Brumarei si Craciunite nov.dec.2011-cap.2
Raspunsuri - Pagina 4
adiagrozav spune:
pupici de la timisoara!
in 16 februarie am avut ciclu si in 10 martie am facut nerabdatoare testul....2 liniute clare!!! am vorbit cu ginecologul meu si trebuie sa astept pana saptamana viitoare la final sau chiar urmatoarea saptmana ca sa pot merge la eco....moor de nerabdare!!!!!
sper sa ma primiti in gasca voastra si sa ajungem cu toate sa ne ridicam majoretele de incurajare pentru nastere!
www.flickr.com/photos/24204066@N04/" target="_blank"> Poze Karla
Deea_comsa spune:
Buna fetelor...bun venit noilor gravidute...sper sa fim impreuna toate muuulte luni...va doresc o duminica frumoasa..noi cred k iesim la o plimbare k e fosrte frumos afara:*
[/url]="[url=http://pregnancy.baby-gaga.com/][/url]"]bebelushul meu:*[/url]
leonardo2007 spune:
sper ca ati avut o zi frumoasa fetelor. eu am iesit la aer toata ziua.
Am o intrebare, la fetele care au facut FIV ... varsta sarcinii se calculeaza la fel? Avand in vedere ca luna stimularii nu este una normala ....
UM : 04.02.2011
In mod normal ovulatia era prin data de 16-17 februarie. Dar din cauza tratamentului punctia / ovulatia a fost in 23.02.2011.
Deci sunt in 5 sapt si 2 zile sau 4 sapt si 5 zile?
Voi cum stiti?
Nici eu nu prea am simptome ...doar ca mi-e foarte somn seara. Aseara am fost in vizita la niste prieteni si a trebuit sa plecam mai repede ca adormeam acolo.
Si sfarcurile sunt uneori (nu mereu) mai sensibile.
uratica spune:
leonardo-tu esti exact ca si mine si many..si eu am avut ultimul cm in 04.02. asa ca si tu ai 5 saptamani si 2 zile!felicitari!
Doamne ajuta pana la capat!
+5
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui leonardo2007 sper ca ati avut o zi frumoasa fetelor. eu am iesit la aer toata ziua. Am o intrebare, la fetele care au facut FIV ... varsta sarcinii se calculeaza la fel? Avand in vedere ca luna stimularii nu este una normala .... UM : 04.02.2011 In mod normal ovulatia era prin data de 16-17 februarie. Dar din cauza tratamentului punctia / ovulatia a fost in 23.02.2011. Deci sunt in 5 sapt si 2 zile sau 4 sapt si 5 zile? Voi cum stiti? Nici eu nu prea am simptome ...doar ca mi-e foarte somn seara. Aseara am fost in vizita la niste prieteni si a trebuit sa plecam mai repede ca adormeam acolo. Si sfarcurile sunt uneori (nu mereu) mai sensibile. |
La sarcinile prin FIV varsta gestationala se calculeaza: data punctiei din care se scad doua saptamani. Acum din experienta mea, numai proful de FIV a tinut cont de acest lucru si asta numai in primul trim. de sarcina, dupa ce am trecut de primul trim. si dansul ma intreba UM. Pe mine in sarcina cu Vlad m-au vazut cam 5-6 dr. la toti le-am spus ca este FIV(FET) si toti au zis ca nu-i intereseaza decat UM. Acum, la aceasta sarcina, eu am tinut cont de UM, dar coincidenta sau nu la 16 zile a avut loc si punctia.
Ma bucur ca ne tot strangem
mami de Vlad (29.10.2009) si 5+
Multumesc Doamne
Bianca77 spune:
bine v-am gasit fetelor!
ma alatur si eu grupuletz-ului vostru.
Anul trecut am fost diagnosticata cu sindrom de ovare polichistice. Acum, dupa al treilea ciclu de stimulare hormonala cu Menopur, se pare ca soarele rasare si pe strada noastra:)! UM a fost pe 06.02, iar analizele repetate de sange ne indica
As vrea sa va intreb cand sunteti voi planificate pt o prima echo si daca v-ati ales deja dr care o sa se ocupe de voi? Eu de exemplu sunt planificatala pt prima ecografie de abia pe 5 aprilie. Mi se pare o eternitate pana atunci!
Doamne ajuta!
Bianca
many_bani spune:
M-am uitat www.desprecopii.com/info.asp?id=2745" target="_blank">aici si se spune ca vom avea baietel.
mami de Vlad (29.10.2009) si 5+
Multumesc Doamne
abramburika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bianca77 bine v-am gasit fetelor! ma alatur si eu grupuletz-ului vostru. Anul trecut am fost diagnosticata cu sindrom de ovare polichistice. Acum, dupa al treilea ciclu de stimulare hormonala cu Menopur, se pare ca soarele rasare si pe strada noastra:)! UM a fost pe 06.02, iar analizele repetate de sange ne indica As vrea sa va intreb cand sunteti voi planificate pt o prima echo si daca v-ati ales deja dr care o sa se ocupe de voi? Eu de exemplu sunt planificatala pt prima ecografie de abia pe 5 aprilie. Mi se pare o eternitate pana atunci! Doamne ajuta! Bianca |
Bine ai venit si sarcina usoara!!
Eu sunt programata pe 6 aprilie, deci o eternitate+1 zi .
La toate sarcinile m-a chemat dupa 7 sapt. pt. prima eco. Iar la dr., merg in privat, lunar. Restul analizelor, la stat insa. Oricum, situatia mea e mai complicata, voi avea o sarcina ff urmarita acum.
Si eu am avut ovare polichistice, la prima sarcina, care a venit dupa aproape 2 ani. Si apoi s-a reglat totul, nu am mai avut acest diagnostic. Astfel ca am mai ramas insarcinata inca de 2 ori (cu sarcina de acum).
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
sarrah spune:
buna,
fetelor, sarcina mea nu mai este ! era prea frumos ca sa fie adevarat ! mi-a scazut beta , am observat asta joi. facusem miercuri beta, joi am luat rez 28, am repetat si joi...15...azi mi-a venit si mentruatia...
va doresc sarcina usoara si nastere la termen !