Aspirante optimiste. Felicitari Bella!
Raspunsuri - Pagina 15
lorena_86 spune:
katy, acum mi-am pus sosete inmuiate in otet
nu am mai facut niciodata....imi punea bunica cand eram mica dar eu nu stiu exact concentratia
ai idee cum se face
eu am facut 3 parti otet si una apa....crezi ca e prea concentrat?
sa nu imi ard picioarele
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
Katy82 spune:
Kitty eu sunt bine, mi-am luat inima in dinti si ma bag si eu luna viit la un HSG ca de cand ma tin, poate o fi si la mine cu noroc cum a fost la Bella
. Tu ce faci? Ai inceput tratamentul? Auzi, chiar vroiam sa te intreb, endometrioza se poate descoperi doar la laparoscopie? La o ecotransvaginala nu-si dau seama?
Lore incearca si ceai de musetel sau de galbenele, caldut, nu fierbinte ca te iriti mai tare pe gat. Eu zic ca macar 4 zile nu este afectat bebele, deci ia antibiotic.
Alina ce semnatura frumoasa

, sarcina usoara in continuare.
Ne dorim mult un
. Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!
lorena_86 spune:
am baut katy....si cu lamaie...si tot degeaba
offff sa treaca starile astea ca nu mai rezist....imi e asa de rau
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
corina_s spune:
noua..eu zic a e un pic cam devreme pentru test, fiecare organism reactioneaza altfel
Paula, La Multi Ani pentru sot 

Lorena, eu zic sa iei 3 zile antbiotic dar si leacuri babesti..stai in pat, odihneste-te

Katy, te asteptam cu vesti bune dupa interventie

pentru restul fetelor, multi 
si linite ca mai repede
http://lt1f.lilypie.com/VVeap2.png
Katy82 spune:
Bradraisa tinem pumnii, pare bebe din cate spui tu, de-abia astept sa ne dai si tu vestea cea buna.
Paula la multi ani sotului.
Lore sosetelele in otet nu au ce rau sa-ti faca iar carmolul la gat la fel, asa ne punea mama cand eram mici, sanatate multa.
Ne dorim mult un
kitty-27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Katy82 Kitty eu sunt bine, mi-am luat inima in dinti si ma bag si eu luna viit la un HSG ca de cand ma tin, poate o fi si la mine cu noroc cum a fost la Bella Lore incearca si ceai de musetel sau de galbenele, caldut, nu fierbinte ca te iriti mai tare pe gat. Eu zic ca macar 4 zile nu este afectat bebele, deci ia antibiotic. Alina ce semnatura frumoasa ![]() ![]() , sarcina usoara in continuare.Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand! |
katy..se poate vedea si la o eco..dar doar daca sunt chisturi endometriozice...pe ovare.in rest..nu.de ex la mine nu a fost decat tesut endometriozic in sacul douglas..5 focare...si eu nu am stiut nimic de existenta lui.eu m-am operat mai mult sa vad cu trompele ce este..si asa am aflat si de urata asta de endo
am stat si m-am intrebat de ce produce ea infertilitate?si am aflat ca din cauze imunologice...se produc niste prostaglandine care nu permit implantarea embrionului...
si dupa cum stii eu am avut probleme si cu prolactina care este in stransa relatie cu endometrioza...

ASPIRANTA LA BEBE
Katy82 spune:
Lore eu i-am facut sotului frectie cu otet luat de la plafar si i-a scazut febra, e f. bun, garantat,; nu stiu exact concentratia dar rau nu are ce sa-ti faca.
Ne dorim mult un
kitty-27 spune:
katy..si ma bucur ca ti-ai luat inima in dinti si faci hsg..poate o sa fie cu noroc..

ASPIRANTA LA BEBE
kitty-27 spune:
lorena..imi pare rau ca te simiti asa..sper sa treaca cat mai repede...

ASPIRANTA LA BEBE
Katy82 spune:
Kitty si mie mi-a iesit prolactina marita si am dureri mari la ciclu, imi e o frica sa nu fie si la mine aceeasi chestie. Asta e, o sa vad . Bafta multa, sa te vindeci complet dupa tratament si sa vina si bebe.
Fetele va pup pe toate, tb sa ies ca intra sotul pe mess.

Ne dorim mult un