Pufii se bucura de primavara! (3) - LMA Danasor!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Am adormit-o , se pare ca a obosit-o shooting-ul de azi.
N-am zis nimic despre pufuletii pe care i-am cunoscut azi (pe mamici le stiam de la ).
David e atat de scump, cand zambeste o face cu toti dintii si i se lumineaza fata. Maia, nu stiu cine i-a spus prima data fetita finuta, dar i se potriveste din plin...si are si o energieee. BBX este simpatic foc, are o privire patrunzatoare (cel putin la mine asa se uita) si stie sa bata palma!
Luca, alias jm, merge! Si e si cuminte.
Kiti e cel mai mare mergacios, nu prea sta locului, i-a crescut parul, este un baietel mare si scump.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia1980 spune:

Buna seara

Sa va fie de bine shooting-ul..Abia astept sa vad ce a iesit.

Vad ca vorbiti de masele, canini..la noi pauza.Oare ar trebui sa ma ingrijorez cu Alexandru???Ca lui la 4 luni i-au iesit primii 2, si ma miram ca ce copil"precoce" am...apoi la 6 luni inca 2 si la 7 inca doi ...si atat au trecut 5 luni si pauza..s-a opritNu mai vor sa iasa...

pufilor chinuiti de dinti...mama lor d dinti

Acum ma retrag..ca am bantuit azi la cumparaturi si pe afara si sunt cam zombi..si maine ramanem de capul nostruFrumos e weekend-ul ...cand mai rasuflu si eu

Noapte buna si un inceput de saptamana usor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Fetelor! sa va fie de bine shootingul

Miremia, Alicredo multumim mult de agitatia cu colajul si de munca depusa. Pot sa ajut?

Lorex WB!

Ruxita offf, sorry de BUF!

Si gata nu mai scriu nimic ca si asa-s toata numa pe shootingul vostru ca nu a fost sa fie sa fim si noi

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui livia1980

Buna seara

Vad ca vorbiti de masele, canini..la noi pauza.Oare ar trebui sa ma ingrijorez cu Alexandru???Ca lui la 4 luni i-au iesit primii 2, si ma miram ca ce copil"precoce" am...apoi la 6 luni inca 2 si la 7 inca doi ...si atat au trecut 5 luni si pauza..s-a opritNu mai vor sa iasa...

Acum ma retrag..ca am bantuit azi la cumparaturi si pe afara si sunt cam zombi..si maine ramanem de capul nostruFrumos e weekend-ul ...cand mai rasuflu si eu

mami fericita dintr-o poveste de Dragobete

Si noua 4 dinti intre 9 luni jumate si 11 si de atunci nimic , da nimic! nici un colt, nimic!...avem 13 luni jumate acuma

de Yannis

Mergi la inceput

Si poate nu m-am facut inteleasa:

Invidia ma copleseste

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui haircut

La multi ani, Dana!

Sa fii sanatoasa, fericita, sa te bucuri de minunea ta cu ochi albastri!

Gmilady multumim din suflet Imi pare rau ca BBX s-a cam chinuit, sper ca s-a linistit dupa plecarea invadatorilor...Ii trimitem multi

Alicredo, piticii au fost dulci tare, s-au studiat, si-au shterpelit jucariile, au marait din cand in cand, dar era o gradinita intreaga acolo(una de-aia particulara la care nu sunt 20 de copii in grupa)
Eu m-am simtit tare bine...si M la fel...i-a rontait Marei covrigeii de Buzau la greu de-abia am reusit in masina sa-i scot din gurita ultima bucata pe care voia sa o inghita nemestecata

Alicredo,

Sunt rupta de oboseala....

Sa aveti o noapte frumoasa!

mami de fetita finuta

Trebuie sa
am recunoscut mamica de fetita finuta, abia acum, dupa ce am citit!
Si eu ma gandeam? Cine o fi dupa nume, ca parca nu era un nik pe forum asa...dar Maia e cunoscuta...dar parca...???

Eu abia acum m-am prins! Doamne, ce greu fac conexiuni! Data viitoare, sa ma tragi de maneca, pt ca imi pare rau...Sa mor si nu faceam legautura...Fetita stiu, mamica nu...

Oricum e o scumpa si o delicata!

Multi pupici si scuze de conexiuni tarzii...O fi de la varsta?

Mami a lui Cristi

Marturii UNICAT

www.lucrumanual.tk/5-brose" target="_blank">Fluturasi si floricele

www.lucrumanual.tk/9-cercei" target="_blank">Cercei crosetati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:
citat din mesajul lui livia1980

Buna seara

mami fericita dintr-o poveste de Dragobete

Si noua 4 dinti intre 9 luni jumate si 11 si de atunci nimic , da nimic! nici un colt, nimic!...avem 13 luni jumate acuma

de Yannis

SI NOI LA FEL.... DA EXACT LA FEL !!!

Mamica fericita de Mara si de David
Povestea Marei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Alexutza nuuuu! Lasa ca mai afcem unul, la iarba verde...poate cu tati de Yannis.

Vorbiti de dinti si va ingrijorati ca aveti doar 2, 4, 6? Pai eu ce sa mai zic?

Micki, haircut am crezut ca v-ati cunoscut. Daca stiam...faceam prezentarile.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Gmilady multumim pentru ocazia de a vedea o gasca mare de pitici si mamici, fiecare preocupat cu jucariile si mamicile precum clostile!
Muuuulta rabdare are tati de BBX...multa!
Voi sunteti o familie foarte frumoasa. Sa fiti cel putin asa si de acum incolo! Bravo!

Am vazut pufuleti frumosi si zambareti.
- BBX, mare fotbalist! I-a dat clasa lui Kiti la sutat mingea! Si cum stie el sa imparta jucariile!
- Maia e finuta, finuta! Are si cu cine semana! Si mami e finuta tare! Si tati protector, ca tatic de fetita ce e! Are ce proteja!
- Jiji jr. dulcic foc si iubitor mare de mami a lui! Dece, al tau e pana la 40 ani, cel putin! Cum se ducea el la tine si se topea cand ajungea!
- Mara, cocheta si pusa pe shotii! Haioasa si stie ce vrea! Unde mai pui ca e o frumusete de fata!
- David, scumpic foc si foarte sociabil! Si are un zambet de ma topeste!

Kiti...e al meu, acum na! Puiul meu! Cel mai si cel mai! Doar ca atunci cand toti stateau la poza de grup, el nu a vrut si pace!
Foarte activ, dar va spun ca a papat niste laptic, asa prin somn, si cuca in continuare. Doarme de la 8 seara.

Trebuie sa zic: mamici beton! Tare bine arata!

Tati de Kiti e rupt. Si eu la fel... Vom urma exemplul lui Kiti. Naaaaniiii...

Va pe toate!

Mami a lui Cristi

Marturii UNICAT

www.lucrumanual.tk/5-brose" target="_blank">Fluturasi si floricele

www.lucrumanual.tk/9-cercei" target="_blank">Cercei crosetati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

Dana multa sanatate pentru tine si cei dragi,sa fii iubita si sa ai noroc

Mergi la inceput