FIV in Ungaria 127
Raspunsuri - Pagina 21
tonirro spune:
Tocmai am primit schema de tratament completata. De astazi incep anticonceptionalele, toate 21 de pastile, apoi pauza, apoi merional 5 zile si pe 27 Aprilie trebuie sa fiu la ecografie la Budapesta.Samira, am vazut ca ai ET in prima saptamana din Mai. Eu voi fi acolo de pe 27 Aprilie pana pe 7-8 Mai probabil - sper...daca totul merge bine, bineinteles... Poate ne intalnim. Unde ai sa te cazezi? luck...cand ziceai de luna Mai...cand in Mai? ca iaca...ma apuca si pe mine luna Mai acolo.Eu de aici de pe forum am luat adresa de la Korall si acolo am stat cand m-am dus la prima consultatie. Georgiana, parca tu intrebai. E foarte dragut, curat, camera mare, frumoasa, mic dejun bun doar ca eu nu voi avea masina si nu stiu cum o sa ma descurc daca ma cazez tot acolo. Poate daca imi face proprietarul (care vorbeste foarte bine romaneste) un traseu clar cu ce autobuz trebuie luat, cate statii si asa mai departe... Am sa-i fac acum un mail sa-l intreb ce si cum si va tin la curent. Daca mai stiti alte pensiuni/hoteluri mai aproape de clinica va rog...luminati-ma si pe mine . Multumesc mult!
tonirro spune:
Dragoste...scuze, tu intrebai de mine. Am scris mai sus, probabil voi avea ET in prima saptamana din Mai. Pana atunci ce stiu sigur e ca pe 27 Aprilie la ora 11 sunt la prima ecografie din timpul stimularii.Desiderio a avut consultatia pe 25 martie si nu a zis nimic pana acum. Sper ca totul este ok.
GeorgianaI spune:
Tonniro, cat ai platit pe nopate camera la Koral?
Si noi inclinam sa stam tot acolo.
Mi-ar fi facut placere sa ne intalnim, dar eu numai pe 11 mai voi fi acolo.
Va pup.
aristica spune:
O cutie de merional are 10 fiole (o fiola are 75 UI) si costa circa 20.000 forinti?
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
dragoste777 spune:
Toniro draga, ma bucur ca deja ai inceput eu astept sa vina ciclul sat asta candva si dupa aceea si eu tre sa dau mail dar oricum e aceeasi perioada numai ca o sa sosesc cu cateva zile mai incolo
am mai scris mai demult de o pensiune f. draguta e nu departe de clinica pe jos e 20 minute se numeste BURO
http://www.hoteltelnet.hu/ro/pension-budapest-buro/
SI AM SI RUGAT PE FETELE SA PUNA PE PRIMA PAGINA
aici este webul pensiunii cred ca e mai bine sa iei direct contactul ca poate e mai ieftin, mai negociezi pt. ca stai multe zile
http://www.buropanzio.hu/eng/
sa te uiti, nu stiu cat ai platit la Korall dar aici e pretul acceptabil
te ajut si cu o mapa de la pensiune pana la clinica
http://www.utvonalterv.hu/?lang=en
la stanga scrii START Budapest, Dekan utca 3, STOP Budapest, Istenhegyi ut 54
POT SA ALEGI bY FOOT, sau Public transport
BAFTA
FIV_Ungaria spune:
Am actualizat Cap. 128. Daca aveti ceva de adaugat, modificat, sters, scrieti vizibil in mesaj (bold, rosu, etc). Si nu va impacientati daca nu se actualizeaza imediat ...
aristica spune:
NU exista pret pentru SUPREFACT pe prima pagina, iar toate medicamentele au pretul din 2010, adica e un link catre o postare mai veche
M-am uitat la BNR si 100 forinti=1,53 lei, deci aici este o.k, ca oricum sunt fluctuatii destul de frecvente.
Deci, rog si eu fetele care au facut sau fac acum FIV sau inseminari in Ungaria, sa dea informatii despre medicamente-daca e nevoie de reteta in origina din Ro, care sunt preturile actuale (chiar daca sunt pentru inhibare, stimulare, declansare....etc.)
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite