Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (8)
Raspunsuri - Pagina 2
angieangie spune:
Doamne ajuta!!!!!!!!!!!!!mi-au dat si lacrimile..bravo..abia asteptam bebe 3
Citat:
citat din mesajul lui abramburika
Incepem timd o noua aventura, speram cu final fericit. Pt. ca, nu-i asa, nimic nu e intamplator. Mi-e frica!!
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011
cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011
bebelu86 spune:
ce ma bucur sa citesc asemenea veste buna.
FELICITARI ABRAMBURICA!!!
sarcina usoara si bb sanatos sa ai.
da dadada vrem sa facem o odisee speciala pt tine
Simo multumim pt cap nou
Anka si eu sunt la fel cu operatia. tot asa tare simt acolo. la inceput m-a deranjst si p mine p interior dar a tre3cut. in schimb am ramas cu dureri groaznice de spate. in locu unde s=a facut anestezia.ma termins mai ales cand ma aplec sau stau prea mult cu buba in brate.
si asta e de 2 sapt max. inante nu am avut nimic
noi....nu suntem p antibiotic.inca... asta k nu a facut febra.dar dc face, am pregatit sa i dau. in rest cu mucii la purtator care ne terorizeaza. deja ii urasc.tuseste ca magaru din cauza lior. se ineaca cu ei si imi vomita.. si uite asa...
eu..sunt obosita rau..dcc nu isi revine curand, clachez. nu apuc sa mananc, sa fac nimic. k imediat ce o ia tusea tre sa o ridic sa nu mai vomite. de dormit..nu mai stiu ce e aia.
cu toate k e racita asa rau, ea inca are c hef de vb, de ras,de joaca..macar asta imi mai da putere cand o vad k imi zambeste cand ma uit la ea
Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)
abramburika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui fragrant8 Felicitari Abramburika! ce veste buna!!! Bafta multa, sarcina usoara! Esti in gandurile si rugaciunile noastre. Mama citeste ea si forumul asta si a urmarit povestea ta; azi dimineata, primul lucru pe care mi-l spune la trezire pe post de buna dimineata a fost: "abramburika a ramas insarcinata" :) |
-ici mamei tale!! Si tie!!
A fost un pic o surpriza pt. noi toti. Sa speram ca va fi bine!
ian_feb2011 spune:
citat din mesajul lui abramburika Va pe fiecare in parte!! mirela - va aduc eu odiseea aici, se pune? simona - ce date, zi exact ca eu is aeriana rau azi ... Pardon, nu-i voie la gravide . Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii. |
data ultimului cm si data probabila a nasterii..sa trecem acolo langa prieteni
abramburika spune:
aha ... UM 11/02/2011, DPN 18/11/2011. Astea asa, calculate de mine, pana oi merge la dr. sa imi confirme. Sar'mana!!
Ies sa iau fata de la gradi.
Shines spune:
citat din mesajul lui abramburika aha ... UM 11/02/2011, DPN 18/11/2011. Astea asa, calculate de mine, pana oi merge la dr. sa imi confirme. Sar'mana!! Ies sa iau fata de la gradi. Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii. |
io eram
plecam dupa tati la birou
cand ma intorc trec
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
Foxy-le spune:
Uauuuu!! felicitari Abramburika! sa fie intr-un ceas bun
O sa-ti facem o odisee speciala, doar pt tine
Sanatate multa!
AL meu bb s-a smecherit sau ce? combina 2 chestii:papa si doarme in acelasi timp, iar cand il iau sa-l pun jos...pac beleste ochii la mine fresh!Si mai ia pauza daca poti...
Acu' am mancat si eu si plec sa dorm putin.
pa,pa
loutzy spune:
FELICITARI ABRAMBURIA!!!
Sa fie intr-un ceas bun, suntem alaturi de tine si te sustinem.
Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)
RaluKara spune:
abramburika, ma bucur enorm pentru tine!!!! felicitari, sa ai o sarcina usoara si ai incredere ca nu se va mai intampla nimic, totul va fi perfect!!!
Raluca , mami de pisicuta Maia Rebecca, 20 ianuarie 2011
"Iubirea nu este un targ : te iubesc pentru ca ma iubesti. Iubirea este o certitudine : te iubesc pentru ca te iubesc." - Liviu Rebreanu