Bun venit Radu Andrei!!!Mai-Iunie 2009(105)
Raspunsuri - Pagina 21
SoriLea spune:
Ioana ar fi suuperr de l-am vedea si la 5 zile, dar ma tem ca vor fi mai mult de 10
Nu ne putem permite sa mergem saptamanal, cu toate ca mi-as dori. iar cresa pt moment pica din discutie. La cate probl am acum cu vaccinurile astea, nici nu ma gandesc la cresa. Si stiu ca-i v-a fi mult mai bn acolo, chiar daca e departe si ne v-a fi dor unii de altii 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina
Mamica fericita
a ingerasului RAZVAN - IONUT
(11 MAI 2009)
http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
philip spune:
sori, cred ca am ratat, unde il duci pe razvan cand incepi serviciul? si sa stii ca asta e varsta la care ei se ataseaza de un obiect, jucarie, paturica, pijama si e ok, lasa-i-o, e opoisbil ca multi ani de acum inainte sa doarma cu ea. eventul mai cumpara una ca sa ai de rezerva, unii copii nici nu accepta ca security blanketul sa fie spalat.
intru zilnic, dar mereu am treaba, nu prea pot sta la calculator, ma antrenez si pt o jumatatede maraton, deci daca nu suntem la sala sa alerg, suntem pe la parc, cumparaturi etc
Nick a inceput sa faca muuulte mofturi la somnul de pranz si eu zau ca nu-s pregatita ca el sa renunte la el. intr-un final, adoarme in jurul orei 1, azi chiar dupa 1 si doarme 2 ore si mai bine, deci e obosit dar nu stiu de ce se comporta asa. cum el nu adoarme singur, mult timp il petrec in pat langa el.
andata, imi pare tare rau de facturile astea 
ioana, da, a venit femeia, azi a fost a doua oara, vine martea, ce bine e sa iti faca altcineva curat ![]()
sori, noi n-am avut luna de miere, asa ca asta ar fi prima pt noi
SoriLea spune:
andreea nu i-o iau, dar daca incerc sa-i dau una noua, sau curata, n-o vrea. O vrea pe cea in care am dormit eu 
Il ia mama la tara (la vrei 170 km numai dus
), stiu ca-i v-a fi bn, loc destul sa alerge sa stea act doreste afara (nu inchis si joaca afara cu portia ca la bloc)+ piscinuta in curte si balaceala la discretie (ce-i place lui cel mai mult)
Eee atunci distractie placuta in luna de miere
si poate veniti de la Paris cu o fetita la purtator ?!?
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina
Mamica fericita
a ingerasului RAZVAN - IONUT
(11 MAI 2009)
http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois