Puiuti de sept-oct 2011(20)
Raspunsuri - Pagina 4
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/May3/May3.jpg)
May3 spune:
duminica dimineata ma duc la ecografie la privat.
tineti-mi pumnii 10+
http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
arcenciel spune:
Buna fetelor...
V-am mai citi din cand in cand, dar sincer nu reusesc sa va tin ritmul... Mai ales cand pic de oboseala... Saptamna trecuta a fost de cosmar, am avut tensiunea mica de tot, asa ca am fost o adevarata carpa. Pe langa asta, printul de acasa a facut gripa, cu temperatura 39° de duminica pana joi, asa ca m-am trezit in fiecare noapte de cel putin 2 ori ca sa ii urmaresc febra plus trezirile nocturne pentru alte ... nevoi!
Pana la urma, vazand ca tensiunea mea nu depasea 10, am decis cu mult curaj sa beau din nou cafea... Cum de vreo doua luni nu mai suportam mirosul si nici gustul... mi-a trebuit nitel curaj. Dar am reusit!!! Si ma simt mai bine; In plus, la masa de seara beau si o gura de vin rosu... O gura am zis... nu dati cu rosii!!!
Voiam sa va rog frumos, ca sa va vizualizez, sa imi trimite-ti parola pentru contul Picasa....
arcenciel spune:
Eu n-am plecat inca, caci aici e abia ora 17, iar programul meu azi e pana la 18...
Noroc ca nu am programul asta in fiecare zi!
in plus am cateva avantaje de graviduta, care ma bucura tare: de o saptamana lucrez doar 30 ore/ saptamana si sunt platita in continuare norma intreaga... asa e conventia colectiva...
Ma gandeam la biata Zubi, cred ca si in Romania e interzis sa dai afara o angajata insarcinata... Aici s-ar alege cu un proces de toata pomina!
Eu am fost tare surprinsa de reactia sefului meu, care s-a aratat foarte intelegator... In plus de cand l-am anuntat vestea, ma inteaba in fiecare zi cum ma simt si a renuntat la iesirile colerice de dinainte... Sunt tare surprisa, dar in bine...
Zubi sunt alaturi de tine, mai ales ca esti pitesteanca de-a mea... Cand spui ca la Pitesti e soare si frumos ma si imaginez pe aleile din Trivale... sau pe malul Argesului...
bujo spune:
Hai ca iar m-am enervat cu angajorii astia. Zubi, ia lasa tu frumusel bunul simt, du-te la ITM si anunta-i ca astia nu vor sa te inregistreze. Mama lor de marlani. Cum adik frate? Sau intra repejor in risc maternal ca atunci nu mai au ce inregistrare sa faca, primesc hartia si gata. Ce tupeu frate.
Anca ce dosar tre sa semneze astia? Ca eu imi amintesc ca au semnat doar formularul cu veniturile pe ultimele 12 luni. Si iar nu e pe vrute, il semneaza si gata. Astora le trebuie o reclamatie nu o vorba buna. Si din cate stiu astia se cam tem de reclamatii. Ca asa stam si ne-o luam in freza. Ce naiba suntem invatati sa plecam capul asa? De aia nu se schimba nimic. Off ce m-am enervat.
bujo mami de Filip si 14+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/seidana/seidana.jpg)
seidana spune:
MAy.... o sarcina de 17 saptamani nu se pierde chiar asa de usor fara simptome.. adik colega ta stia ca totle in regula cu bebele? avea colul ok? toate aalizele ok? ca daca e upa regulile din anglia... Si mie mi-a zis dr ca pana la 14 sap e riscul mare, acum daca Doamne Doamne vrea sa pierzi, la 7 luni poti naste prematura si bebele sa nu traiasca..
Arcenciel.. im pare rau ca ai fost bolnavioara ... tu vb de tensiune mica la 10? eu am 8 cu 4 de la inceputul sarcinii si dimineata bea cafea... ei ce zici? atunci nu ma mai miri ca suflu greu si uneori de abia ma misc...
Bujo.. 100 % de acord cu tine.. mama lor de mafioti...
Fetili.. pupuri multe... 14+ .. DD ajuta-ne sa avem
sanatos !
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/zubi/zubi.jpg)
zubi spune:
Arcenciel te imbratisez cu drag...e frumos zilele astea la Pitesti,poate faci o vizita:)Eu nu cred ca as putea fi departe de tara mea,de oamenii mei, dar asas sunt eu, mai sensibila..te pup
Multumesc din suflet pt tot sprijinul fetele, chair m-ati emotionat, sa fiti asa alaturi de mine toate, sa vad luni ce se mai intampla,si daca sunt in pericol, fuguta vin cu concediul,si stau eu linistita acasa, sa aveti un weekend cat mai frumos
Zubi, mami14+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/May3/May3.jpg)
May3 spune:
Seidana, n-a avut nici sangerari, nimic anormal. Avea analizele facute, alea care se fac aici si eco la 12 sapt.
Cu o zi inainte fusese la moasa. Ma rog moasa e degeaba ...
Si s-a dus la wc noaptea si a simtit ceva ca si cand ar fi facut pe ea. I s-a rupt apa ...
Pe mine m-a terminat. Am fost amandoua cu greturi, vb, ne sfatuiam ...
Of
duminica ma duc la eco si luni imi fac programare la ginecolog 10+
http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii
theea spune:
Aleluia am reusit si eu sa recuperez din urma.Trei zile nu am avut net si alte 3 zile am recuperat ,cand ziceam ca am terminat mai aparea un capitol
Bineanteles ca nu am retinut mare lucru din ce am citit dar macar mi-am dat silinta
May poti sa te duci si aici la urgente la spital si iti fac niste analize si control .Eu cand am fost insarcinata m-am dus la urgente chiar daca nu aveam nimic si le-am zis ca ma doare burta si alte tampenii si mi-au facut niste analize .Nu mi-au facut ecografie cum speram eu dar tot am plecat linistita de acolo.
Noi suntem bine crestem ,am o burta de parca as fi gravida in 7 luni nu 4 .Sunt destul de obosita as dormi non-stop ,noroc ca e mama la mine si pot dormi si eu dimineata mai tarziu.
Zubi lasa bunul simt si cere-ti drepturile cu bunul simt nu prea mai rezolvi nimic in ziua de azi
O seara faina sa aveti13+ si
de Alessia(30.08.09)
theea spune:
Ramasesem datoare cu un rasp ,aparatul se numeste AngelSounds si l-am luat de pe E-bay.Tocmai am ascultat bebelul si ii batea inima asa repede si cand mai dadea si cate una de ma surzea16+ si
de Alessia(30.08.09)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/hellena_d/hellena_d.jpg)
hellena_d spune:
Fetelor, nu stiu cine m-a pus si am dat (dintr-o mai mare sau mai mica curiozitate) peste o fata,fosta membra a forumului nostru, AndreeaC, care a nascut in anul 2006 (am citit de ea la :" Mamici de ianuarie-februarie 2006) si care a murit la nastere din cauza intrarii lichidului amniotic in sangele matern, asta dicind instantaneu la moarte prin stop cardio respirator datorita emboliei amniotice. Sunt terminata, distrusa, speriata:((( este ora 02:20 si nu pot sa dorm deloc, am ganduri din cele mai negre, mi-e frica rau.
Ma gandesc serios la cezariana....si datorita RH-ului meu -, si datorita pozitionarii uterului retrovers, si datorita sperieturii in genere, culminind cu ce am citit in seara asta. Va spun sincer ca mi-e fff frica, fata aia a fost ca si noi, a scris in toate cele 9 luni cum se simtea ea si bebele ei, si se simteau bine, si totusi, iata ca in mai putin de cateva ore viata ei a fost curmata dintr-o....intamplare nefericita care oricui i se poate intampla.
Chiar asa multe riscuri exista la o nastere??? Uau! Nu-mi vine sa cred, ma gandeam ca este mai usor, mai....normal.
Rog fetele care au mai nascut si acum sunt la cel de-al doilea/treilea copil sa dea mai multe detalii. Eu e clar, nu mai dorm noaptea asta:(((
Sunt insarcinata in 12 sapt cu o minune de la D-zeu