Aspirante optimiste >20 ani (650)
Raspunsuri - Pagina 19
lorena_86 spune:
moni, ma simt mai rau
mi s-a modificat deja vocea, ma doare capul, urechi infundate, dureri in gat, nasul e infundat dar curge.....toate simptomele
am mai luat un paracitamol si intr-o ora merg la farmacie sa-mi iau antibiotic ca altfel scapa de sub control...

aseara nu am mai prestat dar dimineata cu noaptea-n cap ne-am pus pe prostioare....
sunt aproape sigura ca ieri am ovulat....am avut intepaturi mari in ovare
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
lorena_86 spune:
medeea, felicitari....sa-ti traiasca bebelusul si sa fie sanatos si el si parintii si sa va aduca numai bucurii
Iony, nastere usoara, sa fie bebe sanatos si parintii la fel

ralu

si pt nati

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
bebelu86 spune:
Lore baga antibiotic. si eu si sotu pana nu am luat augumentin nu ne-a lasat deloc. sanatate multa si ai grija de tine
Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea
Natalia Maria (30. 12. 2010)
SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
lorena_86 spune:
ralu, si mie mi-a zis dr ginecoloaga sa iau augmentin, doar am citit prospectul si zice ca e nevoie de mare atentie la pacientii care fac tratamente cu anticoagulante....iar eu iau anticoagulante
o sa iau ampicilina....off si doar a trecut ovulatia, sper sa-mi treaca in cateva zile
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
Monique77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorena_86 ralu, si mie mi-a zis dr ginecoloaga sa iau augmentin, doar am citit prospectul si zice ca e nevoie de mare atentie la pacientii care fac tratamente cu anticoagulante....iar eu iau anticoagulante ![]() o sa iau ampicilina....off si doar a trecut ovulatia, sper sa-mi treaca in cateva zile ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
nu e bine sa iei antibiotic dupa ovulatie nu?
sau pana se prinde nu are nimic....?
bebelu86 spune:
asta nu stiu cum se da...dar e bine sa iei ceva..k paracetamolu e apa de ploaie. 
Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea
Natalia Maria (30. 12. 2010)
SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
sarah199065 spune:
buna dimi,fetele!

ce faceti?
atata vorbaraie...of,of,of![]()
medeea,sa iti traiasca bebelusul,sa fie frumos si sanatos!

lore,vad ca se agraveaza!mergi repede la medic!eu ajunsesem ca nici nu mai puteam vorbi,manca!uuuu,horror!ai sa vezi ca daca iei augumentin deja din a doua zi ai sa te simti mai bine!muuuult mai bine!sanatate,loricica!

ioana,fii mai pozitiva!lupta pana in ultima clipa!asta e sfatul meu!eu am fost insarcinata 2 ori si la prima sarcina liniuta era foarte pala,dar la un test facut peste 2 zile era cat se poate de clara!doat ca s-a dus bebele!

corina,katy,kitty,bebelu si restul gastii un
mare si
!!!
2011 imi va aduce bebe mic!
o sa fiu
!
http://dwdf.daisypath.com/1OSjp1.png
Mihaelafalt spune:
Lorena ai foarte mare dreptate in privinta Ioanei dar eu nu am mai zis nimic ca ma enervez cand vad ca i-a dat DD iar ea se roaga pentru reglarea ciclului in loc sa faca beta, sa repete testele cu urina, sa ia utro si sa aiba foarte mare grija.
Ioana te rog nu te supara pe mine dar lorena are dreptate.
Lorena iti urez multa sanatate si 

ioana_iasi spune:
lorena stai linistita ca nu ma supar,dar am zis asta pentru ca nu vreau sa-mi mai fac sperante care nu se vor implini,deoareca am facut 3 teste si toate slab pozitiv ,si de acee nu mai sper deoarece si doc a zis de endometru si plus de asta ma intaresc singurica ca numai eu stiu ce-mi trece prin cap....dar iau utrogestan si acid folic,SA DEA DIUMNEZEU sa fie sarcina,dar nu am nici un simtom,si plus de asta testele confirm (presupun ca dupa 10 minute testul nu se mai ia in considerare)de acea zic ca nu e bebe.
asteptam un
,teodor de 2 ani,tati si
eu!
nouasnrs spune:
Eu nu am mai avut rabdare m-am testat azi in a 11-a zi de la IUI si e negativ. Asta e, nu disper, mai astept si data care vine o sa fie sigur
. pupici si multumesc tuturor pentru suport.