Bun venit Radu Andrei!!!Mai-Iunie 2009(105)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

Citat:
citat din mesajul lui oana_MVT

Laura cum a fost la circ?

a fost ok...au facut artisti niste scheme de iti statea mintea loc..dar au fost putine scheme interesante..tipa care mergea cu bicicleta cu o roata pe sirma se vedea clar ca o ajuta mult sfoara de protectie ce o avea la spate...o acrobata a picat ca nu a prins-o partenerul (noroc cu plasa de protectie). dar nu sau meritat banii..au niste preturi la bilete de iti sta mintea in loc..vorba sotul "mai bine cumparam DVD-ul si ne uitam acasa"

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://lb2f.lilypie.com/g8j0p1.png
Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buluna spune:

Salutare mamici si puisori.

Multumesc de incurajari. Dar cred ca mai degraba o sa mananc gogosi facute de mamici. Se fac mai repede .
Astazi am experimentat chiftelute de soia... prea multa munca... Voi ramane la cele cu carne...

Va pupacesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_MVT spune:

Laura, biletele au fost $100 vara trecuta. Nu ne-am permis sa dam $300. Acum parca nu imi mai pare asa de rau.

Oana mama lui Tudor (24/07/02) si a lui Eduard (02/05/09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisica28 spune:

Seara buna,
SORINA, i-am dat la recomandarea pediatrei pentru intarzierea lui motrica (a mers la 1an si 4 luni) si de dezvoltare in general.... Voi ?
Analizele lui cretulici sunt bune ?

Ce liniste in stup, sunt mamici care nu au mai scris de o vesnicie, macar un randulet sa ne salutati...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Narcisa maine merg sa-i iau rez la testul cu/de virusi, apoi merg la medic sa vad ce-mi spune. Eu sper sa fie bn, dar cum am mai spus pt linistea mea si binele lui le fac pe toate.
Si noi am luat Tonotil pt intarziere motrica, pt ca la 7 luni nu statea singur in fundulet ci doar intre perne. Apoi in 2 sapt nu numai ca a reusit sa stea singur, dar s-a ridicat si in picioare Noi am mers singurei la 1,1 an.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

In schimbul 3 nu mai e nimeni ?
Merg si eu la somn, lipsesc pana luni, plecam in vizita la bunici.

Sa va gasesc cu bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Cu Matei am avut ceva spaime cand era micut rau, 2-4 luni.
Din cauza prematuritatii nu putea inghiti tot laptele meu (avea canalul pilor la limita inferioare - vazut la ecograf) si atunci voma tot, pentru ca era calic si inghitea ca spartul.
Plangea pana se invinetea si de vreo 3 ori a facut niste spasme care m-au speriat rau, adica in timp ce plangea ramanea fara aer dar cu gurita deschisa si ochii mari, avea si un usor tremur.

L-am dus la Budimex, i-am facut si o encefalograma, doar EKG nu am reusit sa-i fac ptr ca era prea mic si trebuia anesteziat, iar dr. mi-a zis caproblemele sunt in capul meu nu la el .

Mi-au spus ca ce are el devine problema doar daca nu se rezolva dupa 3-4-5 luni, odata cu cresterea fizica, tonotilul a fost alternativa la calciul pe care il lua deja fara efect.

Encefalograma nu a relevat nimic deosebit, dar 2 luni pana a mai crescut si el si a inceput sa manance fara sa vomite si pana s-a reglat cu scaunul, ca se constipase rau de la laptele fara lactoza dat de pediatra ca vezi Doamne avea intoleranta, nu am fost om si nu am avut somn. Nu va mai spun ce colici avea el, saracutul, si ce plangeam amandoi...nu doresc nici dusmanilor sa treaca prin asa ceva.

Acum nu stiu sa spun daca efectele aste ce le-am vazut eu la Matei au fost neaparat din cauza tonotilului, poate era numai n cumul sau potenta niste tendinte sau ceva dureri ale lui si e aceea nu avea somn si mai rau. Nici nu as spune ca din cauza lui a vorbit repede si bine sau ca a mers repede, ci pentru ca e clar personalitatea lui. Chiar ma rog de el sa taca 5 minute iar anul trecut ma uitam ce haios e cum conduce cartul sau trotineta cu o singura mana, ca jmecherii si mai face si figuri artistice.

Cu acvariul....am zis sa facem niste analize amanuntite inainte, soata a recunoscut ca l-a lasat de cateva ori sa dea Matei mancare pestilor, adica sa si puna mana pe ea, si absolut suta-n mie ca nu il punea sa se spele pe maini dupa aceea. iar Matei tot rimpul cu mainile in gura sa-si roada degetele.
Nu stiu cum am putea sa scapam de acvariu...soata dej are o fixatie cu el. Chiar si cand au venit de la dr. s-a oprit la magazin si a mai cumparat niste pesti, si il mai apuca sa imi povesteasca ce "au mai facut pestii"

Andata,, imi pare tare rau sa aud de asa probleme. Sanatate multa.
Foarte simpatice fustitele...ce-as mai vrea si eu o fetita, dar cred ca Doamne-Doamne s-a gandit la binele copilului de mi-a dat tot baiat, ca daca pentru ei am rupt un sifonier si ii schimb de 4 ori pe zi....va dati seama ce chinuiam fata

Oana...cat au costat biletele la circ??? 100$??? unul??? ...mi se face rau

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

MOS CRACIUN 2010

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Sa o ajutam pe Georgi sa mearga

Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Citat:
citat din mesajul lui narcisica28

In schimbul 3 nu mai e nimeni ?

Uite-ma!

Dar am crosetat vreo 30' la ditai mesajul...

Azi am reusit sa ma matolesc am avut o zi incarcata si am apucat doar sa ciugulesc un sendvis, pana la 17, cand am ajuns acasa. Cum imi era tare sete...ce ma gandesc eu...ia sa deschid o cutie de bere.
Si asa, pe burta goala am baut cateva guri, dupa care am inceput sa ametesc si nu ma mai puteam tine pe picioare.
Intr-o prima faza am zis ca imi e rau, dar cum nici nu ma mai puteam ridica din pat si mi se impleticea limba in gura abia am apucat sa ii spun soatei ca are o bere deschisa in frigider si am adormit
So soata mea care se chinuia sa scoata copiii din dormitor "lasati-o pe mami ca e bolnava" zice ..." de fapt tu esti matoala, nu?"

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

MOS CRACIUN 2010

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Sa o ajutam pe Georgi sa mearga

Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

DIDI. imi pare rau sa aud cat te-ai chinuit cu Matei...ma recunosc putin pe mine, si Mihnea a avut niste colici maica=mea slaba de inger pleca si ma lasa singura cu el, soata facea crize de nervi ca e copilul bolnav si doctorii sunt nebuni ca nu isi dau seama. Pacat ca am intalnit abia acum un medic care sa imi spuna "Doamna, dvs sunteti tot timpul asa cu sufletul la gura? Ohoo, sa ma fi vazut in primele luni...Pai, atunci va mai intrebati de ce a fost agitat copilul!" Sau poate mi s-a spus, dar nu am putut procesa

Maine / adica azi...mergem prima data la neuropsihiatru si la psiholoaga care l-a vazut in ianuarie, sunt curioasa cum o sa fie. Mi-a fost sugerata de neamuri o encefalograma, sa vedem ce zice dr...

Mergi la inceput

Citat:

So soata mea care se chinuia sa scoata copiii din dormitor "lasati-o pe mami ca e bolnava" zice ..." de fapt tu esti matoala, nu?"

Am ras cu lacrimi, esti mortala.

Mergi la inceput