Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (8)
Raspunsuri - Pagina 12
aditzaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vasilasanita Abramburika felicitari ! Sa ai o sarcina uoara!!! De vreo 2 zile copilu plange in reprize de cate jumate de ora intruna. Pur si simplu nu mi dau seama ce poate sa aiba.Voua vi s a intamplat asa? Sa planga asa mult fara sa stiti de ce? Cumnata mea spune ca, cand incepe sa vada mai bine plange asa inexplicabil si e f agitat. Parca nu pot sa cred ca asta e cauza. Sper sa ma primeasca dr luni ca trebuuie sa ne faca si vacinul. Pana acu ii dau doar vitamina D, care am inteles ca e tot una cu Vigantol, cate 2 picaturi. Sa vedem poate ne da si calciu. mami fericita cu Stefan 12.01.2011 Dumnezeu ne va ajuta sa fie bine! |
si al meu are mom de genul dar nu plange chiar o juma de ora incontinuu. Vad ca sunt nascuti in aceeasi zi se pare ca sunt puseele de crestere . Si eu merg luni la vaccin
D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza ..mami fericita de pui scump Mihai
maimutzica10 spune:
Salutare mamici de buburuzici,
hop si io dupa 2 zile lipsa totala; am fost pana peste cap, s-a operat tata si e la noi (menisc si ligamente busite, acu e imobilizat in pat 2 sapt); deci am bebe mic, bebe mare (tata) si bebeloi (al meu), sunt rupta de obo.
azi am fost cam 2 ore afara, sper ca n-am exagerat; numai ca dupa ce ne-am intors in casa, a mea avea niste ochi maaaari, nici gand sa doarma precum ai vostri
ma duc sa cetesc din urma, sper sa apuc
va pupacesc!
Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink
missmj spune:
Apar si eu dupa 2 ore de stat la lumanare singura in casa...de fapt, cu barbatelul andrei !au oprit astia curentul in toata zona! ma declar TOPITA ! am vorbit cu el, si daca nu mi-a gangurit intr-una, si se alinta, se pisoia asa, agu,abu,aiiii ! sunt total ! pana sa il am pe andrei ziceam ca soata e iubirea vietii mele...s-au schimbat lucrurile intre timp !
Acum se cam maraie ca l-am lasat sunig ! ii place sa vorbeasca cu mami ! am ratat baia asta seara, ce sa fac,daca nu am avut curent.asta e, bagam rapid o spalare la chiuveta si gata !
V-am ! noapte buna
Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)
micki_mica spune:
Marturii pentru botez? Brose crosetate manual? Raspund cu drag, dar rog PM (am pitic atomic).
Mami a lui Cristi
Marturii UNICAT
www.lucrumanual.tk/5-brose" target="_blank">Fluturasi si floricele
www.lucrumanual.tk/9-cercei" target="_blank">Cercei crosetati
Mayane spune:
Neatzaaaa!!!
La multi ani sarbatotitilor de ieri - Yanis, Lukas, Andrei, Mihai, Stefan - si celor de azi - Noah, Dorian - sa cresteti maricei, frumusei si cumintei!
Noi am fost ieri la prima noastra plimbare, mami si tati au impins tare mandri de carucior Darius a dormit toata plimbarea. Mami abia asteapta sa repete isprava. La intoarcere toata lumea a mancat si s-a patucit 4 ore fara pauza. Daca nu suna telefonul, poate mai dormeam
O zi superba tuturor va dorim!
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"
Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)
luciact spune:
neata
am fost si noi ieri in parc, ce bine a fost... de abia astept sa mergem si azi
o zi insorita sa avem
alinushali spune:
Buna mamici si buburuzele
Pufoasalaura si eu am folosit Nan, dar l-am schimbat cu Milupa si acum face kk in fiecare zi.
Sa aveti o zi superba
un si o pentru fiecare mamica
Noah si Dorian la cat mai multe lunitze
Eu raportez o matza alintata care este ffff maraita, afurisitzi de colici , eu un pachet mare de nervi si cred ca il spanzur pe colegul de camera , ca nu vrea sa stea cu fii-sa sa prind si eu 2 ore de somn legate.
Edit: Cred ca am sa-l pun sa plateasca chirie, ca si asa nu e niciodata acasa.
Alina, mami de Maria Raysa (17.02.2011)
missmj spune:
Neatza si de la noi !
La multe lunite bebe Noah si bebe Dorian !
Abia astept sa ies afara!
Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)
monika_bt spune:
Ce fac fetele??
Noi amanam iesirea de azi ca bate un vant rece desi temperatura e ok...Poate maine.Azi servim doar geamul.
Voiam sa va intreb: voua de cand v-a dat medicul de fam Ca si vit D? Ca pe mine nu m-a chemat la control inca si deja avem 3 sapt trecute...Mama spune ca trebuia sa-mi dea de la 2 sapt...Voi ce spuneti/?S-o iau de gat sau nu? ...pe dr., bineinteles!
In rest,binisor...E soare, primavara...
Mamica de minune Antonia Luiza.
Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria.
florintunde spune:
DORIAN SI NOAH LA MULTE LUNITZE BARBATZEILOR
BUNA DRAGELE MELE
presupun ca ati evadat la caldurica prin parcuri
ohh yess..hai caldurica ,hai primavara
Si noi am fost afara pe terasa mare..super fain ..nu-i curent si soare la maxim..a dormit mandrutza o ora jumate..si de la unu de cand am adus-o inauntru inca sforaie
Sa aveti o duminica superba
----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004
Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!