Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (103)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

La noi e o vreme superba, am iesit si eu cu Stefi la plimbare dar nu prea mult, ca-i era somn si nu vreau sa se invete iar cu dormitul la plimbare, mai facem o tura dupa amiaza daca nu se pune vantul...
Baietii mei sunt plecati cu bicicletele de o ora jumate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

si noi vrem sa ii luam lui stefan bicicleta in primavara asta.cd om avea bani, vom lua si pt noi
nici eu n-am iesit la somn cu piti, ca mai nou baga cate 2-3 ore in casa de numa..greu e adormitul.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

Buna ziua si de la noi!!
Azi a scos tati copilul afara la plimbare, o ora, dupa 3 zile de stat in casa bolnaviori. Acum se simte mai bine. I-am dat alternativ Nurofen si Panadol. Maine o sa mergem la dr sa vedem daca i-a trecut rosul din gat.
Noaptea e mare chin, a revenit la obiceiul prost de a se tezi la 2 ore. Sunt putin cam zombi din cauza asta.
Cred ca e o viroza ceva in aer de prea multa lume si copii se imbolnavesc. Abia astept sa vina vineri sa plec la Arges, o sa stam o sapt, e aer mai curat fara microbi si o sa stam muuult afara in curte.
Sanatate multa tuturor delfinasilor, ca e cea mai importanta.
Merg sa pregatesc masa copilului.
Va pup

Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
"Cresteti sa va inmultiti si sa umpleti pamantul si-l stapaniti"
(Facere I,26)
http://happyrooms.blogspot.com/
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui katalina

Neata
scriu rapid, sunt singura cu copiii 3 zile...

SANATATE PUIUTILOR !!!!!

lAURIKA, eu mai folosesc la copiii mari sumetrolim, care NU este antibiotic, este celebrul BISEPTOL.

VA PUP si sper sa revin

Sarumana mult!!deci pot sa-l dau cu incredere...nu?!
vad ca azi e mai bine fi-miu, desi azinoapte dupa ce a adormit a dat-o pe tuse, i-am dat sirop, la fel si azi dimi.muci nu mai are..dar tuseste mitetul..oricum mult mai putin ca azinoapte.
Va pup!

Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Si eu am facut mancare azi..si azinoapte am tras pana la 11 sa fac curat ca veneau zmeii.nu va zic ca acuma e teroare.
Anne: tinem pumnii la pici sa fie bine!

Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

si noi am fost in parc la IOR. ce misto e afara acum doarme mara, tati face mancare. eu stau
katalina, ce scump e victor. si mie mi-a placut vocea ta. nu am putut sa nu observ cat e de curat la tine in casa. cu 3 copii

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Oana, reteta de biscuiti este asta:
1 pachet unt;
5 linguri apa;
1 lingura suc lamaie;
faina cat cuprinde.
Raisa nu a vrut nicicum sa doarma azi. E f fain afara si nu i-am mai dat pufuletele pe ea, adica nu mai era "incorsetata" si cred ca de-aia nu a dormit. Acum i l-am dat pe ea si doarme, in 10 minute a adormit....da nu o las numa pana la 18 ca iar isi strica programul.
Ma duc sa fac niste clatite ca poftesc de la inceputul anului si inca nu am facut. Da chem si niste musafiri sa le manance, ca imi place sa le fac da mananc doar una, maxim 2.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tanti

CATALINA2307 vezi ca Carmen zicea ca cel electric nu scoate nici un sfert cat scoate cel de la aspirator

Andrei 11.02.2006 si Matei Alexandru 23.06.2010

Hehe, as fi vrut sa citesc raspunsul tau mult mai devreme...intre timp l-am cumparat....o mare teapa.
Ce sfert....scoate un rahatel.

racusor - multam.

Mai fetelor ma lamuriti si pe mine cum e cu scaunul diareic?!
Adica la un singur scaun pe zi, max 2 relativ moi mai este cazul sa administrez smecta?
Devin repetitiva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Se vede treaba ca au iesit fetele la plimbare, e tare liniste.
Catalina, eu zic ca nu mai e diaree la 2 scaune moi pe zi. Da ce mananca puiul tau daca nici LM nu poti sa-i mai dai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

lauri_ca - lapte matern....intreruperea alaptatului era pt o perioada de 2-3 zile in cazul in care se inrautatea situatia .
Astazi a avut un singur scaun insa, moale este adevarat. Si ma gandesc sa o las asa, sa nu ii mai dau smecta. O fi ok?

Mergi la inceput