Stefania, cum mai e Andre? sper ca i-a trecut febra.

Cristina, ti-am citit blogul, foarte dragut, bafta cu proiectul bb2 .

Kariris, n-am putut sa pastrez matza. evident, ca suflet candid ce sunt, m-a urmarit si inca ma urmareste gandul asta, ca l-am abandonat si eu. da' poate ii e mai bine unde l-o fi dus madam aia. oricum, cand o sa ma mut la casa o sa iau vreo 2 matze, asta e sigur.

eu am citit pe site-ul ala pus de Mychy articolul despre www.vindecator.com/parazitii-provoaca-cancer-si-alte-boli-grave/" target="_blank">parazitii interni si m-a luat cu rau. nu mai zic, imaginile sunt socante, asa ca daca tocmai ati mancat sau mai aveti de gand sa mancati azi, mai bine nu deschideti.
mi-a stat in gat o bucatica de ciocolata pe care tocmai o mancasem, bleah, cred ca ma las de zahar si eu.

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

aoleu, tu Vivela, daca mai citesc multe pe net ma stric la cap. am vazut si eu mirificele imagini cu parazitii (fereasca Dumnezeu!).

multumesc pentru aprecieri si incurajari. cred ca-i foarte frumoas cu doi copii, dar si greu. voi nu mai aveti mult si va mutati la casuta, aer curat, spatiu mult. cred ca o sa fie foarte frumos; ma uit la fratele meu care sta la casa si s-a mutat cu o luna inainte sa nasca cumnata mea - nu au avut nici un fel de probleme, chiar daca nu era gata decat etajul si jos aveau o bucatarie improvizata in baia mica. si fiind spatiu mai mult, ne trageam cu totii acolo si nu erau singuri, iar noua ne placea sa fim impreuna, chit ca nu era lux. acum e frumos tare, dar au mai trecut 3 ani...

eu ma gandeam la karli ca nu a mai trecut de mult pe aici, si mi-e dor de Anya, Lorina, Ghinetz... uite ca acum mi-am amintit de Simo (sper ca esti bine si ca Matei te-a ajutat sa-ti fie mai usor)

Cristina, cea mai mandra mama de Denisuc (30.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

neatza......
o cafea?????????
luna, nu mai zici nimic. ultima oara te-am "vazut" pe FB, te plangeai de dureri de spate si de prestatia proasta a sotului in calitate de "nursa". cum esti???????

Sunt bine va citesc din umbra.

N-am avut mai nimic de zis, sunt cam fara chef, cu mult de munca.

Spatele e mai bine dar trebuie sa ma apuc iar sistematic de sport.

Copiii sunt bine, casa creste, apropos nu v-am zis, dar noua casuta e langa biroul meu si o vad de la geam cum creste. E foarte "motivating".

Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

hello fetele in ceas de noapte!

la mine asta noapte e o noapte ROZ! nu de alta dar se naste nepotica mea acus-acus... si stau si-astept si ma gandesc la sora-mea si la emotiile/nelinistile pe care le-am avut si eu cand eram in acelasi punct de travaliu avand in vedere ca tot noaptea m-a luat si pe mine... sper sa nasca repede si usor ca pana maine dimineata sa ma mandresc cu o frumusete mica de nepotica! ca asa-i frumos sa incepi ziua: cu zambetul pe buze si eventual si un bebelus in familie!

si de bine ce naste sora-mea de 1 aprilie (cel mai probabil) si asta nu-i o pacaleala, am intrat sa citesc si pe aici ca eu timp in ultimele 3 saptamani n-am mai avut aproape deloc pentru internet!

multumesc Cristina ca m-ai strigat, pe tine te-am vazut acum, nu stiu daca s-a mai alarmat si altcineva in urma; pesemne ca ti s-a facut chiar dor de mine .. ti-am vizitat blogul rapid si am vazut ca miroase-a mama mandra tare de puiul ei si constat ca inca facem echipa la categoria "1 copil in dotare"; bafta multa cu proiectul bebe2 daca v-ati pus serios pe treaba... si eu ma gandesc la proiect, dar doar ma gandesc, nu fac nimic concret! nu mai am timp nici pentru asta!

Timi ma gandesc de mult la voi, tineam sa te caut/sa te prind intr-o zi sa-ti mai spun o vorba doua, dar ma intelegi tu, sper, ca daca n-am timp sa execut un copil, iti dai seama ce timp mai am de internet si alte treburi d'astea.. bafta cu mutatul in apartamentul pe termen lung.... sa fie intr-un ceas bun si sa va recladiti linistea caminului pe care ati avut-o si-n Irlanda.

Luna si tu schimbi casa? n-am fost pe faza.... sa fie intr-un ces cu noroc si pentru voi! subinteleg eu bine ca v-o construiti singuri? atunci sa iasa asa cum ati visat-o!

aaaaaaaaaaaaaa.... si Danutza si tu te-ai mutat... toata lumea schimba ceva legat de casa, poate n-ar fi rau sa ma intalnesc cu vreuna dintre voi sa va ating ca poate se ia "microbul" si la mine si ma mut si eu in vreo casa "mai a mea, mai a noastra".... dar s-o luam incetisor, mai intai la munca nu la intins mana, nu?

mychy bafta cu inscrierea la gradi pentru Andrei.... sustin si eu majoritatea prin faptul ca sunt de aceeasi parere vizavi de apropierea gradinitei de casa... si eu am zis ca am dat-o "aproape" pe Adeluta dar cu toate ca nu fac decat 5 minute cu masina (daca nu e trafic si nu stau 10 semafoare la aceeasi intersectie! ), uneori as fi preferat sa nu trebuiasca masina pentru mers la gradi/intors de la gradi. Dar na, sunt foarte multumita de unde merge/cum merge, asa ca ce mai conteaza? "CLIENTA" SA FIE MULTUMITA! (adica Adeluta, evident!)

VA PUP PE TOATE sau cum ar zice Violetan, va pup pe toate fara exceptie! sau ceva de genul acesta... probabil ca atunci cand zice 'exceptie' se gandeste la mine

ma duc sa trag un pui de somn (unul mic a mai ramas ca la 7 fara 10 suntem sus! mergem la gradi, la munci, la treburi.... nu mai merge asa cu huzureala )

revin cu alte vorbe si dedicatii speciale cand mai prind o "clipa" libera.... practic nu mai naste nimeni in familie in urmatoarea perioada dar sper sa revin totusi intr-un termen rezonabil!

SANATATE tuturor strumfilor si mamicutelor care nu se simt taman bine!
zzzzzzzzzzzzzz

karligutza
sunt mamica Adelutei

are mama o fetita... are si un blog!

_

ALAPTATUL HELPLINE
_

Mergi la inceput

neatza.............o cafea?
luna, deci o sa locuiesti langa serviciu?????? ce cool! nu stiam ca o construiti voi.....bafta! abia astept sa vad poze!
karli, sa inteleg ca te pot felicita pt job????????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

hei, karli esti proaspata matusica?
si n-am inteles prea bine, lucrezi? ti-ai gasit ceva de munca?
iti doresc sa-ti gasesti timp pentru bb2 si sa ne intalnim pe la o noua odisee.

luna, serviciul asta ni te cam fura. de ce n-ai chef? crestere frumoasa casutei!

Cristina, cea mai mandra mama de Denisuc (30.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

neatza.............o cafea?
luna, deci o sa locuiesti langa serviciu?????? ce cool! nu stiam ca o construiti voi.....bafta! abia astept sa vad poze!
karli, sa inteleg ca te pot felicita pt job????????????

Mychy nu o construim noi casa, o construieste...firma de constructii.Adica e o firma de development care construieste casele si le vinde. Da, e exact langa serviciu, si intre casa si serviciu e o scoala la care planuiesc sa o bag pe Lis.

Karli sper sa nasca super usor D. Daca n-a nascut deja. I-am mai trimis un mesaj acu ceva timp dar n-a raspuns, nu i-o fi placut fata mea.

Cristina da, serviciul ma tine ocupata, plus ca zilele astea sunt la problema si sunt tare hormonala, azi dimineata am dus-o pe Lis la gradi si am aflat si veste naspa. Nursa ei preferata, Laura, a plecat in concediu de maternitate acum doua luni, urma sa nasca o fetita, a nascut sapt trecuta dar fetita a fost "brain damaged" si a trait doar cateva zile. Am bocit dis de dimineata binenteles, nici nu stiu cum sa reactionez caci se va intoarce la serviciu curand.

Va pup

Mergi la inceput

ei Luna, am inteles ca nu o construiti voi,....hehe. cred ca esti tare incantata! e mare? imi pare rau pt "nursa". of, cat de greu trebuie sa fie..........:(

nici nu-mi vine a crede cat de repede a trecut timpul. ma pregatesc sa-l insccriu pe andrei la gradinita si parca mai ieri va agitati toate cu aceiasi problema....
unde mai pui ca azi Luana lui nikole face un an. parca mai ieri era pe forum si ne tinea la curent cu contractiile.....La multi ani , Luana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

hop si eu, ca musca in lapte.
asta pt ca tocmai ce am facut niste lapte de cocos. super bun, de ce n-oi fi descoperit mai demult?
asta mi s-a tras de ieri, de la aia cu parazitii (bleah, ca tot nu pot sa uit!), zicea prin articol ca nuca de cocos e un puternic vermifug. si apoi am tot citit, si m-a convins mai ales faptul ca cica dubleaza rata metabolica si slabesti de la cocos.
iar daca scapi si de alte cele din intestine, cu atat mai bine, zic.
a iesit f bun, dulce, cu gust asemanator laptelui de vaca dar mai bun .
daca va intereseaza si metoda: am luat o nuca de cocos, am spart-o, am curatat-o de coaja. am taiat-o bucatele, am pus-o in blender, apoi peste bucati am pus apa fiarta cat sa le cuprinda. apoi am blenduit vreo 2-3 minute. am scurs printr-o panza sucul (laptele).
mie dintr-o nuca mi-a iesit cam 400 ml de lapte. (recunosc ca am mancat cam un sfert din ea inainte s-o blenduiesc ).
intentionez sa-i dau lui david, macar in amestec cu cel de vaca.

Lunaaaaa , mi-era dor de tine.
nasol cu nursa, te cam dau peste cap vesti de genul asta

karli, vesti proaspete?

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput