Aspirante optimiste >20 ani (650)
Raspunsuri - Pagina 2
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Katy82 Eu scriam la capitolul anterior Ioana eu zic ca este bebe, mai fa unul cu urina de dimineata. Moni bafta diseara, eu nu as pierde ocazia. Deci ovulezi pe dreapta. Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand! |
da, se pare ca pe dreapta, ca mai mult acolo ma doare.
oricum si durerea asta se reflecta in sus, in jos....dar e mai pregnanta e durerea pe dreapta, da
am observat ca frecventa cu care ovulez pe dreapta e mai mare decat pe stanga. o luna pe ovarul stang si doua luni pe cel drept...cam asa
cand ovulez pe dreptul, mucusul e foarte asemanator cu albusul de ou
cand ovulez pe stangul, mucusul e mai lipicios si nu la fel de compact, ci mai dispersat.
sper ca asta nu inseamna ca am vreo problema pe stangul...
Monique77 spune:
citat din mesajul lui Katy82 Mi-e o ciuda ca sunt la ovulatie si nu prestez. Pe langa raceala sotului mai e si prima sapt din post si am zis si noi sa o tinem. Desi eu recunosc ca numai cu bucurie nu o tin ca ma gandesc ca trece alta luna fara bebe. Offf... Mai ales pe 8 am fost asa de trista ca stiam ca este ziua mamelor in special si ma gandeam ca poate mie nu o sa-mi spuna nimeni mama. E groaznic. Nu se poate oare ca Doamne-Doamne sa nu mai trimita copii celor care ii avorteaza si sa ne dea noua celor care ii dorim... Sunt melancolica, scuze fetele! Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand! |
Katy stii cum se spune e mai mare pacat sa te abtii de la ceva ce iti doresti cu ardoare, de la ceva la care poftesti. si noi poftim acum la statutul de mamici dragostoase. si din cate stiu Doamne Doamne incurajeaza bebeii. cred ca e si el prin galerie pe undeva
Katy82 spune:
Fetele al cui este albumul ”Fotografii din insemnari„ de pe Picasa?
Monique eu am ovarul stang putin mai mare decat cel drept si cand ovulez cu el ma doare, acum cred ca ovulez cu dreptul ca nu simt nici o durere.
Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!
Katy82 spune:
Monique si eu zic ca daca imi sta mintea la altceva nu prea e un post adevarat.
ioana_iasi spune:
Katy nu-ti pierde speranta,dd o sa va trimita si voua un bb o sa vedeti ,si mai ales ca v-ati propus sa postiti prima saptamana,o sa va ajute asta.pupiciiiiiiiiiii
asteptam un ,teodor de 2 ani,tati si eu!
Katy82 spune:
Rachel ce burticuta frumoasa avem!
Monique77 spune:
citat din mesajul lui Katy82 Monique si eu zic ca daca imi sta mintea la altceva nu prea e un post adevarat. Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand! |
tocmai
obtine o dispensa si mentine-te pe traseul bine stabilit.
You have a mission
se iarta daca vorbesti cu Doamne Doamne si ii explici. Oricum el stie tot.
kitty-27 spune:
katy mersi ..si la tine sa vina cat mai repede
si nu mai fii suparata...or sa vina si bebeii nostri..cu siguranta..
ioana si eu zic e
ASPIRANTA LA BEBE
ioana_iasi spune:
fetelor maine va dau un raspuns in mod sigur....am vb cu domnul doc si maine la 7:30 ma duc la eco,DOMNE AJUT si o sa va anunt maine in legatura bb.
asteptam un ,teodor de 2 ani,tati si eu!