Puiuti de Sept-Oct 2011 (19)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

E chiar langa Central , pe straduta cu bijuterii Nu stiu pana la cat e deschis, dar destul de tarziu cred. Iti spun daca merg pe acolo.

Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si 14 sapt +
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancaroro

Mamalicious
Ne dai idei Natalia. Ca si la mine, sunt 2 ore pana la Cluj.

9+
Bijuteriile mele

De vii la Cj sa ne anunti sa o punem de un ceai....

14+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

ati vazut pe undeva bluze cu diferite mesaje imprimate cu referire la starea de gravidenie ?
chiar nu stiu cum sa le zic altfel dar eu zic ca m ati inteles ce vreau sa zic

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui NataliaS

E chiar langa Central , pe straduta cu bijuterii Nu stiu pana la cat e deschis, dar destul de tarziu cred. Iti spun daca merg pe acolo.

Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si 14 sapt +
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/

gata stiu.. pe straduta care coboara la Sora.. corect?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

Fetelor eu nu mai reusesc sa tin pasul cu voi... ba sunteti la capitolul 15 acum deja la 19. :)) N-am spor de la o zi la alta sa citesc tot. Sper ca sunteti toate bine.

Eu am fost ieri sa imi dau la facut o pereche de blugi cu burta elastica. Am un timp in Iasi care face blugi pe comanda f faini si la pret f bun - pe astia de gravida imi ia 80 de lei. Vreau sa mai dau la facut o pereche treisferturi si o salopeta cu fusta tot de blugi. Burta a crescut muuuuult zilele astea si deja arat a graviduta. :) Luni mergem la eco ca printre altele sa il caute doamna doctor de putza/cuc. :D Abia astept sa il/o vadddddd mi-e asa dor, numar zilele. :)
Ieri am avut impresia ca l-am simtit pe bebe. Nu sunt sigura... :) Am sa o intreb luni pe doctorita care e senzatia exact.

Va pup pe toate si va doresc numai bine.

Lori 16+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui loredanar

Fetelor eu nu mai reusesc sa tin pasul cu voi... ba sunteti la capitolul 15 acum deja la 19. :)) N-am spor de la o zi la alta sa citesc tot. Sper ca sunteti toate bine.

Eu am fost ieri sa imi dau la facut o pereche de blugi cu burta elastica. Am un timp in Iasi care face blugi pe comanda f faini si la pret f bun - pe astia de gravida imi ia 80 de lei. Vreau sa mai dau la facut o pereche treisferturi si o salopeta cu fusta tot de blugi. Burta a crescut muuuuult zilele astea si deja arat a graviduta. :) Luni mergem la eco ca printre altele sa il caute doamna doctor de putza/cuc. :D Abia astept sa il/o vadddddd mi-e asa dor, numar zilele. :)
Ieri am avut impresia ca l-am simtit pe bebe. Nu sunt sigura... :) Am sa o intreb luni pe doctorita care e senzatia exact.

Va pup pe toate si va doresc numai bine.

Lori 16+

Lore ce fain... sa iti faci haine personalizate....
cred ca tu si natalia sunteti cele mai burtoase dintre noi.. cu 16+

Eu maine fac 15 s.. maine ma trag si in chip.. dar nu pun poza ca vad ca nimeni altcineva nu se indura..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

buna fetele, ce faceti? va mai luptati cu greturile? eu da, inca mai am zile "frumoase" cu senz. faimoasa de greata. voiam sa va intreb, este cineva care si-a simtit bebelul? sunt curioasa care e senzatia, eu sunt f nerabdatoare sa-l simt, abia astept va pup pe toate

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Seidana eu as pune 100 de poze da nu am ce sa va arat . E plata burtoaca...n-are tanti ca v-ar arata ! Dar tu fa poze si pune ca nu bucuram si noi de burtile voastre !

Oana 11+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andr@

buna fetele, ce faceti? va mai luptati cu greturile? eu da, inca mai am zile "frumoase" cu senz. faimoasa de greata. voiam sa va intreb, este cineva care si-a simtit bebelul? sunt curioasa care e senzatia, eu sunt f nerabdatoare sa-l simt, abia astept va pup pe toate

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE

14+

andra mai avem putin.. cica dupa 16 sapt il simtim... si eu de abia astept...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Natalia astept mielul de paste . Eu mai am doua camasi de cand eram insarcinata cu Paul, si nu sunt chiar moartea pasiunii,dar nici cele mai sexi. Oricum,sotul meu m-a vazut tare sexi cand eram insarcinata,si acum spune ca abea asteapta sa ma misc iar ca o ratusca prin casa . Eu ma vedeam hipopotama si el imi spunea ca sunt cea mai frumoasa si cea mai gratioasa .

Tricouri cu mesaj ca www.13enterprise.co.uk/Inainte%20de%20nastere/gravide" target="_blank">aici?

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 14+

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput