vreu sa raman insarcinata

vreu sa raman insarcinata | Autor: hello_kity

Link direct la acest mesaj

buna sant noua pe acest forum as avea si eu o intrebare acum zece ani am facut un avort pentru care regret enorm de mult si as vrea sa pot da timpul inapoi si sa nu il fi facut indiferent de consecinte acum incerc sa raman din nou insarcinata cam de vreo10 luni si nu reusesc vreau sa mentionez ca partenerul este acelasi sotul meu am fost la ginecolog si in urma ecografului a spus ca sant ok si mi-a dat sa imi fac ceva analize de ceva virusi si a zis ca sant bune stie cineva cam care ar fi motivul sau de ce imi ia atata sa raman insarcinata ne dorim foarte mult sa avem un ca santem de aproape 6 ani casatoriti.va multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GORGY spune:

Bine ai venit Kity, in primul rand nu trebuie sa te stresezi ca au trecut 10 luni, abia dupa un an, un an si ceva te poti duce sa faci niste analize mai amanuntite sa vezi unde e problema, ai luat anticonceptionale mult timp? sau cine stie... in orice caz fi optimista, ca o sa se lega pana la urma. Si daca vrei sa vezi cate sunt in cazul tau te poti duce la Aspirante optimiste, si acolo te bagi in grupul lor, eu inca am ramas la Puisori de sept-oct, ptr ca trebuia sa nasc in octombrie anul acesta si ...din pacate am pierdut sarcina de curand, insa am ramas prietene in continuare cu fetele de acolo. Pupici, si daca vrei te asteptam si in grupul nostru, ai multe de invatat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GORGY spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=162050 intra aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Poti intra si la aspirante optimiste si vei vedea k nu esti singura in ac situatie.
Scrie repede 10 mesaje sa scapi de moderare

Ancuta , in curand

Mergi la inceput