Mar-Apr(179) Hai IONY!!! Bravo Medeea, Copiloi!!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Am trecut sa va salut , mai bine spus sa vad cum imi sta cu noua semnatura

Tare bine a mai fost la plimarica si daca tot am iesit am fost la farmacie sa cumpar Infacol si lingurita de silicon, nicaieri in nici un magazin nu gasesc lingurita de 0+ , toate sunt de la 4+... oare numai asa sunt , nu sunt si pentru bb mici mici ??? Am vazut Colief aici si e 10.55 lire aici, deci ceva mai ieftin decat in ro, dar nu i-am luat, ca am spus mai intai inecrc Infacol daca o fi sa faca colici si numai daca nu merge cu asta sa ii iau Colief, de ce sa arunc banii degeaba daca nu o fi nevoie? ahhh si am vazut si Gripe water si scrie pe cutie ca eu am stat ca o baba sa citesc pe la fiecare in parte ce scrie, ca nu se administreaza bebelusilor sub o luna, numai de la 1-5 luni? asa scrie si pe cutiiel de gripe water din ro ?? deci nici de asta nu am luat ca am spus ca nu are rost sa cumpar o gramada de prostii si apoi sa le arunc . Ahh si mai scrie la Infacol ca dupa ce deschizi sticluta , sa o tii maxim 28 zile si dupa sa o arunci sa incepi alta, macar bine ca asta nu e scumpa, am dat 3.26 lire pe ea ... si la Colief scrie ca dupa 3 saptamani de cand il deschizi sa il arunci sa incepi alta si la cati bani e , pfooaaa

Voiam sa va mai intreb, voi din start folositi Bepanthen si Sudocrem? sau numai in caz ca se irita bebe de la scutecel si pipi ? Eu voiam sa ii iau azi unul din astea doua dar nu i-am luat nimic ca eu cand am luat cosmeticele pentru bebe i-am luat si crema pentru iritatii tot din aceeasi gama, adica Weleda, sper sa fie ok, ca mai toata lumea spune ca-s foarte bune produsele , te cred la cati bani am dat pe ele Daca o fi sa am nevoie de sudocrem sau bepanthen, o sa il trimit pe Nick sa ia, ca aici se gaseste la orice farmacie sua chiar supermarket la raionul de bebelusi

Uhm..cam asta pentru acum, acum trebuie sa imi fac curaj sa ma ridic de pe canapea, am inceput sa ma misc si mai greoi decat inainte, azi la plimbare abia ma miscam, exact ca o gasca, sau un pinguin cum spunea scrish plus ca au inceput iar s ama doara oasele de la bazin si valeu mama, mi se intarea si burtica si am spus la un moment dat, gata , acasa cu noi Sophia ca ne ajunge atata plimbare... am cumparat flori si tulea la autobuz ca nu mai tine gluma

Fiica mea cred ca o sa iubeasca la fel de mult florile ca si mine, de fiecare data cand ies pe afara eu trebuie sa imi cumpar flori sa am flori in vaza mereu proaspete, azi ne-am luat un buchet mare frumos de frezii si ce frumos mirossssss

Gata, am plecat eu la camsile mele, mai am vreo 50-60, aseara am calcat vreo 30 sa nu va spun ce ma durea spatele ...eh calc si eu cate pot, cate nu, las la altu sau pe maine

Va pup, o seara buna!

_
Mind the Bump!38+ Sophia Nicole

AMR 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

Fetelor vad ca voi vorbiti despre baita bebe
eu as vrea sa o spal cu ceai de musetel ptr ca am auzit ca este foarte bun
voi ce parere aveti?? ati auzit ceva despre asta?

fericita 41+ cu Sara Maria
AMR DOAR O ZI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

eu sunt de acord cu mada nu trebuiesc cocolositi atata bebeii......

deea de la o masa san una lp ajungi doar la lp.....si ce mult papa bebelina la cateva zile 90 ml lp!!!!!!!!!1 al meu la 3 sapt papa 90-120ml

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

buna fetele,

abia acum am reusit si eu sa citesc din urma, azi-noapte am avut o mare lipsa de somn, m-am invartit prin pat fara folos,de simineata am plecat sa-mi iau si sa-mi duc prenatalul, apoi am venit acasa si m-am apucat de fcaut mancare, curat, spalat..

multumesc mult pentru ca sunteti alaturi de mine, faceti minuni cu spihicul omului...

salo - bine ati venit acasa

lauriciu - nu te mai gandi la rele; totul o sa fie bine

ssabrya - ma bucur ca tu esti optimista si nu te-au pus pe ganduri spusele doctorului.sunt sigura ca pe 17 la ecograf totul va fi bine cu bebelica ta si ca a fost doar o eroare!

am vazut ca ati avut ceva spor azi la , am vazut ca ati discutat despre cosmetice pentru bebe, eu cred ca tot jhonson o sa aleg, sunt tentata de gama pentru somn linistit cu levantica parca...

va pup pe toate!

32 +

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

strumf, eu nu am folosit bepanthen decat in caz de nevoie...daca te uiti ce contine..... acum nu am cumparat nici unul din ele. prefer crema de galbenele.

iony., maine e marea zi??? scoatem motatele???

anaxena ti-am raspuns de lohii, ai citit?

mada cat stai cu bubu mic afara?? eu am trecut la cate 2 iesiri de cate o ora jumatate....nu cred ca e mult, nu??

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Roxy..are un zambet gaza ta..de te da pe spate..Sa va traiasca minunatia de printesa!!

Mandreac..ce faci mami?Nu mai intri deloc pe la noi?

Dorinut..te apreciez ca ai reusit sa alaptezi dupa ce deja ii dadusei bibe..BRAVOOO..asa sper si eu sa pot alapta..dar eu stiu..mai ales ca si la mine cu cezariana vine laptele mai greu!

34+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 6 saptamani!!!!

Lalely ai sa reusesti si tu cu perseverenta si probabil lacrimi ca mine ca bebe nu stia sa suga, lapte era ioc si sfarcul mic...Dar momentele astea sunt unice, sa-l vezi cum se cuibareste si cum sta cu manutele amndoua la barbie, sa-l vezi cum se joaca cu sfarcul cand e satul sau cum vine asa cu o foame mare si nu reuseste sa prinda sfarcul ca e agitat, sunt momente magice pentru care trebuie sa te chinui sa le ai si cred ca si trebuie sa-ti doresti mult, oricat de obosita ai fi..A si ar mai fi ceva privirea aia patrunzatoare cand e linistit si satul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Iony eu il spal cu musetel si galbenele, asa mi-a recomandat pediatra

Strumph eu dupa kk il spal (asta e cel mai important) si apoi dau cu sudokrem. Asa avem pielea fina fina .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

Strumfi, sa-ti fie de bine plimbarica
frezii vreau si euuuuu
lingurita nici eu n-am gasit de 0+
Yasmi, trebuie sa-ti spun ca baietelul tau e copia ta perfecta sa va traiasca

fericita 41+ cu Sara Maria
AMR DOAR O ZI

Mergi la inceput

iony multumesc...daca voi asa spuneti,,,,

hai iony!!! hai printesa mica!!!!!!!!1