Cutremur in Japonia
Raspunsuri - Pagina 2
asi spune:
E o tragedie ce se intampla acolo!
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
mari_paun spune:
nu-mi vine sa cred ce vad la tv...toate lucrurile parca nu au insemnatate cand vezi asa ceva... sa ne rugam pentru oamenii aceia, se pare ca pierderi umane nu prea sunt pt ca sunt antrenati de mici. sanatate la toata lumea
lorelaim spune:
My_Lady - si eu am citit ca ar putea fii Luna...
Coincidenta... sau nu... tzunami-ul care a facut ravagii in Indonesia (ianuarie 2005) a fost cu 2 sapt inaintea "super-lunii"
Sa-i ajute bunul Dumnezeu
edit:
http://hken.ibtimes.com/articles/121623/20110311/japan-earthquake-tsunami-supermoon-march-19-indonesia-astrology.htm
http://news.yahoo.com/s/space/20110310/sc_space/willmarch19supermoontriggernaturaldisasters
larasarit spune:
Vorbea pe Realitatea o romanca care locuieste acolo si se pare ca nimeni nu e panicat, ba chiar isi facea griji ca rudele romanilor plecati in Japonia s-ar panica numai urmarind imaginile transmise pe posturile de televiziune
de Mamica îndragostita de comoara calare pe testoasa.
japsoledad spune:
Tocmai am vb cu o prietena rom care e in Jap.si e f speriata,mi-a spus ca ea crede ca e sfarsitul lumii,e f panicata nu se poate concentra la nimic,spune ca sunt replici dese si autoritatile se asteapta la un alt val tsunami,sa ne rugam pt sufletele bietilor oameni,am stat si eu acolo 6 ani si un cutremur mic ma speria,nu imi pot imagina spaima oamenilor...
jenn spune:
Am inteles ca a mai fost o replica de 6 si ceva.Sper ca fetele noastre si familiile lor sunt bine!
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Julie Dar macar oamenii sunt calmi si disciplinati. Ar fi fost o nenorocire mult mai mare daca acest cutremur plus tsunami s-ar fi produs in alta parte. Of. Julie |
Calmitatea lor m-a surprins tare de tot!Dau interviuri pe strada...cu zimbetul pe buze!In asemenea conditzii!!!
de acord ca ar fi fost si mai amre nenorocirea in alta parte,cu oameni iratzionali datorita panicii!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
bobocel_07 spune:
Doamne ajuta-i pe toti sa treaca cu bine peste catastrofa ce a avut loc
alexia_07
Imi place sa descopar ce nu spun oamenii prin cuvinte
atb spune:
Sunt cu gandul si rugaciunile mele alaturi de japonezii afectati de calamitate, Doamne, nu-mi vine sa cred ca se intampla... sa speram ca romanii de acolo sunt toti bine, sanatosi... Doamne ajuta!
Adriana mamy de Denis Alin 15.03.2010 si Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)
motanik spune:
Imaginile pe care le tot reiau astia de la BBC News par desprinse din filmul ala 2012...tsunami asta care matura tot in calea lui, Doamne Dumnezeule.. sa-i ai in paza pe oamenii astia!
Am vb cu Hannen, ea si ai ei sunt bine pt moment desi zguduiti de cutremur si replicile lui. Nu stiu de alte fete dar sper ca toate sa fie ok, cu familiile lor. Ma rog pt toti, sa fie bine, sa nu mai fie nici o replica nici la cutremur nici la tsunami.
--------------------
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson