Cazare Cheile Gradistei

Cazare Cheile Gradistei | Autor: Raza de soare

Link direct la acest mesaj

Salutari tuturor,

Weekendul acesta vrem sa dam o fuga pe la munte, la Cheile Gradistei (zona Moeciu). De fiecare data cand am fost, ne-am cazat in alt loc si mereu am avut probleme cu mancarea, mai exact, cu lipsa ei. Avand copil mic, am plecat pregatita pentru o zi, dar apoi... a fost chin sa gasim ceva de mancare.
Ne-a placut enorm la Vlahia Inn, insa...nu prea au mancare.
Imi puteti recomanda niste pensiuni care ofera si masa? Si sa fie mancare proaspata, nu sa mancam acolo si sa "murim" acasa...
Multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

eu la Cheile Gradistei nu am stat decat in complexul cu acelasi nume - unde mancarea din restaurant este super. preturile sunt mai mari decat la pensiuni (cred) dar calitatea e net superioara.
www.cheilegradistei.ro

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Subscriu la ce a zis Roxana, mancarea la restaurantul lor e super buna, iar noi am fost numai cu copii acolo.

www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

Noi mereu am stat in Moeciu sau Bran...dar de mancat am mancat de multe ori la Restaurantul compexului Cheile Gradistei...si n-am avut probleme.

raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Da, stim de complexul respectiv, e varianta de urgenta, sa zic asa, dar unde s-a si intamplat sa nu gasim locuri. Ma gandeam ca poate a stat cineva in alta pensiune... gen cobori din camera direct la masa. pentru ca nu prea ma incanta sa ma plimb cu copilu' flamand din poarta-n poarta, sa ne cazam in Chei si sa mancam in Bran.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielatt spune:

Noi am stat la vila Darius care are bucatarie la parter. Ne-am descurcat super, faceam repede ceva de mancare pentru ca ai tot ce-ti trebuie acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Noi mergem maine in Simon (chiar langa Bran) la pensiunea Cerbul. In mod special mi-a placut mancarea pe care o face (la cerere). Cazarea e ok (si conditii si pret), iar mancarea, repet, e grozava.

http://tabloute.blogspot.com/
Bucurie!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danielatt

faceam repede ceva de mancare pentru ca ai tot ce-ti trebuie acolo.

Fara suparare, dar plecam intr-un miniconcediu, la cratita stau toata saptamana. Nu vreau s-aud de gatit, macar pana luni dimineata!

Am decis sa mergem la pensiunea Roua diminetii, unde am mai fost si ne-a placut; uitandu-ma pe diverse siteuri, tocmai am vazut ca mai nou, au si restaurant.

Va multumesc mult pentru raspunsuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Noi in Simon am stat asta vara la mama cozonacilor. Mancarea gatita zilnic e super, ne-a placut foarte mult.
Acum o luna am stat la ad'oro in moeciu dar nu dau decat mic dejun, in schimb apartamentul foarte frumos.

Dar sunt multe restaurante in zona de ce va cramponati de asta, ce varsta are copilul?

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

si noi am fost la roua diminetii anul trecut.e adevarat au restaurant dar...degeaba.nu eram in sezon ,era o vreme ploioasa ca nu am stat mai mult de 2-3 zile iar in momentul in care am mers sa mancam la restaurant ,fata care servea ne-a spus asa:
-"trebuie sa asteptati sa vad daca nu doarme patroana pentru ca ea pregateste mancarea,daca doarme imi pare rau nu are cine sa va serveasca."Ne-am uitat si noi unul la altul dar mirarea ne-a fost si mai mare a doua zi dimineata cand la fel nu am putut manca nimik deoarece patroana nu se trezise.:)
Deci eu nu pot sa spun ca acel restaurant ne-a ajutat cu ceva,doar faptul c-am avut ceva prin sacose ne-a salvat la prima masa,apoi bineintelea ca am fost la Cheile Gradistei.

Mergi la inceput

Ne-am cazat la Roua diminetii, dar dorinta mea de a cobora din pat la masa, a ramas...la stadiul de dorinta. Am fost cazati la vila, care este cam la 1 km distanta de complex; este destul de noua (inca nu au gard si curtea aranjata), camerele sunt mai mari si mai elegante decat la pensiune, dar noi suntem mai comozi si data viitoare cerem direct pensiunea.

Restaurantul este foarte elegant si curat, iar fi-mea a ramas afis cand a vazut "impaielile" de pe pereti, nu se indura sa plece. Acolo am baut cel mai bun si gras si eco... si... lapte de pana acum.

Doamna Rodica este, ca de obicei, foarte amabila, a venit sa ne intrebe cum ne-am simtit (in conditiile in care in vila era un grup de petrecareti, carora le-a spus ca avem copil si in cateva minute, nu i-am mai auzit, iar noi nu stiam de ce s-a facut liniste), am mai povestit, etc.

Monica, noi am vazut-o treaza cu noaptea-n cap de doamna Rodica, de fiecare data, chiar nu stiu ce sa spun la ce povestesti tu, dar specific ca ieri, cel putin, era un nene bucatar in bucatarie.

Am avut micul dejun gata in 10 min, in conditiile in care salonul de la parter era aproape plin ( da' si fi-mea zicea mereu ca ii e foame ...)

Dar, repet, data viitoare, preferam pensiunea, e chiar langa restaurant. Care, apropos, e deschis pana la 22:00 si nu are preturi mari.

A, specific faptul ca Roua diminetii este in Moeciu de Sus; la Cheile Gradistei am mers pe partie.

Mergi la inceput