Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(46)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Am uitat sa raportam: 7,4 kg si 69 cm la 4 luni si 2 saptamani

Mami lui Matei Mihai - 26.10.2010
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/A5aLuna?authkey=Gv1sRgCKKxo66ila2UmgE#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns just_me31 spune:

CAMY eu ii pun pe o carpa inhalant baby dar numai cateva picaturi .
Si noi am facut rotarixul si tot asa a fost mai suparata la 2 luni , apoi nimic.
La mine e inorat asa ca plimbari placute va doresc

https://picasaweb.google.com/105220478688509068791?authkey=Gv1sRgCLjfi4i_qJTWOw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Pentru desfundatul nasucului la noi functioneaza spray-ul cu apa de mare.

Mami lui Matei Mihai - 26.10.2010
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/A5aLuna?authkey=Gv1sRgCKKxo66ila2UmgE#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

NICOPIC.... too late! sotul meu a comis-o deja, a sterilizat jucarelele pt dentitie si au iesit nitel ondulate.

VIGANTOLUL... de pe forumuri am aflat ca e bine sa se schimbe sticluta la o luna, asa ca am facut-o. Il cumpar, nu ni l-a dat niciodata medicul de familie si nu ma stresez tocmai pt ca pretul e mic. Dar oare mai sunt si alte lucruri de care ar trebui sa beneficieze bebeii nostri si de care nu stim?

ROTARIXUL... eu am ales sa nu-l fac , nu stiam ca voi ajunge cu el in spital in plina epidemie. Nu ne-a afectat, sper... doar pe mine... psihic.

OFFICE, bine spus! Eu, din pacate, sunt dependenta de computer. Pe de o parte sper sa ma las pana ce va creste Tudor, pe de alta.... nu ma pot lipsi de voi!

Ah... ma ucide viroza asta... Am trecut la medicamentele copilului. In spital mi-au zis ca nu au cu ce sa ma trateze, ca am voie doar ce are el voie, asa ca am luat o doza de Ibalgin Baby... ajustata la greutatea mea Azi, disperata de muci, am trecut la Colargol
Vad ca ma cam doare burta, sa iau ceva de colici??

..............................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

Sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/
Puteti ajuta donand sau cumparand de la Bazarul umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mimo

Buna mamicilor1

Sunt o mamica d edecembrie 2010 si trebuei sa decid daca sa ii fac bebelusului vaccinul Rotarix. Cum voi aveti bebei mai mari, imi puteti spune daca l-ati facu? Daca da, a avut efecte secundare?

Multumesc

Luca Alexandru, mica mea comoara

i-am facut pui Pit la 3 luni si la 5 luni, e pe cale orala si fara efecte secundare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr33aaa spune:

a venit primavara!!!!!!
am fost la control, la 6 luni fara o saptamana raportam 7.100 kg si 64 cm
legat de copilarie... wow! eu n-am prins sarafanul de liceu bineeeee sa nu exagerez, eram clasa a 5-a la revolutie, si eram foarte mandra de sarafanul ala albastru de domnisoara dar n-am apucat sa-l port decat cateva luni.
carmeluska - inainte sa raman insarcina am fost la 3 sedinte de IPL, mie mi-au mers foarte bine. schema completa era de 5 sedinte dar a venit bebe si n-am mai fost. nu stiu daca e contraindicat in sarcina dar n-am vrut sa ma risc. si asa, cat eram insarcinata si nu stiam i-am oferit lui andrei niste sedinte de ultra-sunete anti-celulita am fost asa de paranoia... la 2 luni i-am facut testul auditiv, din fericire e ok
linia neagra pe burta o mai am si eu, nici mai mult nici mai putin decat in sarcina... se vede foarte putin.
maine dam o fuga pe la breaza, o sa stau cu andrei toata ziua in soare (si cald, sper eu!). sa vad cum fac cu mancarea lui, o iau in castronel cu capac dar nu prea stiu unde sa o incalzesc.
Ioan si Nicklas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

De la Colargol imi curge nasul fara oprire, oare? N-am un minut de ragaz, am consumat un vagon de servetele...

La multe lunite si anisori, IOAN!!!

Fetele cu abilitati organizatoricesti, ar trebui corectata listuta, Nicklas e nascut pe 12, nu pe 11. A mai spus si Sabina, dar cred ca nu era nimeni pe faza.

..............................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

Sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/
Puteti ajuta donand sau cumparand de la Bazarul umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

De cateva zile am inceput si noi cu suculet de morcov si de mar. Toata lumea zice ca daca e alaptat exclusiv, sa mai astept cu diversificarea dar nu mai am rabdare, are deja 5 luni si o saptamana. Vreau sa incepem incet cu sucuri de fructe si apoi cu supita si pana la 6 luni sa fie deja pregatit pt diversificare. Si in ultimul timp nu mai papa asa bine, poate din cauza dintisorului.

Cristina, mami de bebita David
https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/Bebecris26?locked=true#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameluska spune:

eveline, noi merem cu iona la med pediatru, nu ne-a spus nimic de vigantol ca se da gratuit, asa ca il cumparam. Noua de fapt nici de LP nu ne zice nimic, desi cred ca inca se ma da, nu? Am o prietena care alapta bb dar ii dadea si med pediatru LP pt ca fiecare mamica are dreptul la el, nu stiu cate cutii pe luna. Prietenei de care ziceam i-a dat si borcanele cu piure (dar asta nu stiu daca e de la sta sau o fi primit de la ceva organizatie cantitate mai mare de dat la copii).

andr33aaa, deci chiar functioneaza, si dupa doar 3 sedinte ai vazut rezultat. Super. Ma bag si eu dar sa termin cu alaptatul. Da, este contraindicat in sarcina si alaptare.

Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mimo

Buna mamicilor1

Sunt o mamica d edecembrie 2010 si trebuei sa decid daca sa ii fac bebelusului vaccinul Rotarix. Cum voi aveti bebei mai mari, imi puteti spune daca l-ati facu? Daca da, a avut efecte secundare?

Multumesc

Luca Alexandru, mica mea comoara

la noi nu a avut efect secundar si sunt f fericita ca l-am facut, am o grija de virus in minus

Mergi la inceput