Mar-Apr(179) Hai IONY!!! Bravo Medeea, Copiloi!!!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Ssabrya si eu tot Sony am!!!Si nu mai apare nimic pe display...Eu nu as avea incredere in Petrescu..stiu ca Olteanu este cea mai buna..asa ca no wory!
Chiar ,o suna cineva pe Viss??Eu abia astept sa-i vad bebeii!!

34+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 6 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Catank..stai sa ma vezi la 38 de saptamani..eu sunt printre liderele fluturasilor la kg luate..iau ,iau si nu ma mai opresc!!Asa ca mica si delicata...nu stiu ce sa zic...oricum multumesc frumos!!

34+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 6 saptamani!!!!

Nu se vad kg!!! Zici ca vii de la ...deci...esti ok!

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SSABrya spune:

laley la al meu tremura display-ul si la un moment dat s-a innegrit. nu stiu sa iti spun cat a costat reparatia, dar l-au facut. reprezentanta este undeva pe 1Mai. Stii unde?
Dacanu, il intreb pe al meu sot si iti spun exact unde este.
Ma duc sa fac si eu o poza sa va arat burtik mea si apoi ma uit si la pozele noi

Bryanna 02.06.2009 si ...o noua fericire 35+ , adica Ayanna Stefania

AMR max 30 de zile

am produse la Bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

HAI IONY!!!
Felicitari Copiloi! Bine ai venit bebe de copiloi!
Rhyna scutecele le-am facut din finet! Am cumparat finet alb, simplu. Si am dat la portionat si surfilat acolo la magazin. Am facut scutece dreptunghiulare de 75x100 cm si triunghiulare de 75X75 cm materialul era de 1,5o latime .Eu le spal cu masina la 95 de grade. Mare lucru nu am de facut, cu calcatu as putea zice ca e un pic mai mult de lucru.

Mamica fericita de Miriam 01.03.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

Am fost iara plecata. A fost in Carrefour un concert cu Paula Seling si am fost. Am prins putin din concert, dar mi-a placut. Era putina lume si am putut sta destul de aproape de scena. Niciodata n-am stat la un concert prea aproape de scena. Si ea e tare frumoasa...

Cami, raman pe pozitii, ma retrag putin, dar revin in seara asta sa aud verdictul. Daca il vrea Alina, nu-i bai. Ce-am avt si ce-am pierdut? Daca nu, astept PM.

Si galeria:

HAI IONY!!!!!
BEBE SARA MARIA, AI UN NUME SUPERB. TE ASTEPTAM!!!!

Stef 37+ cu Tudor Stefan

AMR 2 saptamani

It's nice to be important, but it's more important to be nice.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui felicitas

HAI IONY!!!
Felicitari Copiloi! Bine ai venit bebe de copiloi!
Rhyna scutecele le-am facut din finet! Am cumparat finet alb, simplu. Si am dat la portionat si surfilat acolo la magazin. Am facut scutece dreptunghiulare de 75x100 cm si triunghiulare de 75X75 cm materialul era de 1,5o latime .Eu le spal cu masina la 95 de grade. Mare lucru nu am de facut, cu calcatu as putea zice ca e un pic mai mult de lucru.

Mamica fericita de Miriam 01.03.2011

Sa inteleg ca tu folosesti numai scutece???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Eu de printe oale si tigai gatesc inca, m-am apucat tarziu de cina , ca am calcat camasi , azi se papa mai tarziu fac niste piftelute si desert niste lapte cu orez , a la English version dar e bunnn

Catank, azi mi-ai luat locul la trancanit, se vede ca ai stat degeaba asa imi placi, mai stai si tu locului

Revin dupa cina sa mai scriu si eu una alta si sa raspund

Iony, ai vazut ca ti-am pus motatele la treaba, da ?

_
Mind the Bump!38+ Sophia Nicole

AMR 2 saptamani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

Eu de printe oale si tigai gatesc inca, m-am apucat tarziu de cina , ca am calcat camasi , azi se papa mai tarziu fac niste piftelute si desert niste lapte cu orez , a la English version dar e bunnn

Catank, azi mi-ai luat locul la trancanit, se vede ca ai stat degeaba asa imi placi, mai stai si tu locului

Revin dupa cina sa mai scriu si eu una alta si sa raspund

Iony, ai vazut ca ti-am pus motatele la treaba, da ?

_

AMR 2 saptamani

daca ai sti care e motivul!!!
Dar sunt orgolioasa si nu va spun mai ales ca va citi magdutza_bra

Hai sa recunosc, ca dehh...e postul Sf. Paste... am baut 1 litru de cola si inca sunt agitata, ...si cu greu m-am oprit, sticla e de 2 l.
Fetelor, nu va spun ce pofta m-a cuprins.... ma uitam la sticla si ... la propriu....

...dar maine am zi grea, ma fac fata cuminte , am 3 oameni angajati cu ziua...deci...mincarica: mic dejun, prinz si cina.

Asa ca...pauza ''scarpinat limba''. Dar mai am 1 l de cola..cine stie, ....poate fac fata

Sa stiti ca am invatat lucururi bune de la voi, dar si prostioare...din cauza voastra am baut ...ispitelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Catank, pai asa ne-o fost vorba? ?

stai sa intre madutza sa vezi ce ti-o iei

_

AMR 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SSABrya spune:

gata, am reusit sa pun si eu poze cu burtik de 35

Bryanna 02.06.2009 si ...o noua fericire 35+ , adica Ayanna Stefania