Cutremur in Japonia

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Infiorator: puterea valului negru - urmariti aici.

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaby76 spune:

Este ceva infiorator... nici nu m-am gandit ca un scenariu de film ar putea deveni realitate... ma intreb ce-o fi fost in sufletul oamenilor cand au vazut "Apocaslipsa", pentru ca pentru ei asta a fost! A "stranutat" natura, pamantul, si n-a mai contat nici politica, nici bogatul, nici saracul. Totul e o apa si-un pamant!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliya spune:

Infiorator. Ma rog pt toti cei aflati in suferinta sa aiba puterea sa treaca peste aceasta grea incercare, sa-si pastreze stapanirea de sine.
E cumplit ce se intampla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gargoyle spune:

Zicea bine cineva ca mai bine citim pe DC despre ce se mai intampla, decat sa ne uitam la stiri. Am senzatia ca presa romaneasca aluneca cu totul spre tabloid. Alatura imaginilor din Japonia stiri "dramatice" cu Moni si restul gradinii zoologice de la noi.

Am vazut cozile la apa potabila, relatarile supravietuitorilor... atata demnitate, bun-simt... nici nu am cuvinte Atat de greu loviti, insa nu cred ca exista un popor mai capabil decat japonezii sa-si invinga soarta. Si se concentreaza sa-si rezolve singuri problemele, nu se smiorcaie asteptand ajutorul altora.
Sper sa tina sub control situatia la Fukushima.

Mergi la inceput

Traiectoria probabila a norului nuclear
www.desprecopii.com/Images/Upload/nornuclear.jpg" border="0">

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

sunetul infiorator al cutremurului www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=WN6HptQc1lw#at=36" target="_blank">aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

Infiorator: puterea valului negru - urmariti aici.

Inspaimantator.
Noi suntem niste spectatori, insa cei care au fost acolo si au ramas in viata, ce-au simtit? Of...
Prapad, nu pot spune altfel.

"Daca nu ai fost niciodata cutremurat pana in adancurile sufletului de o floare deschisa in primavara, poate ca sufletul tau nu va cunoaste nicicand inflorirea." (Audra Foveo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Am fost acolo....a fost cea mai inspaimantatoare experienta pe care am trait-o vreodata....

Multumesc lui Dumnezeu si sotului meu ca am plecat de acolo,atat de multe cutremure au fost,parca ar fierbe pamantul...inca mai simt ca e cutremur....

Ma rog pentru oamenii de acolo,si sper sa nu mai fie incercati inca o data,le ajunge prin cate au trecut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Offf Lumi_Richard, multa putere iti doresc ca sa poti depasi momentele acelea inspaimantatoare din mintea si inima ta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Am observat ca e iar multa activitate in Japonia / Pacific si am vazut ca, statistic, cutremurele majore din zona vin cate doua, cam la un an diferenta.

Ce spun autoritatile din Japonia?
In ultimele 2 zile au fost ~ 10 cutremure peste 5 grade.

Mergi la inceput