Mar-Apr(179) Hai IONY!!! Bravo Medeea, Copiloi!!!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

in postarile anterioare nu v-am multumit pt incurajarile de luni si pt felicitarile de dupa alfarea vestii ca am nascut pt ca vroiam sa reusesc sa citesc tot capitolul din ziua aceea
acum l-am cautat si l-am citit

VA MULTUMESC FRUMOS !!!!!
Am citit cu lacrimi in ochi si mai ales dupa ce mi-am vazut numele gazutzei scris si cu urarea de bun venit!!!!!
Va pup si va iubesc pe toate

cred ca de aceea nu mi-a fost frica de loc in dimineata aceea....au fost gandurile voastre indreptate spre mine

acum sincer imi pare rau ca inca nu am timp de intrat pe forum.......dar toate care ati nascut dupa mine si care urmeaza sa nasteti sunteti in gandurile mele bune...
si va doresc refaceri usoare si bebei buni1!!!

Yasmi te mirai ca gaza mea papa 90ml....da chiar a papat....acum la 17 a avut masa de lp si a baut 60ml...pe nerasuflate apoi a adormit instananeu

vad ca incepe sa se regleze cu somnul....dar mai mult dupa ce papa formula doare bine....
acum daca nu o fi titi asta e....eu de acum dupa amiaza am inceput iar cu lichide caci ieri mi-a fost cam rau de la titi stanga ca se umflase rau de tot si nu suportam nici pompa...dar am dat fata numai la ea si a mai inmuiat-o

acum cum o vrea doamne doamne sa fie....nu vreu sa o tin nemancata si agitata cum a fost

eu azi ma declar aproape refacuta....port burtiera si aproape ca uit ca sunt operata....doar cand ma aplec ma doare....asa daca tin burtica sa nu cada peste op e ok

va pup .....

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....38 s
[red]o zi si o noapte pana la mare intalnire[red]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Cami multumesc de motzate...dar nu le vreau azi,fiecare cu ziua lui de nastere!!!

Alina cred ca e suficient un biberon mic pt moment,Giuliei cred ca dupa un an parca i-am luat unul mai mare.

Ce frumosi sunt copii Simonei,unul langa altul!!!Te face sa iti doresti un bebe nr.3

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009) si 40 Sebastian-Andrei(cred)
Giulia!

Povestea nasterii Giuliei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Buna fetele,

Am fost si eu la plimbare pe vremea asta frumoasa..apoi la o inghetata si apoi la un suc...a fost tare bine desi mi se cam intarise burta la final...

Alina06..am cumparat hainute ieri:body,un costumas subtire,o salopetica mai groasa,un sac de dormit si un port bebe care se face si paturica pt carut,un scutec mai gros gen paturica si caciulita.Asta pt scos din spital plus pt plimbare apoi...Eu biberoane am luat din alea de la Avent,setul cu4 biberoane..acum fetele stiu mai bine ce sa-ti spuna,dar si eu m-am gandit ca cele mici le voi folosi pt ceai...Apropo,ai vb cu persoana aia pt pompa
???

Medeea..bine ca esti ok si ai rezistat eroic..Pana la urma s-a filmat??

Saptmana asta miercuri sau joi merg si imi cumpar si cosmeticele si mai tai ceva de pe lista...Inca nu m-am decis sa iau ,dar sper sa aleg cea mai buna varianta.
Pt muci voi aveti pipeta din aia care tragi cu gura sau direct batista sugarului??Caci am citit ca batista este oarecum agresiva si de la folosirea ei se fac polipi..Voi cum procedati??

34+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 6 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Acum am ajuns si eu de la plimbari... tare bine si frumos a mai fost Am fost la o inghetata in partea cealalta de oras cu siguranta cred ca e utima data pana nasc, mi-e din ce in ce mai greu, ma misc mai greu, ma doare spatele, urc/cobor scari greut... deci o sa ma ling pe bot de acum inainte pana nu nasc si nu o fi sa pot sa scot bubulina afara la plimbare ..dupa inghetata am luat autobuzul cateva statii si ne-am oprit la Hyde Park si am stabatut cat e de lung is lat ditamai parcul, la picior, ne-am uitat la lume care era multaaaaaaa, au iesit oamenii la gazele la soare ratele si gastele pe lac sunt asa multe si frumoase, pacat ca nu am avut painica sa le dam sa pape, ne-am amuzat cum un lebadoi ii facea curte unei lebede, ce frumos se jucau, ce frumos se uitau una la alta...am si 2 filmulete, e prima data cand vad asa ceva , tare frumos , stateau turistii ca la oscaruri si le faceau poze Ma cam doare spatele ca eu am mers mult azi dupa cum am spus, am strabatut la picior parcul care e imens cred ca am mers vreo 5-6 km pe putin dar e ok, cica plimbarile lungi ajuta pentru cand o fi la travaliu

Nici o veste de la IONY ? eu nu am primit nimic nici un mesaj de la Ally, ca spunea ca voia sa imi trimita sms ul sa va scriu ca ea iesise in oras la shopping...

Georgy , La multi ani Giuliei!!! si ai grija cand nasti vorba ta, fiecare cu ziua lui

yasmi, ce dulce e Luca si cum zambeste acum parca vad si eu mai bine ce tot spun fetele ca iti seamana, cred ca e baiatu` mamii

Miki, ma bucur ca bebelina e cuminte si te lasa sa mai faci una alta in casa Cum mai e Vlad cu ea ? o accepta sau mai face crize de gelozie?

Lalely, deci ti stu la inghetata ? bun asa , eu suc nu am baut, ce-ar fi sa il trimit pe domnu` sot pana afara sa imi ia o jumate de cola ?

Alina06, nu te mai supara pe sportivul tau ca eu sunt suparata ca a mea bubulina e lenesa si nu misca, cat am fost in oras burta a toto fost mereu tare , cand ne plimbam era tare tare, ncii pe banci cand ne mai asezam sa ma odihnesc nu se relexa, ma rugam de ea sa imi dea un semn, dar a inceput sa ma bata cu piciorusele cand ne intorceam acasa , in metrou.. apoi acum acasa cabd m-am asezat pe canapea ceva mai relaxata a dat cateva suturi si a facut cateva valuri, dar lin asa si usor, sa nu sparga ouale

Pisuc, deci te-am ghicit cu shoppingul... cam la varsta sarcinii tale eram si eu in focuri cu shoppingul pentru bebe

Ma duc sa ma schimb si revin , poate daca nu schimba cineva capitolul intre timp, o sa il schimb eu cand ma intorc

_
Mind the Bump!38+ Sophia Nicole

AMR 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salo_sama spune:

fetele am pus poze cu Petra pe picasa

revin cand am timp ptr discutii

pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui salo_sama

fetele am pus poze cu Petra pe picasa

revin cand am timp ptr discutii

pupam

Simona, mami de Petra

Ce dulce e si ce frumos sta ea cu manutele pe afara in sus si doarme

Sa va traiasca si sa fie sanatoasa , sa va bucurati de ea si sa va umple viata de bucurii si fericire

Eu nu mai am rabdare sa o vad si eu pe a mea si ma mai supara ca nu vrea sa miste si eu tot imi fac ganduri aiurea dar nu o sa iasa si ea si o sa am ce smotoci ?

_
Mind the Bump!38+ Sophia Nicole

AMR 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Salo sa va traiasca fetita!!!Este asa de scumpa...si ce de pat are....
Aveti grija de voi!

34+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 6 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarApr2011 spune:

Capitol nou aici !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Catank..ba nu m-ai dezamagit deloc!!!Sa-ti fie de bine cola aceea, adevarul e ca tentatia e mare cand o ai sub nas...Dar oricum nu va deveni o regula la tine, de asta sunt sigura...bb doarme...aseara am avut discutie cu al meu si insista sa-i spunem Vlad...cei mari deja ii spun numai Arsenie..cred ca va fi greu sa ne obisnuim..si eu tot de Arsenie il stiu
Spiridusha, acomodare usoara, ma bucur de vesti...
Iony ...
Am sa incerc sa mai pun cateva pozici cu baietii...

Fetelor trebuie sa incep o dieta ceva...am sa puric dieta de la Allystagnez la 68(sunt disperata)...de ce oare am data sa putin jos dupa nasterea asta?

Felicia, Salo-sama, dorinutza, voi cum mai stati cu kgmele...Ati mai coborat ceva?
Anaxena, tu ai vreo dieta ceva anume?
Lavi scumpa ziceam ca voi manca acelasi menu cu tine, dar tu esti slaaaaba, nu mai ai nevoie de dieta, eu am nevoie de o alimentatie mai severa cred...

Simona, mami de baieti David, Matei si Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

nu tzin nimic
mai ashtept pana la dieta..dar nici n-am pofta de mancare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgyiuly

Buna fetele!!!
Dau si eu azi o felie de tortuletsi un paharel cu ce va doresc poftele ca azi fetita mea face 2 anisori!!!
Si mai dau o ca tot azi inchei 40 de saptamani!!!Si sunt cu ochii pe ceas si...sper sa nu am surpize de nastere pana la miezul noptii!

La multi ani,sa va traiasca si sa va bucurati de ea!

33 +

AMR max 7 saptamani !!!

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput