Puiuti de Sept-Oct 2011 (19)
Raspunsuri - Pagina 16
Lali_mete spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui May3 dar eu nu inteleg de ce e siteul co.uk, preturile in lire dar e romanesc :D 10+http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii |
Pentru ca cei care il au sunt romani, si e facut speial pentru romani
Eu cu voi nu mai fac nimic
,copilul misuna prin casa, tatal copilului doarme ,si eu in loc sa fac curat si sa intind rufele la uscat citesc aici si chicotesc
. Oare tricouri personalizate nu se pot face si cumparand un tricou ce culoare vrem noi,si imprimand imaginea la un centru de asta de imprimari pe diverse materiale?Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali
de Paul ( 01.10.2009)! si
15+ Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
seidana spune:
| citat din mesajul lui Lali_mete [quote]citat din mesajul lui May3 Eu cu voi nu mai fac nimic ,copilul misuna prin casa, tatal copilului doarme ,si eu in loc sa fac curat si sa intind rufele la uscat citesc aici si chicotesc . Oare tricouri personalizate nu se pot face si cumparand un tricou ce culoare vrem noi,si imprimand imaginea la un centru de asta de imprimari pe diverse materiale?[red]Lali de |
Ba cum sa nu... se imprima orice...
E taree tricoul....
Lasa mai rufele.. ai vreme in weekend.. relaxeaza-te

14+ .. DD ajuta-ne sa avem
sanatos !
May3 spune:
aha, am inteles.
dar oricum preturile sunt f mari pt Romania, parerea mea :D
sunt mari si pt UK
athosik spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui seidana
Ba cum sa nu... se imprima orice... E taree tricoul.... Lasa mai rufele.. ai vreme in weekend.. relaxeaza-te ![]() 14+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos ! |
Fetele eu lucrez la o firma de publicitate ... si printre altele imprimam si tricouri...deci dak va intereseaza poate va fac un pret bun dak va stangeti mai multe si le trimit prin curier !!!!

15+
Lali_mete spune:
Seidana,le-as lasa eu,dar sunt deja spalate
. Dar stii ce? Ma dau lovita cand se trezeste "el sotz",si ii spun ca e greu ligheanul cu rufe,sa mearga el sa le intinda la uscat si pe astea
. Intre timp,pana se trezeste el ,eu le scot din masina si mai bag una. Oricum aproape numai el le intinde
.
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali
15+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
Lali_mete spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui athosik
Fetele eu lucrez la o firma de publicitate ... si printre altele imprimam si tricouri...deci dak va intereseaza poate va fac un pret bun dak va stangeti mai multe si le trimit prin curier !!!! ![]() 15+ |
Stiti ce ar fi super? SA facem un desen misto,cu un "puiut" ,ca doar asa se numeste odiseea noastra,si cu ceva haios scris dedesubt, sau un cuvant care sa insemne ceva pentru noi,si sa ne facem cat mai multe dintre noi. Am avea ceva "al nostru",al grupului.
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali
15+ Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
athosik spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui Lali_mete
Stiti ce ar fi super? SA facem un desen misto,cu un "puiut" ,ca doar asa se numeste odiseea noastra,si cu ceva haios scris dedesubt, sau un cuvant care sa insemne ceva pentru noi,si sa ne facem cat mai multe dintre noi. Am avea ceva "al nostru",al grupului. Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 15+ Bazar DC , [red] Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii |
DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

15+
seidana spune:
| citat din mesajul lui Lali_mete Seidana,le-as lasa eu,dar sunt deja spalate Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 15+ Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii |
CORECT !!!!!!

sanatos !
seidana spune:
| citat din mesajul lui Lali_mete [quote]citat din mesajul lui athosik [quote]citat din mesajul lui seidana [quote]citat din mesajul lui Lali_mete [quote]citat din mesajul lui May3 Stiti ce ar fi super? SA facem un desen misto,cu un "puiut" ,ca doar asa se numeste odiseea noastra,si cu ceva haios scris dedesubt, sau un cuvant care sa insemne ceva pentru noi,si sa ne facem cat mai multe dintre noi. Am avea ceva "al nostru",al grupului. Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 15+ Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii |
SUPERRRR ... hai sa vedem cate ne stangem... sau daca ar fi prea greu pt athosik.. macar sa ne luam fiecare cate un tricou simplu.. alegem un desen care sa "vorbeasca despre noi toate", si il ducem fiecare la imprimat..
sanatos !

Super idee cu tricourile, ar fi super sa avem ceva al nostru.