Mamici si Gravidute Italia -97-

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Ciao fetele!

Intru rapid cat doarme strumful ca m-a trezit de la 5.50 si n-a mai avut somn. acum el isi permite luxul sa doarma, eu trebuie sa spal pe jos in bucatarie si sa ma spal pe cap ca ieri n-am mai reusit. eventual sa fac si mancarea de pranz ca la 13 ajunge marito cu foamea'n glanda si mi-e mila de el sa-l astept cu rabdari prajite!

ALEXANDRA - ce-ai decis sa iei drept cadou? KEMSY are dreptate cu cadourile in functie de ce ti-ar place ptr tine dar asta o fac doar cand cunosc cat de cat persoana. ca lenjeria sexy spre exemplu care imi place mie asa de mult nu se preteaza oricui

Hai ca trec peste mistouri ca nu am timp sa divaghez prea mult.

KEMSY - ca tot intreba Abrambu de bona, ai gasit o alta? ca am pierdut rezolvarea situatiei Esti multumita de cum este cea noua in caz ca ai gasit? sper ca e ok

ABRAMBURIKA - cum eu le chem asa din cand in cand le platesc la ora. Una , cea care si-a gasit acum full time, lua 8 euro. cealalta care e si educatoare part time la asilo voia 10 dar am ajuns la 9 euro.

Cea care si-a gasit acum 8 ore pe zi mi-a zis ca ia 850 euro pe luna.

Mai ieftin sunt si pe aici. am auzit ca sunt fete din srilanka, chiar si din Moldova (de peste Prut) care iau 5-6 euro la ora (am auzit niste romance in autobuz planagandu-se ca astea au stricat pretul caci se vand pe 2 bani!) .

Pentru mine important a fost sa gasesc o persoana de incredere , curata si care sa se poarte frumos cu ricky si daca omul e multumit de cat castiga , cu alt chef se ocupa de copil si se joaca cu el. la mine ambele bone sunt italience.

Gata..s-a trezit musiu...bye bye curatenie!
Weekend placut fetelor!

Ah..Georgyiuly uite niste motzate asa de incurajare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

alina - ma gandeam la voi. Are sau nu varicela D.??

Cu S., mai asteptam. Ii voi spune cand va creste burtica, cand va incepe sa se vada ceva. Va fi greu si asta ca va trezi amintiri in ea. Nu m-am gandit la aspectul asta. Booo ... Acum, ca m-ai facut sa ma gandesc, pt. S. ar fi mai bine sa fie surioara, asa cum i-a cerut ea lui Doamne-Doamne dupa Gabriele. Eu, noi nu avem preferinte de nici un fel, e ff usor de inteles ce ne dorim: un copil sanatos tun. Insa, daca ar fi sa ii fac si ei o bucurie, sa participe la bucuria noastra, da, mi-as dori o fetita.

Iesim la o plimbare si noi ... a dopo!

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Ca m-a intrebat Elisa...am gasit cadou. Nu ma prea multumea varianta u sticla de vin, asa ca mi-am stors creierii, am gasit si am luat un gadget - pinguin, care se poate pune la telefon sau calculator, inregistrezi muzica si apoi el danseaza si lumineaza. Inregistreaza si sunete din zona si apoi le reproduce cu sunete de pinguin si danseaza. E fain! (acum vrem sa ne luam si noi unul)

printisorului Alessandro
UN VOT, VA RUGAM!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LAlexandra

Ca m-a intrebat Elisa...am gasit cadou. Nu ma prea multumea varianta u sticla de vin, asa ca mi-am stors creierii, am gasit si am luat un gadget - pinguin, care se poate pune la telefon sau calculator, inregistrezi muzica si apoi el danseaza si lumineaza. Inregistreaza si sunete din zona si apoi le reproduce cu sunete de pinguin si danseaza. E fain! (acum vrem sa ne luam si noi unul)

printisorului Alessandro
UN VOT, VA RUGAM!

Miastoo cadoul! hai ca te invit si la ziua mea!

Sa stii ca intr-adevar cea mai buna metoda pana la urma e sa te duci sa bantui prin magazine sau pe net si cand gasesti obiectul potrivit stii ca ala e! de multe ori am facut asa si a functionat de minune!

Eu ma chinui sa fac curat cu musiu atarnat de chiloti! Marito mi-a zis sa nu ma agit ca facem cand vine el. dar prefer cand este el acasa sa facem chestii mai placute nu smotru! oricum cu riccardo in giro e de adunat si curatat in fiecare zi asa ca nu vom duce lipsa de actiune!

ma duc sa continui! trebuie sa termin pana la 12.30 caci pe urma e ora de pranz ptr ricky si pe urma la 13 ajunge sotul

Va pupacesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

PETRO SA FIE INTR-UN CEAS BUN!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

LA MULTI ANI GIULIA! SA CRESTI MARE , SANATOASA SI SA O AJUTI FRATIORUL!
NASTERE USOARA GEORGY!!

Mergi la inceput

Stiam eu ca am uitat ceva! acum ca m-am spalat pe cap mi-a revenit si memoria

LA MULTI ANI GIULIA! SA CRESTI MAAARE , CUMINTE SI SA O AJUTI PE MAMI CU BEBE CARE SIGUR VA FI UN DULCIC CA SI TINE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Fetele va multumesc din suflet pentru urarile pentru gogosica mea!!!

Va servesc virtual cu bunataturi!!!

Momentan nu ne-am hotarat daca o sarbatorim maine pe Giulia,asa ca inca nu am pregatit nimic bun.Ne organizam in functie de cum decurg lucrurile azi.Oricum de ieri cred ca am inceput sa pierd si faimosul dop...asa ca sper ,daca e sa nasc,sa nasc dupa 12 noaptea!

!!!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009) si 39+ Sebastian-Andrei(cred)
Giulia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura_Luiza spune:

La multi ani Giulia! Sa cresti mare si sa fi sanatoasa!
Giorgy, nastere usoara!!! As scoate niste motate, dar nu stiu cum tu sa stii ca intentia a existat!
Iti tin pumnii stransi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daraban spune:

Multumim Ioana de urare.
Ieri am sarbatorit-o pe Delia la un loc de joaca dintr- un centru comercial de la noi(asa se obisnuieste)

Laptopul de acasa imi merge ff greu,am intentionat sa descarc niste poze odata si n-am reusit si m-am suparat asa de tare ca n-am mai incercat pe urma.

Am atatea poze cu Delia,vi le-as arata si voua ,dar nu stiu cand reusesc.
Rar reusesc sa mai citesc si pe aici.
Am ramas in urma cu noutatile,nu le stiu pe toate fetele noi,imi pare rau

Petro felicitari ,felicitari! pt noua viata.
Vei vedea ca nu v-a uitat Dumnezeu,trebuie doar sa ai incredere si sa le acepti toate cum sunt scrise.Doamne ajuta!

Mergi la inceput