Nu sunt de acord )

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ingrid S

Tragedia e ca ne conduce un secu, dar dosarul lui nu-l mai reinvie nici Iisus.

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Da' de unde... nu am vazut sa ninga sa ploua sau sa fie soare nonstop.
E o chestiune limitata pana cand ajunge si el pe linia intrebarilor.
Asa si trebuie sa ajunga toti. Fiecare pt bucata lui.

www.romleas.ro/semnatura/rules.gif" border="0">
Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui r_ocsy

Draga Ileana, eu nu vad pe nimeni la topicul asta sa isi exprime apartenenta politica; din contra, vad oameni care fac haz de necaz si trec peste necazurile zilnice facand misto de tot ce se intampla in tara asta.

N-ai inteles nimic.
Daca deschizi un subiect cu Tom si Jerry la "despre politica" apar, automat, aceiasi care iti vor arata ca Basescu si PDL au inchis ochii ca desenele animate erau si pe vremea PSD, PNL...apoi, cateva cuvinte despre USL, scurt istoric, avantaje si deosebiri esentiale (in bine) fata de culoarea portocalie de la izmenele celor de guverneaza acum.
Sper ca acuma ti-e clar. Te rog sa discuti, cand vorbesti de Felix, doar cum sa nu observi un securist pentru ca trebuie sa stai focusata pe altul.

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Citat:
citat din mesajul lui r_ocsy

Draga Ileana, eu nu vad pe nimeni la topicul asta sa isi exprime apartenenta politica; din contra, vad oameni care fac haz de necaz si trec peste necazurile zilnice facand misto de tot ce se intampla in tara asta.

N-ai inteles nimic.
Daca deschizi un subiect cu Tom si Jerry la "despre politica" apar, automat, aceiasi care iti vor arata ca Basescu si PDL au inchis ochii ca desenele animate erau si pe vremea PSD, PNL...apoi, cateva cuvinte despre USL, scurt istoric, avantaje si deosebiri esentiale (in bine) fata de culoarea portocalie de la izmenele celor de guverneaza acum.
Sper ca acuma ti-e clar. Te rog sa discuti, cand vorbesti de Felix, doar cum sa nu observi un securist pentru ca trebuie sa stai focusata pe altul.

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Clar precum cristalul !

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffin spune:

Vad ca macar nici macar stiri dovedite despre aceasta tara nu putem discuta fara ca ultrasii liberali sa nu ne puna la punct. Da mai nene, e o rusine ca partidul liberal sa se alieze cu un scarbos de securist ca Voiculescu. Daca ati zice da, e o greseala, ati fi mai umani ...
Nimeni nu spune ca pedeleii sunt curati ca o faianta lustruita insa hai sa nu ne ascundem dupa degete si sa nu negam ca Voiculescu este un fost securist. Iar Antonescu duce la gunoi acest partid istoric. Asta este si gata.

Ma astept insa ca iileana sa ma puna urat la punct si sa ne explice noua, celor de la cresa, ca pasarile au aripi si aricii ace si ca ar trebui sa mai punem mana pe o carte ... ca sa ne ridicam si noi nevelul de cultura ca noi oricum discutam ca la coafor ... asa dupa cum spune ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Citat:
citat din mesajul lui muffin

Ma astept insa ca iileana sa ma puna urat la punct

Muffin iubire, nu as vrea sa-ti insel asteptarile .

Sfat: cind incepi un topic in baza unei elucubratii marca "zoso", locul lui e mai degraba la sub-forumul de birfe.

Daca vrei sa fii credibila in contextul acestui subforum, ia si tu in discutie neshte chestii mai "spalate".
De exemplu, in cazul de fata, un articol gen: http://www.hotnews.ro/stiri-8378603-video-felix-turnatorul-castelul-usl-consecventa-etica.htm .
In care subiectul Voiculescu (btw, cine neaga ca a fost securist si ca este, dupa cum am spus deja, un personaj mizerabil? Amuzant e numa' ca voi de-abia acum ati descoperit :))) este tratat pe gustul tau, insa se face vorbire, pentru o viziune de ansamblu si nu de coafor, si despre alde Sorin Buta (deputatul PDL dovedit ca securist dar care nu a patit nimic in ciuda prevederilor statutului PDL) si Alexandra Gatej (consilier prezidential care a semnat angajament cu Securitatea).
Sau de astia nu stii nimic, ca vecina de la 3 a omis sa-ti spuna? :p

"In Romania, standardele etice din politica urca si coboara, de la caz la caz. De regula, coboara jos de tot cand e vorba de ai tai, si urca vertiginos cand cauti sa-ti zdrobesti adversarul."

E, si de-abia atunci se cheama ca putem discuta serios si nu mai vine te miri ce forumist (in cazul de fata, je) sa-ti remarce ipocrizia.

Succesuri!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui muffin

Vad ca macar nici macar stiri dovedite despre aceasta tara nu putem discuta fara ca ultrasii liberali sa nu ne puna la punct.

Mai ai putinica rabdare...ultrasii liberali mai sunt cativa si aia, de fapt, ultrasiii lui Ochi de peste fiert, contestat si parasit de sustinatorii sai din partid si, fireste, in razboi cu toata lumea care l-a cocotat in fruntea bietului PNL.
Desigur, scopul scuza mijloacele...iar mania proletara cu care molusca-sef o infiera pe Mona Musca s-a diminuat, dupa o regula doar de el cunoscuta, cand a venit vorba de Felix, despre care, intr-un acces de sinceritate (ca tot stia toata lumea) i-a recunoscut trecutul de securist. Dovedit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Muffin, sfatul numarul 2:

Cei care au dorinta de a fi luati in serios si de a purta o discutie coerenta, si nu la nivel de chibitz de Piata Matache, nu vor uza de formulari gen:

Citat:
Ochi de peste fiert

sau
Citat:
molusca-sef
.
Uite, eu, ultras-neultras sau cum oi fii, nicodata nu m-am referit la Basescu numindu-l "chioru'", "chiombu'" sau te miri ce alte apelative pestrite de aceeasi teapa, care duc discutia in derizoriu si, pe cel care le foloseste, in tagma celor care nu conteaza ca interlocutor.

Muffin, sper ca remarci cita simpatie iti port . Numai de dragul tau am lecturat postarea unui user pe care de obicei il ignor, ca nu-mi foloseste la nimic sa-i citesc postarile (grosolania in limbaj nu tine loc de argumente).

Mergi la inceput

muffin, pana sa dea in cap "coicoilor", comunistii erau foarte prietenosi, mergeau din casa in casa sa afle problemele oamenilor si, fireste, le dadeau sfaturi.
Dupa ce au primit sprijin activ de la rusi, sfaturile s-au transformat in ciomege date peste ceafa.
Asa ca ai grija la sfaturile celor care te iau mieros si iti susura idei despre postarile userilor pe care nu-i citesc, dar stiu precis ce au scris, mai ales daca ating persoana mult-stimata a Conducatorului iubit...cu ochi de peste fiert
Ca de "simpatie" si "drag" nu cred ca duci lipsa...

Iata o mostra de limbaj (o fi grosolan...n-o fi grosolan...), in discutia cu o membra a partidului sau, oferita de Chiulangiu' Sef, in legatura cu subiectul tau:
http://ziarero.antena3.ro/1299877232-Crin_in_razboi_cu_toata_lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffin spune:

Rufus, stai linistit.
Este vizibila malitia. Ideea este ca, dintotdeauna, liberalii s-au 'auto'evaluat nitel mai destepti decat restul prostimii romanesti ( pe scara de jos fiind cohorta PSDistilor). Din fericire, Antonescu (...ce nume predestinat) a rezolvat acest apartheid. Prin logodna liberalilor cu comunistii, problema s-a rezolvat. IQul general al gruparii a coborat cu minim 50%.
Acum si cu securistii in poza, nu putem decat sa respiram linistiti. E clar ca PNLul nu a fost niciodata un partid de liberali autentici ci doar de niste persoane in deriva. Cred (si sunt sigura) ca e timpul sa apara un adevarat partid liberal. O pasarica mi-a soptit ca ceva ... se va intampla. Stie ea Adriana ce stie...

Mergi la inceput

muffin, sincer m-as bucura sa ai dreptate.
Un partid liberal autentic este o idee buna, mai ales in zilele noastre. Cred ca este o chestiune grea si pretentioasa, insa merita sustinere. Imi pare rau ca vechii membri PNL s-au prostituat sub umbrela democratiei noastre originale, dar, oricum, speranta nu costa nimic.

Mergi la inceput