Aspirante optimiste >20 ani (650)
Raspunsuri - Pagina 21
nouasnrs spune:
Te intreb ptr ca au fost fete care au facut IUI ca si mine si si-au facut test in ziua a 11-a dupa inseminare si le-a iesit pozitiv iar in ziua a 14-a aveau deja beta facut. Tu zici ca e normal sa iasa negativ acum?
Monique77 spune:
Feteleeu plec putin prin oras cu niste trebute
si apoi cred ca profitam putin de ziua frumoasa si ne plimbam putintel.
ne citim mai tarziu
pupicei 

bellasamoyed spune:
buna fetele
azi ar trb sa imi vina uratii si momentan nici un semn de la ei ![]()
mi-am luat dim temp si era 36,9. destul de maricica pt menstruatie nu?sanii ma dor dar doar sfarcurile. si in schimb ma doare uterul de o sapt de zici ca din moment in moment trb sa imi vina. am luat ieri nospa de 2 ori ca nu ma lasa...si asa cu chiu cu vai ma lasat durerea. ma rog nu e o durere de nesuportat e mai mult o jena.
a si de aseara ma mai doare si capul
.
daca nu imi vine pana diseara maine dim mai bag un test. poate ala care l-am facut sapt trecuta a fost prea devreme![]()
Cu ajutorul lui Dumnezeu in 2011 o sa fiu 
gabyv spune:
Noua si eu zic ca e prea devreme, mai asteapta pana luni
.
Eu ma apropii de destinatie, va scriu de pe drum.
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
lorena_86 spune:
noua sunt multe sanse sa fie prea devreme testul facut
bella asteptam vesti bune
dar poti face si acum ca a trecut mult timp de cand l-ai facut pe celalalt, ca daca e sa fie bebe se vede si acum si maine....parerea mea
eu acum am venit de la farmacie si tanti farmacista nu a vrut sa-mi dea antibiotice ca i-am zis ca doar ce a trecut ovulatia si a zis ca mai bine nu....mi-a dat homeopate....imi e bine de la ele doar cand le iau si imediat dupa....in rest tot nasol ma simt....o sa iau si multe naturiste, fructe....ceaiuri...sper sa treaca asa
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
lorena_86 spune:
bella, dar ce tare te-ai tinut pana acum....te-ai facut fetita cuminte, sau nu mai ai timp sa-ti faci ganduri....cum de nu ai mai facut nici un test de sapt trecuta?![]()
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
bellasamoyed spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorena_86 bella, dar ce tare te-ai tinut pana acum....te-ai facut fetita cuminte, sau nu mai ai timp sa-ti faci ganduri....cum de nu ai mai facut nici un test de sapt trecuta? ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
dim as mai fi facut un test da nu am avut si abia azi ajung pe la farmacie.
mai nasol e ca ma doare capul de crap si am luat doar un paracetamol, mi-e frica sa iau advil sau nurofen ca mai stii.
in rest mi-e foame des da nu pot manca mult, ma doar burta, sanii capul...ce sa zic ma simt minunat

singurele pastile pe care le iau sunt elevitul de la care ma simt super bine
aaa si sa nu uit ca in decurs de 1 sapr max 2 mi se pare ca m-am ingrasat un pic, si nu am mancat mai mult...am zis ca o fi de la vitamine.
acum sa vadem daca Bunul Dumezeu crede ca e momentul imi ies si mie 2 liniute...daca nu mai asteptam.

Cu ajutorul lui Dumnezeu in 2011 o sa fiu
lorena_86 spune:
pai bella atunci ne punem toate sperantele la tine
asteptam maine dimineata raspunsul
sa vezi dublu
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen