Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (103)
Raspunsuri - Pagina 10
racusor2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui katalina A, RACUSOR, mi se pare perfect programul vostru(pt bona) Crissy,multumim mult ca te ocupi de partea "tehnica" a topicului nostru.multe |
Anne45 spune:
Ziua buna delfinariu
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI-sa fiti sanatosi si sa aduceti numai bucurii parintilor vostri.
Noi pregatim incet bagajul pentru spital, suntem agitati si am dormit destul de prost .
Imi doresc sa se termine totul repede, sa nu avem coplicatii.
Doresc tuturor un sfarsit de saptamana linistit.
Datele mele de nastere: 20.08.1972
mami fericita de Giuliano (07.07.2010)
http://picasaweb.google.com/102421590206055963392
crispro spune:
Date nastere mamici: am trecut eu datele pt Diana_Eva,Palomina, Mousel, Bubster, Ochidut, MOv - luate de pe FB.
Sa-l ajutam pe Alex
crispro spune:
Kata, ce dulce e Victor, ce se mai leagana. Si ce voce calda ai tu! L-am auzit si pe Robert pe acolo!
Sa-l ajutam pe Alex
crispro spune:
Anne, ne gandim la voi si ne rugam sa fie totul cat se poate de usor. Deci luni e operatia! Sa stim sa ne gandim la voi in acele clipe. Tinem pumnii, suntem alaturi de voi. Recuperare rapida si usoara! Asteptam vesti! Te-am trecut eu in fisier cu ziua de nastere.
Sa-l ajutam pe Alex
Diana_Eva spune:
Pup Cris!
Sanatate bolnaviorilor si putere, calm, rabdare mamicilor sa ii ajute cat mai bine!
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
Victo spune:
hello
si noi ne-am trezit de la 6
stefan s-a mai jucat cu masinile..eu am lenevit in pat pana la 8., cd m-am dus sa il schimb pe pitic.
am fost un pic si in parc, dar stefan era prea obosit si facea tot felu de nazbatii si plangea si urla..asa ca n=am stat prea mult. acum suntem cu burtile pline, stefna doarme..restu ne cautam de treaba.
mihai se joaca cu geanta lui tata-su de la laptop..eu bantui pe aici..mai rasfoiesc o revista.
kata, ce fain ca stai la casa, scoti baietii in curte un-doi..bine, dc vor, ca cel mare ma indoiesc ca mai sta el pe afara..mai mult la jocuri.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
ALEXA1985 spune:
Buna mamici,
Am intrat sa va anunt ca daca doriti produse mai ieftine de la avon si oriflame , sau hainute, intrati pe bazar. Puteti da click la semnatura mea.
Mami de ANDREEA LAVINIA 1.10.2010
AM PRODUSE IEFTINE AVON SI ORIFLAME LA BAZAR!!!!!
lauri_ca spune:
Of, mi-a fugit mesajul...
Reiau
Catalina, scuze n-am stiut ca e asa greu la voi cu papica
Racusor si noi avem un prog. asemanator, mai putin la pranz cand dormim 3 ore in patut.
Am fost f. harnicuta azi: spalat rufe fara nr., facut cartofi la cuptor cu cascaval si smantana, chiftelute, piept de pui la gratar, piure bebe s.a.m.d.
DN: 23/11/1978 Merci frumos
La multi ani delfinasi dragalasi!
Victo spune:
he he..laurica si eu am vrut sa fac azi cartofi din aia, dar pana la urma am facut spanac - am congelat cubulete se face fff rapid.
mi-e mai comod decat sa iau crud.
maine mancam la soacra invariabil cartofi la amiaza si am zis sa mai diversific un pic.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)