Aspirante optimiste. Felicitari Bella!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitty-27 spune:

FELICITARI BELLA!!!!!
SARCINA USOARA SI LA TERMEN!!!!!

ASPIRANTA LA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nouasnrs spune:

Multumesc pentru incurajari Bella. Sa te auda Dumnezeu ca tare mult ne dorim. Sa ne ajute pe toate ca meritam ca prea ne chinuim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Citat:
citat din mesajul lui nouasnrs

Multumesc pentru incurajari Bella. Sa te auda Dumnezeu ca tare mult ne dorim. Sa ne ajute pe toate ca meritam ca prea ne chinuim

pentru visul de a fii mamici nu cred ca exista obstacol peste care sa nu pputem trece. imp e sa ne dorim cu adevarat, si dumnezeu va avea grija de noi si de fam noastre.

p.s: acum m-am trezit din somn si mi-e la fel de somn ca si cand abia ar trb sa adorm. cred ca vrea sa creasca mare repede
inca am emotii pt maine la beta, sa de-a dumnezeu sa nu fii fost o alarma falsa...ca o iau razna la propriu:(

Cu ajutorul lui Dumnezeu in 2011 o sa fiu

Mergi la inceput

Iti tin pumnii !!!!!!!!!!!!! Dar sigur e bebe !! Sigur !!! Ma bucur tare mult pentru tine.
Pe mine ma cam doare burta ca si cum mi-ar veni, o durere surda. Dar mai am de asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicityhope spune:

Felicitary Bella!!
O sa fie ok miine,stai linistita!si vise placute, pline de
Ioana bafta miine la doctor!

Mergi la inceput

Merci Bebelu de incurajari. Eu am donat deja si i-am pus pe toti din familie sa doneze, asa fac mereu cand e vorba de copii.

Mergi la inceput

Noua -eu zic sa mergi sa faci si tu un Beta,ca sa scapi de stress.bafta mare sa fie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Citat:
citat din mesajul lui nouasnrs

Iti tin pumnii !!!!!!!!!!!!! Dar sigur e bebe !! Sigur !!! Ma bucur tare mult pentru tine.
Pe mine ma cam doare burta ca si cum mi-ar veni, o durere surda. Dar mai am de asteptat

asa ma doare pe mine de 2 sapt...si am avut doua zile chiar dupa ovulatie cand am zis ca mor...cu greata, stare de lesin, ameteala si dupa gata dar am ramas cu durerile de burta pe care le am si acum. asta ma face sa sper ca testul e corect pozitiv. o prietena de-a mea a avut tot inceputul de sarcina dureri de burta. fix pe uter nu mai in stanga, nu mai in dreapta

Cu ajutorul lui Dumnezeu in 2011 o sa fiu

Mergi la inceput

Ma crezi Felicity ca mi-e frica, parca ar fi un pas prea mare beta direct. Mai bine astept inca 4-5 zile si imi mai fac un test. Am facut unul ieri in a 11a zi de la inseminare si mi-a iesit negativ. fetele au zis ca m-am grabit, eu am vazut ca majoritatea fetelor care au facut inseminare si-au facut teste in ziua 11 si le-au iesit pozitive. Asa ca eu tot cred ca nu am reusit luna asta si astept sa vina rusii. Dar... voi ma incurajati si imi dati sperante si pentru asta va multumesc din suflet.

Mergi la inceput

Dau cafeaua de dupa-amiaza,aici e caldut,s-a topit zapada- uraaaa.
Va urez un sfirsit de weenk placut si o saptamina plina de victorii!!Hai Noua,Ioana si restul care sunteti la testari sau aveti banuieli de

Mergi la inceput