De ce e atat de nociv co-sleeping_ul?

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionica
Fiica mea are 4 ani jumate si doarme cu mine in pat din prima ei zi de viata,mi-e draga si nu o voi forta sa schimbe patul,problema este fiica cea mica de 2 ani,ea nu poate dormi cu noi in pat ,doarme singura in camera ei .

De ce fetita cea mica doarme singura si cea mare cu tine????

Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Cea mare adora sa doarma la mine in pat,am luat-o si pe cea mica langa noi,patul este king size,dar nu vrea sa adoarma,cere la ea in pat.
Probabil se simte mai confortabil in camera ei,desi as dori sa o pot tine si pe ea in brate asa cum fac cu cea mare.
Abordand acest subiect,am dorit sa relatez faptul ca toti copiii sunt diferiti si ca nu toti isi doresc co-sleeping.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionica

Fiica mea are 4 ani jumate si doarme cu mine in pat din prima ei zi de viata,mi-e draga si nu o voi forta sa schimbe patul,problema este fiica cea mica de 2 ani,ea nu poate dormi cu noi in pat ,doarme singura in camera ei .

http://picasaweb.google.com/home

ionica din mesajul tau reese ca tu ai vrea sa dormi numai cu cea mare si nu si cu cea mica...de aceea bird70 probabil ca te-a intrebat .
De fapt tu cred ca ai vrut sa spui ca doar cea mare vrea sa doarma cu tine iar cea mica chiar daca tu doresti sa dormi si cu ea, ea a ales sa doarma singura in patul ei.Asa nu mai lasi loc la interpretari cum ca ai face diferentieri intre copii

Si in legatura cu varsta la care renunta la dormitul cu mama ...e relativa, unii cand merg la scoala, altii cand le vine ideea de independenta .Si eu dorm cu cel mic, cel mare a dormit cu noi in camera, dar in patutul lui pana a facut 5 ani si deabia dupa aceea a vrut el sa fie mutat cu tot cu pat in camera lui, si a dormit asa singur in camera inca 2 ani pana a venit pe lume praslea.Si acesta are loc in camera copiilor, le-am cumparat pat din acela suprapus si au loc amandoi, dar asta mic inca prefera sa vina langa mine, probabil pe la 5 ani va simti si el ca e timpul sa seretraga la el in camera...sau cine stie, o sa merg cu ei de mana la discoteca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Da,trebuia sa scriu fraza completa de ce nu doarme si pitica cu noi in pat!

Mergi la inceput