Pufii se bucura de primavara! (3) - LMA Danasor!
Raspunsuri - Pagina 7
haircut spune:
Buna seara!
Imi cer scuze ca intru asa putin...suntem toti acasa si nu ma pot desprinde de M si sotul meu, imi e dor tare sa petrecem timp impreuna
Am intrat sa vad daca Gmilady a mai spus ceva....si imi pare rau ca am citit ca are necazuri....trimitem un gand bun...Subscriu spuselor Miremiei, nu-i absolut nici o pb s-o lasam pe alta data...
Sorina, ma bucur mult pentru statul afara, pentru analize...asta inseamna ca faci bine ce faci si mai primesti un rand de ca te descurci minunat in conditii greu de imaginat pentru multe dintre noi...eu cred ca eram de mult pe aratura in locul tau....bravo, mami!
Alexutza, Nyny, Sorina, ce funny sunteti cu pozitiile de dormit
Simply, Danasor, multumesc de intrebari..M e o haioasa pe zi ce trece, interactioneaza tare mult, intelege ce-i explic(daca e pe masa punga de pufuleti-dupa care e inabunita- mi-o arata, maraie sa-i dau, ii explic ca o sa mancam si pufuleti dupa ce papam mancarea si deschide gurita pt papa)....face si istericale(ca azi in parc cand s-a pus pe tipat ca nu i-am dat caruciorul de papusi al unui baietel), dar o iau, ii distrag atentia si uita repede. Aplauda, face pa, face sac-sac(cu i din a)- asta e ultima achizitie- si-o bucura tare, da pup(daca si cui vrea), se alinta in oglinda(face atat de multe grimase si miscari studiindu-se in oglinda, eu raman masca, parc-o vad pe la actorie), misuna in picioare, in 4 labute, cum apuca, se misca mereu....ne mai chiunie maselutele ca sunt toti 4 molarii(primul set) pe drum...dar una peste alta e ok, doarme rezonabil....ne iubim si pupacim toata ziua
Ruxita, mai da-i ragaz lui Kay, are si el toanele lui, nu poti sa zici ca nu-i place sa mearga afara dupa o zi, o sa-ti rupa spatele in curand...
Bubu, felicitari pentru distractie!
Sa aveti o seara frumoasa!
alicredo spune:
deci....eu sunt libera pana marti....de miercuri bag foc continuu joi e st patrick's day, deci f f f f busy parade, manifestati...frumos rau de tot, dar eu sunt la lucru. vineri e ziua mea...si nu pot face cu nimeni schimb ca una cu care puteam, pleaca in londra pe weekend. si bag si sambata si duminica...ma plang ca lucrez de ziua mea...nu ca as lucra...ca ma bucur ca mi-a bagat 5 zile ca eu is trecuta acum part-time si ne-am descurcat de minune cu 2-3 zile ale mele.numa noh...saptamana busy cu sarbatoarea asta...plin de turisti...asta e! mai am si alte zile de nastere...si de tinut ...nu am chef dupa ce vin de la lucru obosita sa ma apuc de facut mancare , ocupat de invitati, vb politicos ,zambit la orice,fresh ptr copil , etc
daca mire , dece,gmilady si alte mamici cu papagal duios care sunt prin zona,si vor sa ma ajute...as vrea sa ma apuc luni de colaj,e 14....daca mai apare vreun pufulete pana marti il bagam ...numai sa am colajul facut ...si sa termin si poza aia.multumesc anticipat!
deci ramane poza aia cu promotia?sa scriu altceva? aia va place cel mai mult? ca nu cred ca am timpul necesar sa mai fac iar 3-4 ...
sunt in zona!
din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
alicredo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui haircut Buna seara! Am intrat sa vad daca Gmilady a mai spus ceva....si imi pare rau ca am citit ca are necazuri....trimitem un gand bun...Subscriu spuselor Miremiei, nu-i absolut nici o pb s-o lasam pe alta data... mami de fetita finuta |
eu is pe dinafara!!!! ce are? ce sa lasati pe alta data? e ok gmlady? eu sper ca da!
o pupam pe Maia! e o scumpica! partea draguta de abia acum incepe! iconita ,pix...ce ziceai ca inseamna? se pupa cu actoria?
te iubim puiule....!!!
miremia spune:
Alicredo eu o sa mai pun poze azi si maine si daca vreti sa apara scrisa data nasterii in colaj, o sa trec la fiecare poza de pufulete data nasterii.
La papagal duios nu ma incadrez dar sunt sigura ca vin fetele cu texte.
Cu promotia...ramane poza actuala? Nu putem sa-l bagam si pe David de nyny? Pot sa incerc eu daca imi zici cum.
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
alicredo spune:
citat din mesajul lui miremia Alicredo eu o sa mai pun poze azi si maine si daca vreti sa apara scrisa data nasterii in colaj, o sa trec la fiecare poza de pufulete data nasterii. La papagal duios nu ma incadrez dar sunt sigura ca vin fetele cu texte. Cu promotia...ramane poza actuala? Nu putem sa-l bagam si pe David de nyny? Pot sa incerc eu daca imi zici cum. _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
esti o scumpa! ba daaaa ...cum sa nu-l bagam si pe david??? a fpst greseala mea, am zis...de aia vreau sa o refac...si cred ca maine...in seara asta mai dau o raita sa vad ce pufuleti au mai aparut.
eu vreau sa apara data...pufuletii nascuti in aceasi zi...sa apara dupa ora...adica chiar daca nu trecem ora, sa apara care s-a nascut primul, nu?
si vreau de la voi....o propozitie....o chestie de inceput...ca apoi imi vine mie inspiratia...
te iubim puiule....!!!
alicredo spune:
ruxita...eu nu l-am gasit pe kay! la colaj zici ca/
plec la o vecina ...revin
te iubim puiule....!!!
danasor spune:
citat din mesajul lui sorina_bz Sa va fie de bine plimbarea...noi ne-am plimbat dimi la analize...as mai fi vrut si eu sa ies cu ea o tura acum, dar se facu iar ora de somn...Au sosit in final si ghetutzele cele noi, altele, ca alea de la chicco nu-s bune ...zboara cu ele, efectiv, nu ca merge...www.botosei.ro/produs/10688/Milly_Dark_Pink.html" target="_blank">astea sunt..si as fi vrut s-o vad cum pedaleaza pe afara. Dar nici maine nu-i tarziu. Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
F frumoase ghetutzele! poate o sa mearga cu cele de la chicco cand o sa fie mai sigura pe piciorusele ei, asa am patit si eu cu A. cu o pereche de ghete; la inceput parca numai se impiedica cu ele, apoi nu a mai avut nici o problema; am vazut si eu niste papucei chicco si mi s-au parut ok ;
ma bucur ca sunt ok analizele, te-ai linistit in privintza asta
danasor spune:
citat din mesajul lui alexutzzza Aaa plus ca de dimineata cand s-a trezit pe la 8 fara ceva mie mi-era un sooooomnnnn si l-am luat cu mine in pat sa mai dorm un pic, a cazut bolovan si el peste mine buf! eu ..s.titi nu dorm cu el, Yannis doarme in camera lui, in patul lui de cand s-a nascut. E teroare sa dorm cu el , nu stiu cum reusiti! In somn, se ridica in fund, o ia de-a busilea, se intoarce, se arunca , se tranteste....macar in felul asta mi-am explicat misterul pozitiilor ciudate in care il gasesc . Efectiv se arunca...se ridica asa si cade buf! unde apuca...Mi-am luat 2 capete in gura...multe palme...Yannis evident nu avea nici o treaba , dormea linistit.. de Yannis |
Simpatic tare Yannis si la noi cam la fel...
danasor spune:
citat din mesajul lui bubu_bu buna dimineata!ati dat voi...mai aveti si pentru mine....sau dau eu.....imi trebuie 2 neaparat........au ce bine este sa fii obosit de la dans..si nu din cauza de colicidinti etc am ajuns la 3 acasa.....a fost binem-a lasat sotul sa dorm pana acum.....raul la fel....s-au jucat frumos dragii mei beau cafeaua...ceva de papa pana se trez raul si apoi merem afara ca e o zi minunata Raulica |
Sa-ti fie de bine!!!....te invidiez un picutz
miremia spune:
Am trecut data nasterii la pufuleti, cu precizarea ca David de alicredo este nascut inaintea lui Raul de bubu si cu rugamintea sa-mi spuenti care este priuml nascut dintre Daria si Stefan.
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)