Bun venit Radu Andrei!!!Mai-Iunie 2009(105)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

ioana pai l-am luat la noi in pat..i-am dat o sticla cu lapte caldut..dar nu a tinut schema deloc dupa ce si-a baut laptele a inceput sa ne strige....sa ne bage degetele in ochi in nas in gura si pina nu m-am ridicat din pat si am mers in sufragerie nu mia dat pace

eu maine am sa trimit la munca scrisoarea in care le cer sa imi prelungeasca concediu de maternitate pina in noiembrie..sunt tare curioasa cum vor reactiona

otilia vai prin ce treceti si voi sebastian nu mia refuzat pina acum niciodata nici un sirop (egal cit de naspa mi sa parut mie la gust) din pacate nu am nici un tip pt tine cum sa-l faci pe asta mic sa il bea

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://lb2f.lilypie.com/g8j0p1.png
Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

laura, pai tu parca voiai sa te intorci sau te-ai razgandit?
strunfitra, otilia, narcisa, multa sanatate fetelor
carla, de ce te pregatesti? te-am tot vazut busy pe mess

si noi suntem treji de la 6 juma asta dupa ce mi-a mai dat Nick o trezire pe la 1, ora lui...nu v-am zis, dar de cand a plecat mama, deci azi 2 saptamani, baietii mei dorm impreuna, DAR, cu mici exceptii Nick se trezeste pe la 1-2 si fie trebuie sa ramana unul din noi acolo in pat pana adoarme, fie pana dimineata pt ca altfel pare a-i fi frica. uf, uf. degetelul lui nu-i tocmai bine, am vazut un chirurg plastic aici si ne-a recomandat niste plasturi cu silicon, faza e ca nu sta cu el pe deget si tare n-as vrea sa ajungem la operatie. presupun ca ar trebui anestezie generala, etc si ma cam strange in spate.
mama incearca sa vina iarasi la noi prin iulie, abia astept.
maine imi vine o femeie de proba la ajutor, sper sa fie bine ca taaare mi-ar placea sa ma ajute si pe mine cineva cu calcatul
m-am intins, va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Multumesc mult!
Otilia multa sanatate! tare greu e cand sunt amandoi bolnaviori...

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Citat:
citat din mesajul lui otiliap

clody, vei vedea ca incet-incet, va incepe si razvan sa mearga pe distante mai lungi singurel si nu va mai vrea in brate. in plus, sper ca in curand sa scapam de hainele groase si atunci iti va fi si tie mai usor.

sori, ce face razvan??

dicirstea, nu, nu s-a lovit la cap. a cazut in genunchi si atat. dar acum si-a revenit complet si nici vanatai nu a facut la genunchi. sa sii ca am mai patit-o si eu si am dat cu cotul in tocul usii si tare mai doare...
povesteste=ne mai multe despre salina. cate sedinte faceti?? la ce distanta una dupa alta?? mergeti la recomandarea unui doctor?? si eu vreau sa ma duc cu amandoi. am inteles ca la cacica, in suceava s-ar fi deschis si un bazin de inot. oare am voie sa-l bag si pe matei in apa sarata, daca e cu dermatita atopica??

mami de matei george si arina georgiana

raspund rapid, ca sunt pe fuga.
nu avem nicio recomandare, ca inca nu am schimbat pediatra, si asta ce-o am acum nu srie sa dea decat antibiotice. de 2 ori mi-a recomandat ceva de la himalaya, si un produs nici nu se potrivea cu afectiunea
numai ce am citit...am zis ca trbuie sa incerc si asta.Matei tuseste non stop, acum are o tuse seaca, aiurea rau..azinoapte a tuit saracul incontinuu.
am zis ca la mama fdacea asa din cauza igrasiei, dar aici??
la plamani nu are nimic, dar si eu ma trezesc la fel..cu o jena in gat si imi vina sa tusesc sauy sa imi dreg glasul
sedintele se fac zilnic, minim 15 zile

cred ca au efect si la dermatita, ca aiciu se recomanda si ptr psoriazis.
si eu tin minte ca imi dispar petele la mare.

azi din drum am vazut si o salina deschisa pe bd marasesti, la 2 pasi de fosta mea casa...asta e.
am inteles ca s-a mai deschis una pe la armeneasca...ma duc sa o caut, ca imi e cam departe si domenii, ajung pe la 8 acasa

va las..fug sa il iau pe matei de la gradi

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

MOS CRACIUN 2010

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Sa o ajutam pe Georgi sa mearga

Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

M-am gandit sa va mai arat cateva poze cu noi!
Inca cateva poze de la concurs, de la gradinita (Dragobete).
Poze de primavara!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Buna seara dragelor

Imi fac putin timp sa va scriu, cat Razvan se joaca cu tati
Ce bn ca a venit primavara si afara e cald si bn, stam ff mult afara, alergam si batem mingea de numa'-numa'
Fetele care sunteti posesoarele a 1 buc Razvan, ai vostri cum isi spun numele , ca al meu de vreo luna isi spune IVI sau AVI (dar mai spune si TIU ), spune ca are 2 ani ( a luat-o putin inainte - pt ca e greu cu lunile) si inca se face POPA

Anaela ma bucur tate mult ca Darius e bn cu manuta, dar imi pare tare rau ca trebuie sa faci tu injecti si stai linistita ca v-a fi bn pana la final. Am vazut 2 verisori superbi si ce se joaca ei impreuna 9parca sunt gemeni ), imi place tare mult camera lui Darius, mai ales culorile alese si l-am vazut si pe bb cu Dana

Lauraa cred ca e tare dulcica Maya facand toate cele, iar in legatura cu NU, te inteleg perfect. Nici mie nu-mi iese de fiecare data.

alynta cred ca-i tare greu sa-i vezi pe micut bolnaviori. eu am unul si ma topesc toata cand il vad ca sufera. as treaca rpd si sa te aud cat mai curand ca e bn.

LauraOana multumim de intrebare. Nu am mai descarcat de ceva timp poze in calc, dar cand am sa am timp am sa mai pun. Da e tot cret si l-am mai tuns inca odata, are la activ 2 . Ii creste ff rpd. Voi ce mai faceti?

Otilia off si voi tot bolnaviori. Nici nu vreau sa mai aud de boli si mai ales la copii. Pe mn ma termina (desi par destul de puternica - cand ii vad ca zac sau ca-i doare ceva ma topesc). sa treaca pana la Sf Botez si sa fiti niste nasi frumosi si sanatosi
Ti-au cam spus fetele ce sa cumperi ca nasa, asa ca nu ma repet.

trimit si revin...

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Otilia nu are nici un semn de boala din ceea ce descrii tu, dar avand ce cateva ori transaminazele marite m-a pus pe ganduri. Si mama a fost diagnosticata cu hepatita cu virus dupa ff mult timp, se credea ca sunt cu totul si cu totul alte motive si nu hepatita. Asa ca vreau sa nu pateasca si el asta ca si mor, iar pt linistea mea sufleteasca mai bn ii fac toate analizele care ar putea depista ceva (macar sa zic apoi ca l-am intepat degeaba - cu toate ca nu zice nimik la recoltari )
maine merg sa-i fac testul de virusi, apoi miercuri sa-i dau coprocultura si cared ac joi sa-i fac amprenta anala. Sper ca toate sa iasa bn.

Strumfita sanatate multa si voua Off boala asta nu ne mai lasa

philip felicitari pt realizarea de ai culca pe amandoi in pat Cum v-ati acomodat pe insula? Va place? Cat veti sta acolo?

alynta ce copii scumpi ai Maria iti vine s-o mananci de bucalata , iar Matei face numai traznai (nici al meu nu-i departe ) Sanatate multa va doresc

Gata am ajuns la zi... de mult nu mi-a mai iesit treaba asta , dar s-a saturat Razvan de tac-su ca trage de mine. La noi mama-i la putere, cu tata mai putin

Va doresc o seara frumoasa si sanatate multa

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

alynta, maria a crescuuuut si e o frumoasa, asemenea si tu si baietii. arati f bine si tunsa misto. bravo. nu mai zic de prajituri
sori, Nick isi spunea initial ne-ne, acum isi spune si ni-ki cand are chef. a, si zice ca are two (doi) ani :))

Mergi la inceput

Multumesc!
Sori m-ai "convins" din povestiri ca ai acasa un nazdravan ca al meu! A crescut pletuta ondulata?! Ce trasnai mai face? Al meu e tare lenes la vorba. Doar cuvinte de stricta necesitate: dei, pa 'ade(haide), mama, tata s.a. Deseori cand vrea apa imi tranteste sticla in fata si trebuie sa ma prind! Al tau e mai vorbaret?

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui philip

alynta, maria a crescuuuut si e o frumoasa, asemenea si tu si baietii. arati f bine si tunsa misto. bravo. nu mai zic de prajituri
sori, Nick isi spunea initial ne-ne, acum isi spune si ni-ki cand are chef. a, si zice ca are two (doi) ani :))

Andreea

-ci Si tu arati tare bine! Ai multa vointa(mie imi cam lipseste)! Imi place cum se joaca baietii tai impreuna!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput